Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. Service de fitness et nutrition

Écrit par l'entreprise

Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,7

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elsker alt ved det

Elsker alt ved det - vi har kørt madplan fra I startede men det sidste 1/2 år uden og kan mærkes på økonomien og glæden ved madlavningen - vi muger ud for at starte op igen - det var fantastisk at lave madplan men overskuddet skal også være til det :)

12 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Denne app har gjort det meget nemmere…

Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er mange gode opskrifter og forskellige kategorier, vi bruger f.eks. protein madplanen og den er vi meget glad for. Med denne app har vi sparet rigtig mange penge på mad

1 mars 2026

Mange opskrifter

Der er gode opskrifter og det er som udgangspunkt fint man kan tilføje dem direkte til Rema1000 appen, der er dog nogle problemer her. Det giver inspiration til at prøve noget nyt og jeg slipper for selv at skulle finde på de samme 5 retter. Dog virker filteret ikke optimalt, for selvom jeg et inde i vegetar sektionen og jeg tilmed har specificeret at vegetarer ikke spiser fisk eller skaldyr får jeg alligevel forslag der indeholder kød.

7 juillet 2026

Elsker konceptet med madplaner

Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret smagsløse. Så gerne retter med mere "power" på smag, i stedet for kun at krydre med salt og peber.

10 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Efter den seneste opdatering

Efter den seneste opdatering, hvor man nu kan tilpasse madplanen ud fra blandt andet makspris, allergier og andre præferencer, er appen desværre blevet mere besværlig at bruge.

Vælger man kategorien “Discount”, skal man nu være opmærksom på, at den samlede pris nemt kan ende omkring 400 kr., hvor den tidligere ofte kunne komme ned under 300 kr. Det er et stort minus for en app, som jeg ellers har været rigtig glad for og brugt flittigt gennem længere tid.

Øv, at en opdatering har gjort oplevelsen dårligere frem for bedre. Hold jer væk.

6 juin 2026

Kære Mathias.

Tak for din anmeldelse og øv, at du har haft en dårlig oplevelse med den seneste opdatering. Jeg vil meget gerne blive klogere på, hvad der er gået galt, for det er selvfølgelig ikke meningen, at en opdatering skal gøre Mambeno dårligere. Det skulle gerne være den anden vej 😊

Jeg håber, du vil skrive til mig på morten@golittle.dk

CEO | GoLittle og Mambeno

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker hvor nemt det er at sammensætte…

Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad skal vi have handlet” bliver stort set taget ud af hverdagsligningen, hvilket er hjælp på noget nært guddommeligt plan for en børnefamilie. Mange tak og fem stjerner herfra.

28 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

En superhjælp i min hverdag

En superhjælp i min hverdag. Madplan der kan overføres til indkøbsliste og med udgangspunkt i ugens tilbud. Jeg er sikker påsat jeg sparer både tid og penge på at bruge appen. Har brugt app længe nu og kan slet ikke undvære den.

18 mai 2026

God app

God app, som gør det let at planlægge ugen og spare penge.

Det kunne dog være lækkert, hvis man kunne kombinere 'tøm køleskabet' med madplan baseret på ugens tilbud, så man kunne taste ind, hvad man har i køleskabet, og den så finder en madplan, der matcher både køleskab og tilbud.

Desuden synes jeg, det trækker en stjerne ned, at mange opskrifter indeholder færdigvarer (forarbejdet), frem for at man laver det selv. Jeg ved, det nogle gange holder prisen nede, men så kunne det være en indstilling, om man kun vil have opskrifter med mad fra bunden.

Desuden synes jeg, mange 'max 15 minutter' opskrifter ikke kan laves på 15 minutter. Det tager mig ofte 15 minutter bare at snitte grøntsager til retten. Så det kommer ofte til at tage 20-30 minutter at lave.

Til sidst så er opdelingen af fødevarer på indkøbslisten ikke altid korrekt i forhold til, hvor man finder varen i butikken. Fx så står frisk pasta under mel, gryn, ris og pasta, men frisk pasta findes på køl.

1 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk har kun en ting nu som…

Helt fantastisk har kun en ting nu som ikke virker godt og det er at det tit er den forkerte frost grønt blanding der kommer i indkøbs listen

24 avril 2026

Kære Caroline.

Mange tak for din meget fine anmeldelse. Den er vi så glade for!

Hvis du oplever problemer med forkerte grøntblandinger, der ender på indkøblisten, skal du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk - så kigger vi fluks på det. Det kan dog ske, at der vil blive valgt en anden grøntsagsblanding på indkøbslisten, hvis den oprindelige blanding er udsolgt.

Endnu engang tak for din anmeldelse og fordi, du gad bruge tid på at skrive.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg syndes den er god fordi der er så…

Jeg syndes den er god fordi der er så mange gode retter at vælge imellem og at man kan se kalorier på retterne. Også om det der noget til retten der er udsolgt. Den inspirationer mig til at prøve nogle nye retter.

3 avril 2026

Kære Heidi.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner 😊

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for Mambeno og alle vores opskrifter - fedt! Og mega dejligt, at vi også inspirere dig til at prøve nye retter – det er jo hele meningen.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive.

Jeg fik god hjælp

Jeg fik god, hurtig og imødekommende hjælp af Mambeno - det var egentlig mig selv, der havde klokket i det !

30 mars 2026

Kære Mariann.

Mange tak for din anmeldelse og hvor er det bare dejligt at høre, at du fik den hjælpe, du skulle bruge. Og hey! Vi er også selv gode til at klokke i det engang imellem så dejligt, at vi ikke er alene :wink:

Tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os!

Fantastisk løsning

Fantastisk løsning, nem billig og overskuelig

15 mars 2026

Hej 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord!

Vi er så glade for at høre, at du synes, at Mambeno er nem, overskuelig og billig. Det er netop det, vi prøver at opnå!

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine børn elsker at høre GoLittlePlay…

Mine børn elsker at høre GoLittlePlay hver aften når de skal putte. Mine drenge (10 og 5 år) lytter til hver sit. Det er muligt at caste til deres google højttalere.
Ved mindre problem, blev det løst hurtigt.
Kan kun anbefales.

13 mars 2026

Kære Stine.

Tusind tak for din fine anmeldelse af GoLittle PLAY. Selvom den er skrevet på Mambenos TrustPilot profil 😊 Hvor er det bare dejligt, at dine børn er glade for at lytte. Det er vi meget gæade for at høre.

Og tusind tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os!

CEO og medstifter | Mambeno og GoLittle PLAY

Meget nemt at købe ind til retterne

Meget nemt at købe ind til retterne

8 mars 2026

Kære Anja.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Og mega dejligt at høre, at du synes, det nemt at købe ind med Mambeno! Det er vi glade for.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået den bedste service

Jeg har fået den bedste service. Det er jeg så glad for. De reddede min bog til mit barnebarn. 🫶🏻

5 mars 2026

Kære Helle.

Tusind tak for dine fine ord – dem er vi meget glade for 😊

Og så dejligt, at dit barnebarn fik sin bog. Vi håber, den vækker glæde.

Tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os.

CEO og medstifter | Mambeno & GoLittle PLAY

Noté 5 sur 5 étoiles

God inspiration til nye retter...

Det er ikke alle retter familien kan lide på uge planen, der kommer. - Men tilgæld er der så mange andre retter, man kan vælge imellem.
APP'en giver god inspiration til anderledes retter end vi plejer at spise. Og så er der indkøbsplan og en pris på rettens forbrug. Genialt!

20 février 2026

Kære Birgitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 😊

Dejligt, at I kan bruge Mambeno til at finde inspiration til nye retter, som I ellers ikke ville have prøvet og ikke mindst, at vi kan hjælpe med at gøre indkøbene lidt billigere!

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus