Masculo Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling nooit aangekomen, wel 11 meldingen DHL aantal keer gemaild. Nu gevraagd om mijn artikel te leveren anders wil ik mijn geld terug. Een hele slechte ervaring dus. BESTEL #NL9... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Product na twee maanden binnen gekregen na slechte review op Trustpilot. Geen communicatie vanuit Masculo, geen enkel mailtje of iets. Bestel hier zelf nooit meer. Review aangepast van 1 ster naar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Eerst de blauwe love and desire besteld alles goed gegaan nu de zwarte extra strong besteld dus meer betaald en weer de blauwe gekregen daar ben ik dus niet blij mee. Ik kon ook geen contact meer krij... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Beste Jordi,

Hartelijk dank voor uw feedback met betrekking tot de bezorging van uw bestelling.

We bieden onze oprechte excuses aan voor de ongemakken die u heeft ondervonden vanwege de slechte bezorging en de vertraging. We begrijpen hoe belangrijk het is om bestellingen tijdig en efficiënt te leveren, en het spijt ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We zullen uw opmerkingen serieus nemen en stappen ondernemen om onze bezorgprocessen te verbeteren en ervoor te zorgen dat toekomstige klanten een betere ervaring hebben.

Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, of als er iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te assisteren en te zorgen voor een betere ervaring in de toekomst.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn.

Prima bedrijf, tevreden!

Product had wat vertraging maar daar kon het bedrijf ook niets aan doen en het product is uiteindelijk netjes geleverd! Een tevreden klant

27 avril 2023

Beste Pieter,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring met ons bedrijf! Het spijt ons te horen dat er een beetje vertraging is geweest door leveringsproblemen, maar we zijn blij om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je bestelling netjes is afgeleverd.

We doen ons best om onze klanten tevreden te stellen en het doet ons plezier om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Als je in de toekomst opnieuw iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groeten,
Chris van Masculo

Noté 5 sur 5 étoiles

Duurde even, maar alles kwam goed!

Duurde even in verband met leverproblemen, maar uiteindelijk is alles goedgekomen en mijn bestelling netjes geleverd! Goede ervaring met dit bedrijf👍

29 avril 2023

Hey Niels,

Wat geweldig om te horen dat u uiteindelijk uw bestelling heeft ontvangen en tevreden bent met onze service! Het spijt ons wel dat u enige vertraging heeft ervaren vanwege leveringsproblemen, maar we zijn blij dat we alles hebben kunnen oplossen.

We doen er altijd alles aan om onze klanten blij te maken en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als u in de toekomst weer iets nodig heeft, laat het ons dan gerust weten.

Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en de positieve feedback!

Met vriendelijke groeten,
Chris van Masculo

Noté 1 sur 5 étoiles

Product ordered from China

Product ordered from China. Low quality and the adress is also fake for the company. Please take care before you buy it and check everything on your own

26 mars 2023

Perfect

Perfect

11 mars 2023

Beste Henkjan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw waardering voor onze service. We zijn verheugd om te horen dat u een perfecte ervaring heeft gehad.

Ons team streeft er altijd naar om de best mogelijke service te bieden aan onze gewaardeerde klanten, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u in de toekomst nog meer bestellingen plaatst of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en te zorgen voor een positieve winkelervaring.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

ontzettend snelle levering en top kwaliteit

ontzettend snelle levering, goede kwaliteit van de parfum. Blijft lang hangen en krijg er elke dag sinds ik het op heb complimenten over.

20 février 2023

Beste Roy,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw lovende woorden over onze snelle levering en de kwaliteit van onze parfum.

We zijn verheugd om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat de parfum aan uw verwachtingen voldoet. Het is geweldig om te weten dat u dagelijks complimenten ontvangt sinds u het product gebruikt.

Ons team streeft er altijd naar om kwaliteitsproducten te leveren die onze klanten tevreden stellen, en uw tevredenheid is onze grootste beloning.

Als u in de toekomst meer bestellingen plaatst of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en te zorgen voor een positieve winkelervaring.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat u blijft genieten van onze producten.

Ik ben heel tevreden

eerlijk en goede service

20 février 2023

Beste Rachid,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze eerlijkheid en goede service. We waarderen uw vriendelijke woorden ten zeerste.

Eerlijkheid en klantenservice zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel dragen, en we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons.

Als u in de toekomst meer bestellingen plaatst of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Echt een wondermiddel!

Ik heb gelijk een boost in mijn zelfvertrouwen gekregen en het lijkt alsof ik gewoon makkelijker met dames praat als ik dit luchtje op heb. Had dit niet verwacht, is dus maar goed dat ik het geprobeerd heb.

31 janvier 2023

Bizar goed dit

Bizar goed dit! Ik verwachtte in eerste instantie dat dit een geurtje zou zijn die niet heel lekker zou ruiken, maar wel zou werken. Tot mijn grote verbazing heeft de parfum allebei!

10 février 2023

Aanrader!

Nadat de bestelling ontzettend snel binnenkwam, heb ik hem gelijk uitgetest tijdens het stappen. Ik had het gevoel dat ik meer aandacht kreeg van dames, dat gaf mij een boost in m’n zelfvertrouwen. Daarnaast vind ik hem zelf ook erg lekker ruiken, echt een aanrader!

6 février 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus