Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Denne app har gjort det meget nemmere at lave aftensmad hjemme hos os, før var det meget takeaway som er dyrt men med denne app er det meget nemmere at planlægge ens aftensmad og indkøbsliste, der er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker alt ved det - vi har kørt madplan fra I startede men det sidste 1/2 år uden og kan mærkes på økonomien og glæden ved madlavningen - vi muger ud for at starte op igen - det var fantastisk at lav... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Elsker konceptet med madplaner, man selv kan udvælge og herefter sende sin indkøbsliste til Rema app. Dog mangler jeg en kategori med høj protein og lav kalorieindhold. Mange af retterne er også ret... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker hvor nemt det er at sammensætte en madplan for ugen der passer til omstændigheder, lyst og behov. Og hvor let det hele konverteres til en indkøbsliste. “Hvad skal vi have at spise” og “hvad ska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. Service de fitness et nutrition

Écrit par l'entreprise

Med Mambeno-app'en får du hver uge nemme og lækre madplaner, der er lavet med ugens tilbud fra REMA 1000. Så kan du lave altid lave nem og billig hverdagsmad, selvom priserne stiger. Og du kan helt selv bestemme, om du vil købe ind i supermarkedet med app'ens smarte indkøbsliste eller ha' leveret til døren fra din lokale REMA 1000. Du kan også bygge din helt egen madplan og f.eks. vælge, om den skal være glutenfri, vegetarisk eller vegansk. Der er vejledende kalorieberegnere på opskrifterne, og ønsker du at skære ned på kalorierne, kan du selv angive, hvor mange kalorier opskrifterne i din madplan skal indeholde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,7

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nem og overskuelige opskrifter

Nem og overskuelige opskrifter. Ville bare ønske der var mere rød tråd mellem ugerne i madplanen så man ikke ender med at købe ingredienser man kun bruger en gang.

17 mars 2025

Kære Michelle.

Mange tak for din anmeldelse og fordi, du gider at bruge din tid på at skrive 🙏

Det er dejligt at høre, at du er glad for opskrifterne 😊 Vi arbejder hele tiden på at gøre app'en endnu bedre til at mindske madspild, så hvis der er madplaner, hvor du oplever det modsatte, må du meget gerne skrive direkte til mig på morten@mambeno.dk Gerne med skærmbilleder af de opskrifter, madplanen indeholder. Så giver jeg det fluks videre til vores udviklere.

Og så håber jeg bare, at vi på sigt kan gøres os fortjent til den sidste stjerne 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

det tog da lige 10 min af mit liv og…

det tog da lige 10 min af mit liv og finde ud af man intet kan på hjemmesiden gider ikke glo på alle de apps. jeg er desv svagseende og det er sku for besværligt.

Kan se du ikke fik læst min anmeldelse, jeg orker ikke at bruge timevis på at sidde og læse på en app, som jeg skrev er jeg svagt seende, det var ikke appen jeg gav en stjerne det var konceptet. For at gøre det nemmere kunne man vel lave det samme på hjemmesiden, ellers ville der vel ikke være grund til at have denne?

16 mars 2025

OPDATERING:

Kære Raymond.

Jeg læste skam godt hele din anmeldelse 😊

Som jeg skriver i mit svar er Mambeno en app, og derfor har vi heller ikke pt. planer om at lave app'en som hjemmeside også, da det desværre ikke er muligt at lave samme funktionalitet på en hjemmeside som det er i en app. Desværre.

Og derfor er det jo, helt lavpraktisk, app'en du giver 1 stjerne for ikke at være en hjemmeside 😊 For vi har jo ikke skrevet noget sted, at Mambeno er andet end en app.

Altså lidt ligesom hvis du gav en stationcar 1 stjerne for ikke at være en lastbil 😜

Men: Vi gjort alle vores opskrifter tilgængelige på hjemmesiden på https://mambeno.dk/opskrifter, som du er meget velkommen til at benytte.

Det er helt gratis.

Men desværre er det altså ikke teknisk muligt at tilføje alle de øvrige funktioner fra app'en til hjemmesiden i den kvalitet, vi synes giver mening.

Jeg håber, det giver mening. Ellers skriver du bare igen 😊

Og du er også velkommen til at skrive direkte til mig på morten@mambeno.dk

---

Kære Raymond.

Mange tak tak for din anmeldelse 😊

Det er selvfølgelig mega øv, at du giver Mambeno-app'en 1 stjerne, fordi app'en ikke er en hjemmeside. Det er lidt svært at gøre så meget ved, da app'en nu engang er en app, og vi ikke har skrevet noget sted, at app'en er en hjemmeside 😊

Vi har udviklet Mambeno som en app, fordi det giver vores brugere en masse funktioner, der ikke er muligt at tilbyde på same måde på en hjemmeside - desværre.

Men du er meget velkommen, hvis du får lyst, at bruge de flere end 3.500 opskrifter i app'en helt gratis. Det kræver ikke noget medlemskab. Og har du inputs til, hvordan vi kan gøre app'en endnu bedre for svagtseende, må du meget gerne skrive direkte til mig på morten@mambeno.dk.

Jeg håber, vi på et tidspunkt kan få forvandlet din 1-stjernede oplevelse til en 5-stjernet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig nemt og mange retter at vælge

Virkelig nemt og mange retter at vælge mellem - kæmpe anbefaling

14 mars 2025

Kære Pia.

Mange tak for din meget fine anmeldelse. Den er vi meget glade for 🙏

Og hvor er det dejligt, at du synes om både Mambeno og vores opskrifter.

Tusind tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os 😊

Bedste hilsner - Morten.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god og overskuelig app

Rigtig god og overskuelig app. Nemme hverdagsretter og super funktion, med indkøbsliste fra Rema1000.
Der er dog 1 funktion jeg ikke forstår og det er printfunktionen, eller mangel på samme fristes jeg til at sige.
Hvis jeg ønsker at printe dagens opskrift, er der et fint print ikon, men i stedet for blot at sende til min printer, generes en PDF som sendes til min mail. Så skal jeg derind og finde den, for at printe den derfra. Andre steder er det muligt at printe direkte, så jeg forstår ikke denne omvej.
Tak for svar Morten
Hvis man ikke har airprint, kan man vel vælge funktionen print to PDF? Det gør det bare bøvlet, når man er en familie, der er sammen om madplanen, da mailen bliver sendt til den der har oprettet kontoen og vedkommende ikke er hjemme. Jeg er nysgerrig på, hvor mange af jeres kunder, der ikke har airprint. For det er lidt ærgerligt, hvis man gør det mere bøvlet for andre, for at tilgodese få.

12 mars 2025

Kære Vivi.

Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det bare dejligt, at du synes om Mambeno 😊

Årsagen til, at printfunktionen er lavet, så du får PDFen sendt på mail til print fremfor print direkte på telefonen er, at det langt fra er alle printere, der har AirPrint eller andre trådløse printfunktioner. Så for at så mange som muligt af vores medlemmer kan få glæde af at printe madplanen, har vi udviklet en funktion, hvor der automatisk generes en PDF, som sendes direkte til din mail.

På den måde kan du så også gemme madplanen som PDF på din computer. Og ønsker du at printe fra din mobil, skal du blot åbne PDFen der, også printe.

Jeg håber, det giver mening, og at vi på et tidspunkt kan gøre os fortjent til den femte og sidste stjerne.

Og har du andre spørgsmål eller inputs til forbedringer, må du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk.

Effektiv og hurtigt overblik

Effektiv og hurtigt overblik
Indkøbsseddel stemmer

Kære Hanne.

Mange tak for din anmeldelse og tusind tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os 😊

Du må endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk, hvis du har inputs til, hvordan vi kan gøre Mambeno endnu bedre, så vi på et tidspunkt kan gøre os fortjent til den femte stjerne.

Bedste hilsner - Morten.

Nemt og lækkert🤗

Kære Birgit.

Mange tak for din anmeldelse og de meget flotte stjerner 😊 Dem er vi meget glade for!

Og ikke mindst tak, fordi du gad bruge din tid på at anmelde os. Det er meget pænt af dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg spare både tid og penge på at bruge…

Jeg spare både tid og penge på at bruge appen, og så er der nemt og rart både med at handle, og at prøve opskrifter på en ny måde!

Kære Lizette.

Hvor er det bare dejligt at høre, at vi både kan hjælpe dig med at spare penge og få ny inspiration til aftensmaden. Det er vi meget glade for 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Den eneste madplans app du skal bruge.

Mambeno er fyldt med nemme, lækre retter og er en gave til enhver travl (børne) familie. En sammensat madplan efter Rema 1000 avisen, gør at det er gode måltider til billig penge. Skulle man have mere lyst til andet, er det nemt selv at vælge. App'en har alt. Madplan, opskrifter, indkøbsliste, overblik, og gode ideer og fif. Dette er den eneste app af i denne stil som faktisk virker efter hensigten. Her er ingen livshistorie, og reklamer du skal igennem for at finde en opskrift. TAK!

Kære Anja.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Den blev vi virkelig glade for at læse. Og dejligt, at du synes om app'en. Vi gør os mega umage hver eneste dag for at lave så godt og brugbart et produkt som muligt. Det er det hele værd, når vi læser anmeldelser som din. TAK selv!

Overskuelig og nemmere hverdag

Dejligt nemt at få ideer til madplanen

6 mars 2025

Kære Anna.

Mange tak for de mange flotte stjerner, dem er vi meget glade for!

Så dejligt, at vi kan hjælpe lidt til med ny inspiration til aftensmaden 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert mad og vi har sparet 10-12000…

Lækkert mad og vi har sparet 10-12000 kr. årligt på madbudgettet! 💪🏼 jeg er vild med denne hverdags hjælp! Det tager mig i snit 15 min at handle til en hel uge 👍🏻

4 mars 2025

Kære Nanna.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Den blev vi helt vildt glade for 😊

Hvor er det bare dejligt at høre, at I er glade for Mambeno og ikke mindst, at vi kan være med til at hjælpe jer med at spare pege på madbudgettet.

Og ikke mindst tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem app og gode opskrifter 🫶🏻

2 mars 2025

Kære Nikolaj.

Mange tak for din anmeldelse og de mange fine stjerner. Dem er vi meget glade for!

Og ikke mindst tak fordi du gad bruge din tid på at anmelde os. Det sætter vi stor pris på.

Mambeno er fantastisk

Mambeno er en fantastisk madplanstjeneste til børnefamilier! Deres ugentlige madplaner gør hverdagen nemmere med lækre, børnevenlige opskrifter, der er hurtige at lave og fyldt med gode råvarer. Det er især fedt, at opskrifterne er tilpasset børns smagsløg, samtidig med at de stadig er sunde og varierede.

En stor fordel er også deres indkøbslistefunktion, som sparer tid og gør det nemt at handle ind – enten i butikken eller direkte online. Derudover giver Mambeno gode tips til at genbruge rester, så man undgår madspild.

Alt i alt er Mambeno en genial løsning for travle forældre, der vil lave sund og lækker mad uden stress. Klart anbefalet!

28 février 2025

Kære Bettina.

Hvor blev vi bare glade for at læse din anmeldelse 😊

Det er så dejligt at høre, at vi er med til at gøre en forskel i din og din families hverdag og ikke mindst, at dine børn synes om opskrifterne. Det er vi meget glade for!

Og så bare tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os. Det sætter vi meget stor pris på 🙏

Kære R Jepsen 😊

Mange tak for din fine anmeldelse og de meget flotte fem stjerner. Dem er vi meget glade for, og det betyder mere, end du tror, at du gider at bruge din tid på at anmelde os.

Så bare tak for det 🙏

Er der specifikke opskrifter, du synes mangler smag, så må du endelig bare skrive til os på hej@mambeno.dk.

Så sender vi fluks dine inputs videre til vores opskriftudviklere.

Stor hjælp i hverdagen!

Jeg har nu brugt Mambeno i langt over et år, og jeg er så glad for det. Det hjælper mig utrolig meget i hverdagen, så jeg kun behøver handle én gang om ugen.
Jeg prøver forskellige retter, og kan med det samme få et overblik over prisen på retterne.
Jeg bruger samtidig Mambeno som en handleliste, da jeg altid handler i Rema 1000.
Jeg undgår de spontane køb og kan inden den ugentlige handletur se, hvor meget jeg skal betale.

Kan virkelig anbefales, hvis du ønsker at bruge mindre tid på at handle, finde opskrifter og blot have ro i hverdagen.

1 février 2025

Kære Marie.

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst tak, fordi du gider at anmelde os. Det er vi meget glade for 😊

Vi er meget glade for, at vi kan hjælpe med til at gøre hverdagen lidt nemmere. Tak 🙏

Fungerer rigtig godt.

Det fungerer rigtig fint. Mange gode muligheder.

26 février 2025

Kære Jonas.

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for, at du synes om Mambeno og ikke mindst, at du gider at bruge tid på at anmelde os. Så mange tak for det 🙏

Noté 4 sur 5 étoiles

Mambeno er en stor hjælp!

Det er en stor hjælp med Mambenos madplan og det sparer os for en masse tid og hovedbrud hver uge. Samarbejdet med rema1000 app'en tager det hele til et nyt niveau og gør det nemt som en leg. Vi klarer de ugentlige indkøb over morgenbordet hver søndag og har masser af tid sammen med børnene i stedet for at rende rundt i supermarkedet og finde på for hele ugen.
Når jeg ikke giver den 5 stjerner, er det fordi vi oftest skal skifte opskrifter ud fordi vi har nogle kræsne børn og fordi integrationen til remas app indimellem ikke virker.

25 février 2025

Kære Sally.

Mange tak for din fin anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er glad for Mambeno og vores samarbejde med REMA 1000 😊

Kræsne børn er svære at gøre noget ved i et snuptag - jeg kender selv et par stykker 😉 Men integrationen med REMA 1000 skal selvfølgelig virke 100% korrekt, og da vi ikke umiddelbart er opmærksomme på problemer pt., må du meget gerne sende en mail direkte til mig på morten@mambeno.dk med info om, hvad du oplever af problemer.

Og hvis du har mulighed for at inkludere et skærmbillede eller en skærmoptagelse, vil det være endnu bedre. Men i hvert fald bare en beskrivelse.

Så får jeg fluks sat en udvikler på sagen. Integrationen skal selvfølgelig virke, og jeg vil også meget gerne forsøge at gøre din firestjernede oplevelse femstjernet 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har aldrig spist så meget grøntsager…

Vi har aldrig spist så meget grøntsager som efter vi begyndte at bruge appen

25 février 2025

Kære Michael.

Mange tak for din anmeldelse 🙏

Hvor er det bare dejligt at høre, at Mambeno hjælper lidt til med, at I får flere grøntsager i familien. Det er vi meget glade for, da det var en af årsagen til, at vi startede Mambeno. Fordi vi meget gerne ville forsøge at få vores egne børn til at spise flere grøntsager 😊

Så det er super dejligt, at det også har en effekt hos andre.

Og så bare tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os.

Super app

Super opskrifter, smart med muligheden for indkøbslister og priser. Jeg er virkelig fan 👍🏻

24 février 2025

Kære Line.

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det bare helt vildt dejligt at høre, at du er glad for Mambeno. Det er vi meget glade for 😊

Og også kæmpe stort tak, fordi du gider at bruge tid på at anmelde os.

Super nem og overskuelig

Super nem og overskuelig. Dejligt redskab til nemmere og sundere hverdag.

24 février 2025

Kære Trine.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! VI er mega glade for at høre, at du synes om Mambeno, og at vi kan hjælpe dig bare en anelse med at gøre hverdagen lidt nemmere og sundere 😊

Og tak, fordi du gad bruge tid på at anmelde os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi får smagt noget som vi aldrig ville…

Vi får smagt noget som vi aldrig ville ha gjort og hvis retten ikke lige passer os, kan vi finde en anden ret. Alle retterne tilfører man en indkøbsliste som man så kan sætte hak ved når man har lagt varen i den fysiske indkøbskurv i Rema, er varen udsolgt forbliver den i kurven.
Appen fortæller også hvor lang tid det tog at købe ind, herhjemme er det en konkurrence hvor hurtig man er. Og når man er hurtig ender der ikke andre unødvendige vare/ting i kurven. Så vi sparer rigtig mange penge pr. Måned ca. i snit 3000kr.

9 février 2025

Kære Jannie.

Altså, hvor blev vi bare glade for at læse din fine anmeldelse 😊 Det er så dejligt at høre, at vi kan hjælpe dig og familien med at spare tid og penge.

Og så er vi på toppen over, at der er gået sport i indkøbstiderne - vi håber, du ligger godt til i stillingen 😅

Tusind tak, fordi du gad bruge din tid på at skrive en anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus