Online wat producten van Mammuth Care besteld.Binnen een paar dagen keurig geleverd.Heb de Ceramic Wax gebruikt om mijn motor te poetsen met een goed eindresultaat.Een goed kwalitatief product voor ee... Voir plus
Helemaal verkocht van de producten van Mammuth Care! De bijbehorende doeken zijn echt een must. Duidelijk verschil te zien na gebruik en volledig streeploos. Voornamelijk de Crystal Glass, is ook ge... Voir plus
Ik ben erg tevreden over de producten van Mammuth Care. De bestelling werd snel en persoonlijk geleverd en je merkt aan alles dat er aandacht aan wordt besteed. De producten zijn van hoge kwalit... Voir plus
Ik heb het premium pakket besteld en de drying towel. Heb er mijn auto mee gewassen en gedroogd. De auto zag er fantastisch uit en mijn man zei: wat glanst de auto mooi. Dit is wat we zoeken. Top kwal... Voir plus
Mammuth Care is een Nederlands merk gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten voor iedereen die zijn auto graag in topconditie houdt. Ons assortiment bestaat uit krachtige reinigings- en verzorgingsproducten voor zowel het interieur als exterieur van de auto, aangevuld met hoogwaardige microvezeldoeken, borstels en complete voordeelsets. Bij Mammuth Care staan kwaliteit, gebruiksgemak en resultaat centraal. Onze producten zijn ontwikkeld om autoverzorging eenvoudig en effectief te maken, zodat zowel de enthousiaste autoliefhebber als de ervaren detailer een professioneel resultaat kan behalen. Mammuth Care Oerkracht tot in detail. 🦣
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
de achterbank
de hond gaat regelmatig mee in de auto. Een poetsbeurtje met de mammuth interior cleaner en hij is weer helemaal fris !
MammuthCare Wheelcleaner & Wax
Ik heb onlangs de Mammuth Care Wheel Cleaner en Wax gehaald en ik ben echt positief verrast.
De Wheel Cleaner is echt sterk spul. Waar ik normaal flink moet schrobben om het vuil van de velgen af te krijgen, gaat het nu super makkelijk los. Je merkt echt dat het effectief werkt en goed schoonmaakt zonder eindeloos te boenen. Echt top spul als je je velgen weer netjes wilt hebben.
Ook de Wax ben ik heel tevreden over. Het geeft de auto een mooie diepe glans en laat alles er meteen veel strakker en verzorgder uitzien. De lak oogt gewoon mooier en frisser na gebruik. Zeker een aanrader als je je auto goed wilt onderhouden en mooi wilt laten glanzen.