Lisez les avis des autres
Ik ben erg tevreden over de producten van Mammuth Care. De bestelling werd snel en persoonlijk geleverd en je merkt aan alles dat er aandacht aan wordt besteed. De producten zijn van hoge kwalit... Voir plus
Ik heb het premium pakket besteld en de drying towel. Heb er mijn auto mee gewassen en gedroogd. De auto zag er fantastisch uit en mijn man zei: wat glanst de auto mooi. Dit is wat we zoeken. Top kwal... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Mammuth Care is een Nederlands merk gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten voor iedereen die zijn auto graag in topconditie houdt. Ons assortiment bestaat uit krachtige reinigings- en verzorgingsproducten voor zowel het interieur als exterieur van de auto, aangevuld met hoogwaardige microvezeldoeken, borstels en complete voordeelsets. Bij Mammuth Care staan kwaliteit, gebruiksgemak en resultaat centraal. Onze producten zijn ontwikkeld om autoverzorging eenvoudig en effectief te maken, zodat zowel de enthousiaste autoliefhebber als de ervaren detailer een professioneel resultaat kan behalen. Mammuth Care Oerkracht tot in detail. 🦣
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Was benieuwd of het echt werkte
Was benieuwd of het echt werkte, maar is super , heel blij mee

Goede kwaliteit
Ik heb het premium pakket besteld en de drying towel. Heb er mijn auto mee gewassen en gedroogd. De auto zag er fantastisch uit en mijn man zei: wat glanst de auto mooi. Dit is wat we zoeken. Top kwaliteit

Réponse de Mammuthcare
Fantastisch product zoals wordt…
Fantastisch product zoals wordt aangeboden zeker aanraden

Glanzende ervaring
Niet ........ maar POETSEN lijkt hun motto. Goede producten en GLANZENDE service. Ga zo door.
O ja op de puntjes stond een woord dat niet mocht van Trust. Is Synoniem voor praten.

Fijn product
Maakt ramen en spiegels streeploos schoon en verwijdert vlekken gemakkelijk. Fijn product, aanrader!
Snelle verzending en goede producten…
Snelle verzending en goede producten vooral de droogdoek is top
Ik ben erg tevreden over de producten…
Ik ben erg tevreden over de producten van Mammuth Care.
De bestelling werd snel en persoonlijk geleverd en je merkt aan alles dat er aandacht aan wordt besteed. De producten zijn van hoge kwaliteit, werken uitstekend en laten geen strepen achter. Zelfs de verpakking en het kaartje erbij zijn netjes verzorgd.
Fijn om te zien dat er zoveel oog is voor detail. Ga zo door, heren!
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Online wat producten van Mammuth Care besteld.Binnen een paar dagen keurig geleverd.Heb de Ceramic Wax gebruikt om mijn motor te poetsen met een goed eindresultaat.Een goed kwalitatief product voor een mooie prijs.Een tevreden klant.Remco
Geen verkooppraatjes, gewoon resultaat
Ik ben best kritisch op dit soort producten, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik tevreden ben. De producten doen gewoon wat ze moeten doen en geven een mooi resultaat op mijn auto. Voor mij zeker een bedrijf waar ik nog eens zal bestellen.
Zeer tevreden over mijn bestelling bij…
Zeer tevreden over mijn bestelling bij Mammuthcare. De levering was snel en netjes verzorgd, en de kwaliteit van het product is uitstekend. Alles kwam precies overeen met de beschrijving. Ik bestel hier zeker nog eens en kan Mammuthcare van harte aanbevelen!
Topproducten voor een perfect…
Topproducten voor een perfect resultaat
Ik heb onlangs de Mammuth Glass Cleaner en de Mammuth Tyre & Bumper Care gebruikt en ben erg tevreden over beide producten.
De Glass Cleaner werkt echt uitstekend. Het product reinigt de ramen moeiteloos en laat geen strepen achter. Zelfs in direct licht blijft het glas helder en schoon, wat bij veel andere glasreinigers nog wel eens een probleem is.
Ook de Tyre & Bumper Care bevalt mij erg goed. Het product geeft banden en kunststof delen weer een mooie, verzorgde uitstraling zonder dat ze overdreven glanzen of vettig aanvoelen. Daarnaast helpt het uitdroging van banden en bumpers te voorkomen, waardoor alles langer netjes blijft.
Al met al twee fijne producten die doen wat ze beloven. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn auto goed wil onderhouden en een mooi eindresultaat belangrijk vindt.
Aanrader!
Snelle verzending en het ziet er allemaal super uit!
Alvast de Mammuth wash set voor mijn vader besteld voor vaderdag en zelf heel erg blij met de Mammuth crystal glas set!
Geweldig product
Geweldig shampoo, weinig nodig voor goede sop. Met de wax er na gebruikt kwam de auto er als een spiegel uit.
Snelle levering, en tot nu toe zijn de producten zeer goed ,mooie uitstraling met het logo
Eindelijk heb ik een product gevonden…
Eindelijk heb ik een product gevonden waarmee ik mijn velgen wel schoon krijg !!
Mammuth Wash Set als cadeau…
Ik heb de Mammuth Wash Set cadeau gegeven aan mijn broer en hij is er erg tevreden mee. Mooie kwaliteit, ziet er luxe uit en is handig in gebruik. Ook netjes verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader!
Helemaal verkocht van de producten van…
Helemaal verkocht van de producten van Mammuth Care! De bijbehorende doeken zijn echt een must. Duidelijk verschil te zien na gebruik en volledig streeploos. Voornamelijk de Crystal Glass, is ook geweldig voor in huis.
Zeker een aanrader!