Marginalen Bank Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Marginalen bank samarbetar med BNP Paribas Cardif är enligt min erfarenhet det sämsta försäkringsbolaget som finns. Man betalar varja månaden men när man blir sjuk får man ingen ersättning. R... Voir plus

**Undvik den här banken om du tror att det är tryggt att ha dina pengar där.** Jag flyttade mina egna pengar till banken och skickade in alla dokument som de bad om. Trots det blockerade de mi... Voir plus

Lånade 100000 sek. Amorterade i 4 månader ca 500 sek + lika mycket i ränta per månad men lånesumman steg till 100292 sek istället för att sjunka. Till slut tröttnade jag på deras mafia fasoner, lånade... Voir plus

Jag rekommenderar Marginalen Bank starkt för den som söker en pålitlig och professionell bankpartner. Jag hade Cesar H Särskilt imponerande har varit den snabba hjälpen och servicen från Cesar H.... Voir plus

Vi förenklar din ekonomiska vardag med lättanvända produkter och tjänster.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

446 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Insättning till mitt kort som är…

Insättning till mitt kort som är kopplat till lönekontot. Pengar kom in den 27 februari men står som reserverade i skrivande stund 3 mars kl 15.15 och kan ej använda!
Varför ska dom reservera dessa pengar förutom att göra ränte vinster. Horribelt att låsa pengar som inte är deras i nu 4 dagar.

3 mars 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Jorma! Vi beklagar att detta inträffat. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra processer och din feedback är därefter mycket viktig för oss. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice för att vi ska kunna se över och hjälpa er vidare i erat ärende. /Marginalen Bank

Marginalen Bank

Jag tycker att det borde vara enklare att få kontakt per telefon
Jag tycker att banken kunde vara mer flexibel
För att lösa kundens problem
Att erhålla information och inte bara
Ändra tex sparräntan
Slippa ha ett ett id för att kontrollera ett annat id
När man får kontakt så är personalen vänlig
Du måste ligga i och vara tålmodig men det
Är för jobbigt för mig att hålla på, så för mig
Blir det ett avslut med Banken
Peter

26 février 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Peter! Tack för du delar din upplevelse. Vi beklagar väntetiden du har upplevt i telefon, vi tar ditt samtal så fort en ledig handläggare finns tillgänglig. Din synpunkt är av största vikt för oss och vår verksamhet i vårt arbete för bästa kundupplevelse. / Marginalen Bank

VARNING för Marginalen Bank

Verkligen SÄMST!!
Jag har haft ett konto men får inget årsbesked. Jag ska sitta i EVIGHETSLÅNG TELEFONKÖ för att beställa ett årsbesked. Det går inte ens att skicka en fråga på mail!! Aldrig varit med om sämre service någonstans. Avslutade mitt konto för att de är så USLA.
Mycket otryggt med usel setvice!
Varning för Marginalen Bank!!!!

25 février 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Karin! Tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi förstår att detta resulterar i ett missnöje emot oss som Bank och vi beklagar detta. Vi hjälper dig gärna med att kontrollera ditt ärende och se över vad det är som har inträffat. Om du önskar att vi ska kolla på ditt ärende vidare ber vi dig vänligen kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig vidare. / Marginalen

Deras redovisning för sparkonto…

Deras redovisning för sparkonto stämmmer inte och de har heller inget årsbesked. Hoppas Finansinspektionen kolla upp denna oseriösa bank.

24 février 2024

Réponse de Marginalen Bank

Hej Katrin! Årsbeskeden finns tillgängliga i Internetbanken och appen sedan januari. Givetvis önskar vi se över ditt ärende tillsammans med dig, om du uppfattar årsbeskedet som felaktigt. Om du önskar att vi ska kolla på ditt ärende vidare så ber vi dig vänligen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig! / Marginalen Bank

Dålig återkoppling och Noll service

Dålig återkoppling och Noll service. Jätte långa väntetider

20 février 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej SofiMartin! Tack för du delar din upplevelse. Vi beklagar om din kontakt med Bankens Kundservice inte har motsvarat dina förväntningar. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra processer och säkerställa att kommunikationen fungerar som den ska. / Marginalen Bank

PETA INTE ENS PÅ DOM MED EN 10 METERS PINNE!!!!

Erat system är BOTTEN!
INGEN säkerhet någonstans!
Man kan bli hackad bara av att besöka eran hemsida!
Och folk kan lägga till vem som helst i sin ansökan om lån utan att ni bryr er!!
Jag hoppas ni blir av med ert banktillstånd för TVI ATTANS!!
Folk ska inte kunna begå identitetsbedrägeri såhär lätt!! 😠

STYR UNDAN MARGINALEN BANK!!!!
😠😠😠

5 février 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Chibi! Vi beklagar verkligen att du har haft en sådan upplevelse med oss och förstår att detta är en svår situation. Vi tar dessa frågor på största allvar. Vi önskar givetvis att kunna se över ditt ärende tillsammans med dig och hjälpa dig vidare, vänligen kontakta vår kundservice för vidare hjälp. / Marginalen Bank

Varning

Varning
Akta er för denna bank. Omöjligt att komma fram till Kundtjänst!

3 février 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Marie! Vi beklagar den längre väntetiden du har upplevt när du har försökt kontakta oss. Vi tar din feedback på allvar och arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster och svarstider. Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. / Marginalen Bank

Urusel kundservice och förmåga att lösa…

Urusel kundservice och förmåga att lösa problem!
Skickar ut felaktiga mejl som är helt uppåt väggarna. (Brister i deras system.)
Otydligt att funktioner på deras hemsida inte fungerar i Safari. Vid kontakt med kundservice, otrolig dålig bemötande och ovilja att lösa problem.
Undvik denna bank!

30 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Rosmari! Tack för du delar din upplevelse. Vi beklagar om din kontakt med kundservice inte motsvarat dina förväntningar. Vi tar dessa frågor på största allvar och vill gärna undersöka detta vidare. Din synpunkt är av allra största vikt för oss och vår verksamhet i vårat arbete för bästa kundupplevelse. / Marginalen Bank

Varning för denna bank

Varning för denna bank. Sämsta kundtjänsten i landet. Timmar i telefonkö. Och när man äntligen kommer fram
, så är det alltid teknikstrul och man måste återkomma.
Har en chat som aldrig är bemannad.
Skickar ut felaktiga brev och öppnar nya konton som man inte har bett om (tekniska problem). Kommer lämna banken så fort jag kan.
Försöker få kundtjänst att inte förlänga ett Fasträntekonto när det löper ut, men det är omöjligt!
Jag vill inte förlänga Fasträntekontot, vill avsluta engagemanget i Marginalen. Är omöjligt. Sara i kundtjänst kunde inte göra det (!!!), men LOVADE att "i morgon" skulle det gå. Det gick såklart inte.
JAG VILL HA TILLBAKA MINA PENGAR!!!!

29 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Monova! Vi beklagar att du har haft denna upplevelse i din kontakt med Banken. Vi önskar givetvis att kunna se över ditt ärende tillsammans med dig och hjälpa dig vidare. Om du önskar att vi ska kolla på ditt ärende vidare så ber vi dig vänligen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig. / Marginalen Bank

58 minuter i telefonkö i skrivande…

58 minuter i telefonkö i skrivande stund. Det är makalöst dåligt.

28 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Tove! Vi beklagar den längre väntetiden du har haft i telefon. Vi tar din feedback på allvar och arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster och svarstider. Tack för att du delar dina synpunkter. / Marginalen Bank

VÄNTA VÄNTA VÄNTA

Väntetider för telefonsupp är numera mellan
en och två timmar!!!! Idag ringde jag 17.30.
Då var det stängt för dagen fast det skulle
vara öppet till 18.00
Marginalens svar är "icke svar"
Varje gång exakt samma "jobbar hela tiden för att bli bättre"
Dessvärre är detta standardsvar utan
Mening " fake news"

27 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Stefan! Tack för att du delar dina synpunkter. Vi beklagar att du inte har haft en bra upplevelse när du har försökt nå oss via telefon. Vi tar din feedback på allvar och arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster och svarstider. / Marginalen Bank

🌟🌟🌟🌟🌟Robin A.

JAG A. Robin &och alla mina mycket nära bekanta har endast upplever&upplevt att Marginalen bank är otroligt kunniga och vänliga när jag ringt upp kundtjänst det har varit otrolige lyhörda i sakfrågan och mina önskemål och de är mycket smidiga Marginalen bank har även varit mycket hjälpsamma löst alla hinder för mig i nöden och otroligt vänliga i alla angelägenheter de som arbetar så hyggliga så som Amanda/Sara Emelie Emma&många många fler har varit helt exemplariska mot mig perfekt bank för mig sen när det gäller telefon kön är de bara knappa in sitt telefonnummer så ringer de upp det anser jag är mycket bra och smidigt så kan man göra annat under tiden (((Marginalen bank🌟🌟🌟🌟🌟 är bästa))) Marginalen 🏦 är mycket bättre än de flesta storbankerna de är endast översitare&paragrafrytare kör oärliga påhittade klausuler osv de är helt värdelösa Sparbanken och jag har bara mycket bra omdömen om hela banken och hela personalen och bankens tjänster ursäkta mig för stavfelen JAG har varit kund på banken i 2/3 år och fått min avkastning ränta helt riktig och korrekt och de gör alla avdragen till Skatteverket istället mig vill även lyfta upp med att familjen har varit kunder i mer än 8 år i nuläget på Marginalen bank tusen tusen tack igen Cecilia och alla andra för eran ärliga&hjälpsama samarbete för min del😇och era mycket otroligt bra Bank tjänster.

16 mai 2024

Réponse de Marginalen Bank

Hej Robin! Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi blir väldigt glada över att höra att du är en nöjd kund på Marginalen Bank. Tveka inte på att höra av dig till oss om det finns någonting mer vi kan hjälpa dig med! /Marginalen Bank

Frustrationens Bank borde namnet…

Frustrationens Bank borde namnet vara!!!
Aldrig mera denna bank!!!
Omdömet gäller för samtliga tillfällen jag haft anledning att vara i kontakt med banken.

23 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Ingemar! Tack för du delar din upplevelse. Vi beklagar om din kontakt samt upplevelse med Banken inte motsvarat dina förväntningar. Din synpunkt är av största vikt för oss och i vår verksamhet i vårt arbete för bästa kundupplevelse. / Marginalen Bank

Den andra gången jag fått avslag för en…

Den andra gången jag fått avslag för en företagstjänst helt utan förklaring. Och ändå vill de att man ska lägga tid på att skicka in en affärsplan trots att jag inte tror det hade spelat någon roll vad jag skrivit. Andra banker godtog mitt företag utan problem. Extremt oseriösa tidstjuvar.

23 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Johannes! Vi beklagar att din ansökan inte har hanterats på ett godtagbart sätt och vi förstår ditt missnöje över detta. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra processer och din feedback är därefter viktig för oss. Vi önskar givetvis att kunna se över ditt ärende tillsammans med dig och hjälpa dig vidare, vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. / Marginalen Bank

Svarar ej i telefon

Svarar ej i telefon. Sätter spärr så jag ej kan ta ut mitt sparkapital. Ytterst oseriösa.

22 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Ewa! Vi beklagar om du inte kommit fram till oss i telefon och vi förstår din frustration över detta. Vi önskar givetvis att kunna se över ditt ärende tillsammans med dig och hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig. / Marginalen Bank

HAR MARGINALEN BANK GJORT KONKURS

HAR MARGINALEN BANK GJORT KONKURS
FICK ETT MEDELANDE I KIVRA ATT FLYTTAT MINA PENGAR SOM VAR INSATTA PÅ ETT FASTRÄNTEKONTO FRÅN DEN 240315 TILL 250315
HADDE PLÖSTLIGT BLIVIT FLYTTADE 25018 TILL ETT KONTO UTAN RÄNTA OCH RÄNTEPENGARNA FANNS EJ

20 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Thomas! Utifrån er skrivelse så misstänker vi att ni mottagit ett felaktigt utskick. Vi beklagar att detta inträffat, vi förstår att detta lett till ett missnöje hos dig emot oss som Bank. Vi önskar givetvis att kunna se över ditt ärende tillsammans med dig och hjälpa dig vidare. Om du önskar att vi ska kolla på ditt ärende vidare så ber vi dig vänligen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig. / Marginalen Bank

Dålig service!

Ohyggligt dålig service. De har enormt lång kötid för att få tala med kundservice. Sagt till vid flera tillfällen men ingen som helst förbättring, Jag får vänta i mellan 5-10 min innan jag får info om att de kan ringa upp mig. Det kan ta upp till en timma innan någon ringer

20 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej! Vi beklagar om du inte kommit fram till oss i telefon och vi förstår givetvis din frustration över detta. Vi tackar för att du delar din upplevelse. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra processer och säkerställa att kommunikationen fungerar som den ska. / Marginalen Bank

Betalar inte räntan

Håller sparpengarna några dagar innan de börjar betala ränta. Oseriöst, undvik det här företaget!

16 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Mikael! Vi beklagar att detta inträffat, vi förstår att detta lett till ett missnöje hos dig emot oss som Bank. Vi tar dessa frågor på största allvar och vill gärna undersöka detta vidare, vänligen kontakta vår kundservice så ser vi över ditt ärende. / Marginalen Bank

Mer fyrkantigt och värre…

Mer fyrkantigt och värre paragrafryttare finns inte.
Min killes företag har ett företagslån i banken.
Han jobbar under mark i tunneln bygget passage Stockholm. Helt utan mobiltäckning. Han har ingen möjlighet att ringa under bankens öppet tider.
Behöver få en fakturakopia mailad till sin mail,
Jag är suppleant i bolaget.
Men eftersom jag inte är firmatecknare så kan de inte ens skicka mail till företagets mailadress eller ett nytt i brevlådan.
Så hur är det tänkt att jag ska kunna betala lånet??
Snacka om moment 22.
Måste förvalta statshemligheter eller nåt…
En riktigt stelbent bank med riktiga motvallskärringar på kundtjänst

9 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Camilla! Vi beklagar att detta inträffat, vi förstår att detta lett till ett missnöje hos er emot oss som Bank. Vi önskar givetvis att kunna se över ärendet tillsammans med er och hjälpa er vidare. Om ni önskar att vi ska kolla på ärendet vidare så ber vi er vänligen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi er. / Marginalen Bank

tikar

tikar, bögar, ni är bedragare, stäng er falska bank Bedra inte folk! 6 månader har gått, du ger mig inte mina pengar, det är mina pengar! ge mig tillbaka mina pengar! tjuvar! Du är en marginell bank, skjut upp den i rumpan!

7 janvier 2025

Réponse de Marginalen Bank

Hej Ali! Vi beklagar om din kontakt med Banken inte motsvarat dina förväntningar och om du upplever att du inte har fått hjälp. Om du önskar att vi ska kolla på ditt ärende vidare så ber vi dig vänligen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig. / Marginalen Bank