Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker alt ved det - vi har kørt madplan fra I startede men det sidste 1/2 år uden og kan mærkes på økonomien og glæden ved madlavningen - vi muger ud for at starte op igen - det var fantastisk at lav... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad ska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. Service de fitness et nutrition

Écrit par l'entreprise

Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,7

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt og lækkert

Nemme, hurtigt og massere af muligheder, samt lidt til enhver smag

6 juillet 2025

Kære Helle.

Mange tak for din fine anmeldelse 😊 Og dejligt, at du synes, at det er nemt at bruge Mambeno, og at der er opskrifter, der passer til dig.

Har du forslag til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, så du kan få en femstjernet oplevelse, må du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk.

Og så ellers bare tusind tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har tilmeldt mig til Mambeno da…

Jeg har tilmeldt mig til Mambeno da de har en gratis prøve periode. Men fik gjort det på et dumt tidspunkt. Så er ikke rigtig kommet igang. Men fik da set lidt på deres forslag til menuen. Ser dejligt ud og der er penge at spare. Skrev til dem for at høre om prøve periode kunne udsættes allerede inden for 1 time var der svar. Det fortæller mig at der er hjælp at hente ved tvivls spørgsmål.
Jeg går på ferie og får ikke brugt app her i juli, har derfor fået perioden forlænget. Super service.

4 juillet 2025

Kære Connie.

Mange tak for din mail og hvor er det dejligt, at du synes Mambeno ser spændende ud. Og ikke mindst, at du er tilfreds med den kundeservice, du har fået. Det er vi meget glade for!

Jeg håber, du får en dejlig ferie og bliver glad for Mambeno, når du er hjemme igen.

Fint program

Fint program. Venter spændt på næste uges retter

1 juillet 2025

Kære Sys.

Mange tak for din anmeldelse 😊 Og dejligt, at du synes om opskrifterne i madplanerne.

Og så ellers bare tak, fordi du overhovedet gad bruge din tid på at anmelde os. Det sætter vi meget stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk app med så mange muligheder - garanterede tidsbesparelser.

Mamboen har ændret måden vi handler ind på.
Vi handler ind til 2 voksne og 3 børn, og at kunne planlægge hele ugen igennem en app, og handle alt ind i Rema er fantastisk. Det er virkeligt også fedt at man kan have et overblik over ugen, og se hvad man skal spise på dagen.

Fire ting der ville ændre alt for mig:

- Muligheden for at tilføje butikker til ens tilbud (for os gør det ikke noget man kommer i 2, eller 3 butikker. Så længe at det hele gøres en dag om ugen. For os er netto og Rema go-to butikker 😊

- Mulighed for at kunne handle flere med samme app, dvs. at indkøbskurven opdateres live for flere telefoner med samme login.

- En måde hvorpå man kan knytte nogle ingredienser til en dag, på den måde kan man se når man handler ind at der var nogle ingredienser der bare var ekstra og andre der hører til en opskrift. Måske kunne det være en måde hvorpå man laver sine egne opskrifter. Kunne bare være en mulighed for at lave en overskrift og ingredienser, og så et fri-tekst felt 😊

- På en eller anden måde ville det være en game-changer, hvis vi kunne bruge scan & go i samme app. Så kunne appen selv strege ud når vi har scannet den 😊
Jeg ved godt det er et Long-shot, da det er forskellige virksomheder med forskellige interesser.

29 juin 2025

Kære Niklas.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Den er vi virkelig glade for 😊 Så dejligt, at Mambeno har gjort livet lidt nemmere for dig og din familie.

Og tusind tak for dine virkelig gode forslag!

Pt. er vi meget glade for vores samarbejde med REMA 1000, men vi har noteret dit ønske om flere butikker. Tak!

Live-opdatering af indkøbslisten er et ønske for flere, som vi allerede har på listen over mulige kommende funktioner.

Du kan allerede se, hvilke opskrifter, de enkelte ingredienser hører til. Du skal blot trykke på selve ingrediensen på indkøbslisten, og så kan du se, i hvilken opskrift, den skal bruges.

Du kan ikke scanne direkte i Mambeno, men det er meget nemt at overføre din indkøbsliste til REMA 1000s Scan Selv. Du skal blot trykke på Bestil fra REMA 1000 på indkøbslisten og så, når REMA 1000-app'en åbner, trykke på den blå knap med prisen og vælge Scan Selv.

Vupti. Nu kan du scanne din Mambeno-liste i butikken 😊

Har du spørgsmål eller foreslag til forbedringer i fremtiden, må du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk.

Super app

Super app. Gode opskrifter der smager af noget og tips fra andre bruger. Kalorier tæller på hver opskrift næsten. Og opskrifter til forskellige former for hvilken slags mad man vil/lyst til.

20 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Denne app har gjort min hverdag så…

Denne app har gjort min hverdag så meget nemmere. Den skaber mulighed for en varieret kost uge til uge, og giver en smart indkøbsliste, som du kan tjekke af som du kommer tingene i kurven. Madlavningen er også beskrevet i et nemt leje hvor hvert skridt er nemt og overskueligt!

18 mai 2025

Fantastisk app!

Fantastisk app! Har gjort madplanlægning og det at handle ind sååå meget nemmere for vores lille familie på 2 voksne og 2 børn hvor tid er guld❤️

15 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god og overskuelig app

Rigtig god og overskuelig app. Den har mange lækre retter, og det er skønt, at det er delt ind i forskellige kategorier. Den kunne dog forbedres på to områder:
1: at man kan flytte rundt på dagene under madplan, så den ret, der foreslås om mandagen kan flyttes til f.eks. om torsdagen ved bare at trække den eller flytte den på anden måde, så man ikke skal slette den mandag og finde den på ny om torsdagen.
2: At der laves en kategori, hvor arbejdstiden i køkkenet er max 15 min, men hvor hele tilberedningstiden gerne er længere. F.eks. hvis noget skal stå i ovnen i en halv time eller mere. Dette er ikke overskueligt nu.
Ellers er vi ekstremt glade for appen og det overblik og overskud, den giver vores familie.

13 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus