Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Blij met de kwaliteit van de baby maaltijden, wel lastig dat je alleen pakketten met meerdere smaken kunt bestellen. Mijn dochter vond een smaak niet lekker, dit moet ik nu allemaal weggooien. En daar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een toppers bij mama deli! Ten eerste: onze baby is gek op de hapjes en nog super gezond ook. Ik vul ze nu hij wat ouder is aan met soms wat vlees of vette vis. Top combi! Ook de havermou... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ten eerste vindt de kleine man het eten heerlijk overstap van borstvoeding naar het eten van mama deli vooral de havermout is geweldig. Daarnaast wat betreft service een dikke 10 er was iets niet hele... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

2 dagen geleden 1e bestelling ontvangen. Tot en met de levering ging alles prima. Echter met uitpakken blijkt 90% van de maaltijden een fors kapotte verpakking te hebben. Grote gaten in het plastic,... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Producteur de produits alimentaires

Écrit par l'entreprise

Vriesverse, pure en kant-en-klare babyvoeding die je in een handomdraai op tafel zet! Mama deli maakt met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor jouw kindje, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur. Alles afgestemd op de behoefte en leeftijd van jouw kleintje. Je vindt ons in het vriesvak!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,7

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kritisch over transport

Het eten is super! Heerlijke smaken, goede producten.
Het transport laat echter wat te wensen over. Ip van vrijdag werd het maandag geleverd (geen probleem op zich) maar bijna alle zakjes waren al deels ontdooid bij levering.

4 novembre 2024

Réponse de Mama Deli

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n fan zijn van Mama Deli! Ik heb je privé een mail gestuurd over het transport, want dit is natuurlijk niet hoe Mama Deli haar producten wil afleveren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Communicatie op kind level ja zeker

Ik heb mijn bestelling aangevraagd voor 13 augustus en het is vandaag 21 augustus. Mijn bestelling heeft een waarde van 180,33€en tot heden niks ontvangen, niemand reageert of geeft een update. Ik ben gewoon verbijsterd

21 août 2024
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij mijn 2e zoontje nu ook weer de…

Bij mijn 2e zoontje nu ook weer de tussendoortjes box besteld en hij vindt ze gelukkig ook net zo lekker als zijn broer! Die nu stiekem nog steeds een zakje mee snoept! En ik blij dan krijgt hij tenminste toch wat groente binnen hahaha

1 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle vlotte levering en lekkere maaltijden

Snelle vlotte levering, precies zoals aangegeven. Erg prettig om een concrete tijd te weten zodat je als drukke nieuwbakken moeder niet de hele dag zit te wachten. Daarbij zijn de maaltijden mijn dochters favoriet. Het geeft mij rust dat ik deze altijd in de vriezer heb als alternatief om aan te bieden. Iedere keer smult ze ervan

29 avril 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben super tevereden over de…

Ik ben super tevereden over de producten van mama deli. Echt fijne maaltijden voor mijn kleine. Alleen de bezorging kan beter. Ik betaalde extra voor een avonlevering, maar door drukte werd de bezorgtijd steeds verschoven tot 2 dagen later en de bezorging was toen gewoon overdag.

4 décembre 2023

Réponse de Mama Deli

Super fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! We vinden het alleen vervelend om te horen dat de bezorging van je box niet soepel is verlopen. Onze excuses hiervoor. Uiteraard hoef je niet voor een avondbezorging te betalen als je je box overdag bezorgd krijgt. Ik heb het verschil in verzendkosten dan ook direct naar je gerestitueerd. Geniet van je box!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, snelle levering. Product is precies zoals wordt beschreven. Goede kwaliteit en eindelijk lekkere verse voeding! Je proeft daadwerkelijk de ingrediënten. Dochter is groot fan en ik ook!

6 décembre 2023

Helaas

Bestelling en bezorging prima. Wel prijzig. Helaas vindt mijn dochter de maaltijden niet lekker..

28 novembre 2023

Réponse de Mama Deli

Fijn dat de bezorging van je bestelling goed is gegaan! Wat jammer alleen dat je dochtertje onze maaltijden niet lekker vindt. Heb je enig idee wat de reden hiervoor kan zijn? Wij horen het graag zodat we onze producten wellicht kunnen verbeteren. Verder is het goed om te weten dat herhaling super belangrijk is voor kleine kinderen. Geef het dus niet te snel op!

Noté 4 sur 5 étoiles

Lekker en gezond

Bij ons niet meer weg te denken in het dagelijkse ritme en menu. Lekker, makkelijk en gezond! Mijn dochter eet Mama Deli producten vanaf 6 maanden en is nu 11 maanden, voor haar is het elke dag smullen.

2 novembre 2023

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus