Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Blij met de kwaliteit van de baby maaltijden, wel lastig dat je alleen pakketten met meerdere smaken kunt bestellen. Mijn dochter vond een smaak niet lekker, dit moet ik nu allemaal weggooien. En daar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een toppers bij mama deli! Ten eerste: onze baby is gek op de hapjes en nog super gezond ook. Ik vul ze nu hij wat ouder is aan met soms wat vlees of vette vis. Top combi! Ook de havermou... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ten eerste vindt de kleine man het eten heerlijk overstap van borstvoeding naar het eten van mama deli vooral de havermout is geweldig. Daarnaast wat betreft service een dikke 10 er was iets niet hele... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

2 dagen geleden 1e bestelling ontvangen. Tot en met de levering ging alles prima. Echter met uitpakken blijkt 90% van de maaltijden een fors kapotte verpakking te hebben. Grote gaten in het plastic,... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Producteur de produits alimentaires

Écrit par l'entreprise

Vriesverse, pure en kant-en-klare babyvoeding die je in een handomdraai op tafel zet! Mama deli maakt met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor jouw kindje, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur. Alles afgestemd op de behoefte en leeftijd van jouw kleintje. Je vindt ons in het vriesvak!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,7

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goeie goeie service :)

Goeie service. Ik had meldingen aan staan voor als voorraad weer bijgevuld zou worden en netjes een mail ontvangen. Ook krijg ik een sms met de informatie van de bezorger waarmee ik hem kan volgen met bezorgtijd. Super fijn!! Vooral de avondbezorging is fijn omdat het om een diepvries product gaat en ik de avonden thuis ben (ivm ochtend werk). Ideaal.

30 octobre 2023

Mama deli review

Goed product! Geweldig als je je kind kennis wilt laten maken met hapjes en geen tijd hebt voor gedoe in de keuken!

5 octobre 2023

Top spul

Top spul! Onze kleine man smult heerlijk van de maaltijden en de tussendoortjes. Mooie en praktische verpakking, goede porties. Makkelijk te ontdooien en op te warmen. Ik voel me niet schuldig als ik dit ons kleintje voorschotel.

28 septembre 2023

Heel erg blij

Top, mijn dochter is er gek op. Voor mijzelf is het ook top, waar ik eerst alles zelf vers kookte, doet Mama Deli dat nu voor mij.

29 août 2023

Mama Deli is top!

Ik ben heel erg tevreden over de producten van mama deli. Mijn dochter van 1 jaar geniet elke ochtend van haar havermoutje! Voor ze met de pot mee at, koos ik naast mijn zelf gemaakte tussendoortjes en avondhapjes ook regelmatig voor mama deli. Enige nadeel: Beste prijzig en daarnaast ook bij een hoge bestelling nog steeds verzendkosten. Ook al vind ik dit nadelig, is het me alsnog waard de bestelling te plaatsen, omdat ik zo tevreden ben over de producten!

3 août 2023

Wat een geweldige producten

Wat een geweldige producten! Wij kunnen niet meer zonder en het geeft een heerlijk gevoel dat we altijd vers eten in huis hebben voor onze kleintje. Opwarmen is heel makkelijk zonder teveel gedoe eromheen. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

3 août 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Goed! Maar soms wat te weinig

Mijn zoontje vindt het erg lekker! Is nu 11 maand maar lijkt soms niet echt voldoende te hebben aan het eten in het zakje. Meer mensen last van?

2 août 2023
Avis spontané
Logo de Mama Deli

Réponse de Mama Deli

Wat leuk dat onze maaltijden in de smaak vallen bij je zoontje! Al onze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met onze kindervoedingscoach Dr. Femke en zo zijn we o.a. op de hoeveelheden per zakje uitgekomen. Hierbij zijn we uitgegaan van gemiddelden, dus het is altijd goed om naar de signalen van je kleintje te blijven kijken en luisteren. Als je denkt dat hij meer nodig heeft, kan je dan ook gerust 1,5 zakje per keer geven of onze maaltijd aanvullen met een vers stukje vlees, vis, ei of extra groenten. ;-)

Heel tevreden

Kwalitatief goede voeding. Het bestellen is simpel en het bezorgbedrijf communiceerde goed. Enige wat nog super zou zijn is als er meer te koop komt in de winkels of dat je zelf een pakket mag samenstellen ipv een al samengesteld pakket.

2 juillet 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Super lekker eten

Super lekker eten, onze baby eet dit eten als geen ander. Wat betreft het bezorging mistte ik een paar dingetjes maar dat werd direct goed opgepakt en binnen no time opgelost dus verder een uitstekend bedrijf. Klantenservice zeer professioneel en vriendelijk.

1 juin 2023

Heel blij mee!

Allereerst super fijn dat je precies weet wanneer het wordt bezorgd.
Daarnaast zijn het hele leuke verpakkingen en zijn de porties top.
De zakjes ontdooien snel en de combinaties van fruit en groentes zou ik zelf niet zo gauw verzinnen, dus super goed voor de variatie. Onze kleine zie je er zichtbaar van genieten.

30 avril 2023

Gewoon goed!

Levering volgens afspraak! Super producten. Zo’n fijne oplossing voor een druk gezin om zo je kindje toch nog iets verantwoorde te kunnen geven in verrassende smaken

1 mai 2023

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus