Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker alt ved det - vi har kørt madplan fra I startede men det sidste 1/2 år uden og kan mærkes på økonomien og glæden ved madlavningen - vi muger ud for at starte op igen - det var fantastisk at lav... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad ska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. Service de fitness et nutrition

Écrit par l'entreprise

Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,7

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt og bekvemmeligt

Det er nemt at bruge madplanerne og nemt at justere dem som der er behov for.
Når vi sender ingredienserne til indkøbslisten, spørger den også om basisingredienserne, så vi ikke misser noget.
Derudover er det et kæmpe plus at vi kan tilføje andre ting til indkøbslisten også.

10 février 2025

Kære Mette.

Mange tak for din anmeldelse. Den blev vi meget glade for at læse 😊 Hvor er det dejligt, at du synes om app'en, og at vi kan være med til at gøre planlægning og indkøb lidt nemmere.

Og så selvfølgelig tusind tak, fordi du gider at bruge din tid på at anmelde os 🙏

Nem og lige til🤩

Kære Rasmus.

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for, at du synes om Mambeno og ikke mindst, at app'en fungerer efter hensigten 😊

Og tusind tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os 🙏

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god og funktionel app

Rigtig god og funktionel app, der gør et hærderligt forsøg på at lette hverdagensmadens kvaler. Der er stadig lidt plads til forbedringer, men synes app’en er et godt værktøj for en familiefar som jeg som ikke umiddelbart er meget værd i køkkenet uden en opskrift.

Kære Daniel.

Mange tak for din fine anmeldelse og ikke mindst tak, fordi du overhovedet gider at bruge din tid på at anmelde os. Det sætter vi stor pris på 🙏

Du må meget gerne skrive direkte til mig på morten@mambeno.dk, hvis du har forslag til forbedringer, der kan gøre os fortjent til den sidste stjerner. Så giver jeg fluks forslagene videre til vores udviklere.

Super godt og nemt

Super godt. Vi har brugt mambeno i mere end 10 år nu, og har altid været tilfredse.
Måske man ikke er vild med alle opskrifterne, men så kan man jo bare skifte et par af dem ud 👌
Fantastisk integration med tilbuddene i Rema 1000, så det bliver billigst muligt.

Kære Dennis.

Hvor der bare fantastisk, at du og familien har været med os så længe. Det sætter vi meget stor pris på 🙏

Og særligt tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os og fortælle, hvad du synes om Mambeno.

Virker nemt

Virker nemt, og rart med nye opskrifter.
Nemt og overskueligt!

Kære Rikke.

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for 😊

Fedt, at du synes om opskrifterne og får lidt ny inspiration til aftensmaden 🙏

Alle tiders app

Alle tiders app, hvor der er tænkt over detaljerne som får hverdagen til at hænge bedre sammen 👏

Kære Kasper.

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for 😊 Og så dejligt at høre, at vi er med til at gøre hverdagen lidt nemmere 🙏

Tusind tak, fordi du brugte tid på at anmelde os. Det sætter vi stor pris på!

Utroligt veltænk app

Synes at app'en er meget brugervenlig, overskuelig og veltænk.

Hjælper med at spare penge, tid og energi.

100% kan anbefales

Kære Guillermo.

Mange tak for din fine, fine anmeldelse! Den er vi meget glade for. Så dejligt at høre, at vi kan hjælpe med at spare både penge, tid og energi. Det betyder mere, end du tror!

Og tusind tak, fordi du bruger tid på at anmelde os 🙏

Det spiller bare

Kære Simon.

Mange tak for din fine anmeldelse og alle stjernerne. Dem er vi meget glade for! Men selvfølgelig mest af alt for, at du synes, at Mambeno fungerer efter hensigten!

Og så i øvrigt tusind tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os 😊

Godt, Nemt og overskueligt

Appen er super nem at finde ud af og så er der mega mange nemme opskrifter. Rigtig lækkert ☺️

Kære Priskilla.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for, at du synes om app'en og opskrifterne. Jeg sender fluks din ros videre til vores dygtige opskriftudviklere 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Familie på 4 og vi elsker Mambeno.

Familie på 4 og vi elsker Mambeno.

Kære Asger.

Mange tak for din anmeldelse! Det er så dejligt at læse, at du og familien synes om Mambeno. Det betyder mere, end du tror 🙏

Og tusind tak, fordi du gider at bruge din tid på at anmelde os 😊

Det er en vel lavet app

Det er en vel lavet app, som tager udgangspunkt i "rigtige" familier. Det er overordnet nogle lækre og sunde opskrifter, med kendte ingredienser og de forslag der kommer tager ikke evigheder at lave for den travle familie. Selvfølgelig kan den ikke altid stille alle tilfreds på alle punkter. Nogle spiser mere end en portion er beregnet ud fra og andre spiser mindre, så der måske bliver til flere dage ud af en opskrift. Jeg synes at det er nemt selv at tilpasse sig ved f.eks at sætte antal personer lidt højere, hvis man ved at nogen spiser meget. Eller at fjerne en ugedag, når man er alene og ved at der bliver til to dage i en portion ellers beregnet til en dag.
Indkøbsliste funktionen er genial!! Og opskrifterne der dukker op, tager ofte udgangspunkt i ugens tilbud og dermed besparelse.
Jeg startede med at bruge tilbudet om en gratis prøve periode, da jeg trængte til nye indput i den daglige madlavning. Jeg har nu brugt den i et års tid og har ingen planer om at stoppe. Den gør det hele nemt, overskueligt og lækkert.

Kære Tina.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Den blev vi virkelig glade for.

Det er så dejligt at høre, at du synes om app'en og opskrifterne 😊 Og så er det bare dejligt at høre, at Mambeno fungerer godt i en familie på fire som vores egen. Det var nemlig for at lette hverdagen for os selv, at vi overhovedet lavede app'en. Og heldigvis var der andre, der havde brug for samme hjælp og inspiration til madlavningen som os!

Og så bare mange tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os. Det sætter vi stor pris på 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er så glad for denne app❤️

Jeg er så glad for denne app. Gir nye ideer og gør det sjovt at lave mad. Hjælper med at lave godt simpelt aftensmad med få ingredienser. Jeg elsker denne app. Elsker elsker elsker og det gør det nemt at handle.

Kære Jeanette.

Tusind tak din meget fine anmeldelse. Vi fik helt røde kinder, da vi læste den 😊

Hvor er det bare dejligt, at du synes om Mambeno, og at vu kan gøre det lidt nemmere at lave aftensmad.

Du må endelig bare skrive til os, hvis du har forslag til nye opskrifter eller funktioner, der kan gøre Mambeno endnu bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

God app gør hverdagen nemmere

Det er en god app der gør hverdagen nemmere for vores familie.

Kære Brian.

Hvor er det bare dejligt, at du er glad for Mambeno. Det er virkelig dejligt at høre. Og tusind tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god app og godt koncept

Super god app og godt koncept! Har brugt det i 3 måneder og fortsætter stadig. Er vild med økologi funktionen på indkøbslisten, nu spiser jeg sundere, sparer penge og køber ind færre gange

Kære Daniel.

Mange tak for din meget fine anmeldelse! Fedt, at du er glad for Mambeno og ikke mindst, at du både spiser sundere, sparer tid på indkøbene og sparer penge!

Og så et stort tak, fordi du gider at bruge din tid på at anmelde os. Det sætter vi meget stor pris på!

Hurtig og nem madplan

Hurtig og nem madplan
Hvis det skal gå hurtigt kan man lave en indkøbsliste med 3 klik. 😊

Hej TM.

Mange tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os. Og tak for alle de mange fine stjerner. Dem er vi meget glade for. Men mest er vi glade for, at Mambeno gør din olanlægning lidt nemmere.

Dejlig nem

Lækker app med mange gode opskrifter 🥰

Kære Desirre.

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt, at du er glad for Mambeno. Har du forslag til forbedringer, så vi på sigt kan gøre os fortjente til den sidste stjerne, må du endelig bare skrive til mig på morten@mambeno.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tilbudsavisen kunne godt fungere på en…

Tilbudsavisen kunne godt fungere på en mere overskuelig måde. Ellers fungere alt rigtig godt og er pengene værd

Kære Theis.

Mange tak for din anmeldelse. Fedt, at du er glad for Mambeno og tusind tak, fordi du bruger tid på at anmelde os!

Du må endelig bare skrive til mig på morten@mambeno.dk, hvad du mener kan forbedres. Så kigger vi fluks på det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er crazy med Mambeno……

Jeg er simpelthen crazy med Mambeno… Jeg elsker fx at man så hurtigt kan se hvad man kommer af for en given ret eller at udvalget mellem retter er så stort som det er… og så er det super nemt at betjene💪 Nogen har tænkt sig om….

Kære Betina.

Manner, hvor er vi bare glade for, at du er crazy med Mambeno 😅 Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Det var pænt af dig at bruge tid på at skrive.

Så eminent

Så eminent! Let og overskueligt. Handler til ugen på ca. 15 min og sparer en del på impulskøb.

3 février 2025

Kære Thomas.

Hvor er det bare dejligt, at du sparer både tid og penge med Mambeno. Det var nemlig målet, du jeg og min hustru startede Mambeno for ti år siden. Og tusind tak, fordi du gider at anmelde os. Har du forslag til forbedringer, må du endelig bare skrive til os.

Super app

Super app - nem at navigere i

Réponse de Mambeno

Kære Anette. Tusind tak for din anmeldelse.Hvor er det dejligt, at du synes om Mambeno. Vi har dælme også gjort os umage 😊 Så dejligt, at det betaler sig. Og ikke mindst tak for din tid og fordi, du gider at anmelde os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus