Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er... Voir plus
Lisez les avis des autres
Elsker alt ved det - vi har kørt madplan fra I startede men det sidste 1/2 år uden og kan mærkes på økonomien og glæden ved madlavningen - vi muger ud for at starte op igen - det var fantastisk at lav... Voir plus
Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Voir plus
Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad ska... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.
Coordonnées de contact
Njalsgade 23C, 2300, København S, Danemark
- 71969737
- hej@mambeno.dk
- mambeno.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Virkelig gode madoplevelser
Virkelig gode madoplevelser, der gør planlægning, indkøb og forberedelse af mad let og overskueligt for børnefamilier i en hektisk hverdag. Samtidig holder den udgifter til mad nede, da der bruges ugens tilbud i Rema og der ikke er madspild.
Vi er en familie med 3 børn, der har brugt madplanen uafbrudt siden 2016 og stadig synes retterne er gode og varierede.
Kun gode anbefalinger herfra
Ikke for begyndere/særlige kosthensyn
Vi er en familie med flere forskellige allergi- og særbehov ift kost og for os er Mambeno ikke en god hverdagshjælp.
Til trods for mange opskrifter at vælge imellem, er rigtig mange af dem baseret på remas egne grøntsagsblandinger, salatmix o.l., som vi ikke kan tåle. Derfor bliver det er puslespil at skulle gennemskue og finde erstatninger.
Opskrifterne er heller ikke ret lette at gå til, hvis du ikke har stor erfaring i et køkken. Der er mange trin der mangler i opskrifterne. Mange af tidsangivelserne passer slet ikke når man er urutineret kok. De fleste opskrifter tog dobbelt så lang tid

Nemt og overskueligt
Det funger super godt med det ugentlige…
Det funger super godt med det ugentlige forslag til madplan, mulighed for at vælge andre opskrifter, få lavet færdig indkøbsliste og ovenikøbet bestille fra Rema1000 med det samme. Endelig en hjælpende hånd til småbørnsfamilier, der rent faktisk virker!
God og inspirerende app.
Nemt og lækre opskrifter
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. Fantastisk med så meget inspiration og nemme indkøbslister.
Kan varmt anbefale denne fantastiske app :)
Jeg har brugt Mambeno i mange år, og har aldrig haft problemer med appen. Det er en super fed hjælp til hverdagen, og bruger meget funktionerne med at væge retter til ugen, fra ugens madplan og så få genereret en indkøbsliste. Det er super smart.
Nu opdagede jeg, at man kan betale for et årsabonnement i stedet for pr. måned. Og det ville jeg gerne skifte til. Men da jeg ikke kunne finde ud af hvordan, skrev jeg til dem.
Fik svar og hjælp super hurtigt og de var rigtig venlige igennem det hele. Har nu den anden abonnementstype og fik flyttet alt mit data med over på det nye abonnement.
Meget glad for denne app, kan varmt anbefale :)
Nemt at finde rundt i
Uundværlig
Jeg har brugt Mambeno i mange år, og der kommer hele tiden nye, gode features.
Jeg bruger især indkøbslisten, som er nem og overskuelig. Især når man handler i Rema1000, som Mambeno er koblet op på. Der er så mange gode features. Det gør madplanlægningen meget nemmere.
Madplanerne er gode, når man skal have inspiration. Og opskrifterne er gode, når man skal have ryddet op i køleskabet.
Jeg anbefaler Mambeno hver gang, jeg får muligheden.
Gør vores hverdage nemmere
Har brugt Mabeno i flere år. Er glad for den ugentlige madplan, som man kan tilpasse efter sin egen families behov og planer. Madplanen byder altid på en god blanding af nye spændende retter og gode traditionelle retter. Altid med fokus på at det skal kunne tilberedes og spises af en travl børnefamilie.
Og så kan jeg godt lide at hvis der eksempelvis skal bruges et halvt blomkål den ene dag, så bliver resten brugt en anden dag.
Tak for at gøre hverdagen lidt nemmere.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for deres service👌🏼
Jeg sendte dem en mail, da jeg opdagede at jeg måske var kommet til at lave et abb. Hos dem, men aldrig havde brug det.
Fik hurtigt svar, at de annullerede det og samtidig refunderede de også lige pengene for de sidste 3 mdr. da jeg aldrig havde brugt det.
Det kalder jeg service👌🏼⭐️
Vender helt sikkert tilbage, når jeg får overskud til at bruge det.

Réponse de Mambeno
Den bedst mad app til dags dato
Den bedst mad app til dags dato. Virkelig gode retter og noget hele familien kan lide. Det er så fedt at man ikke kører i det samme “hamsterhjul” når man selv skal finde på noget.
Tak for jer Mambeno🙌🏻

Réponse de Mambeno
Fantastisk concept of okay at navigere…
Fantastisk concept of okay at navigere i når man lige lære det at kende 🤗

Virkelig en fantastisk app
Virkelig en fantastisk app, som gjorde mine indkøb til uge nemme og billigere. Gode og enkle retter, der er nemme at gå til. Og så har jeg sparet mange penge allerede på en uge. Jeg er en fan

Man skal dårligt tænke selv 🤣🤣
Man skal dårligt tænke selv 🤣🤣
Det simpelthen en genial opfindelse, har faktisk kun brugt den til 1 indkøb indtil nu, men kan da hurtigt se, man kan undgå en del madspild 💪🏼pga den samlede beregning af hvad man skal bruge, plus vi har da sparet en del allerede på første indkøb… ikke så meget impuls køb ( det der med, at det skal man lige prøve noget, men man får egentlig ikke prøvet det rigtigt af 😂) er vild med man kan vælge imellem så mange opskrifter og man bare lige klikker også ligger ALT i kurven… ergo man skal nærmest ikke tænke selv 😂

Skide godt!
Fedt at det er koblet på Rema 1000 tilbudsavis. Bimbambusse!! Kunne være endu federe med opskrifter fra Valdemarsro!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.