jeg havde er forløb på 7 måndere ved Marhias, som stoppede i januar og må bare sige jeg blev meget overrasket over hvor nem og god hverdags mad man har kunne spisse, samt de fremskridt man har... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har nu afsluttet mit forløb hos Mathias efter nogen måneder og har kun været tilfreds. Han har været fantastisk under hele forløbet og været på dubberne når jeg havde spørgsmål omkring ting jeg... Voir plus
Helt igennem fantastisk coach Der virkeligt går op i sine klienter og deres målsætninger. Har været i forløb hos Mathias godt 4 måneder og må sige det har været en oplevelse der har været det hele... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jeg tilbyder online coaching i form at kost- og træningsplaner, men selve coaching-delen er i højsædet hos mig. Jeg ønsker at mine klienter lærer mere omkring kost og træning, samt får nogle gode og sunde vaner som de også kan tage med sig videre efter et endt forløb. Hos mig er du som klient i centrum. CV: Certificeret Kostvejleder Speciale i Aktiv Ernæring Konsulent i Proces Ernæring. Uddannet social pædagog med fokus på krop og bevægelse.
Coordonnées de contact
Aalborg, 9000, Aalborg, Danemark
- Mathias@limitlessfitness.dk
- mathiashald.dk
Bedste coach
Hvor skal man starte, altså selve Mathias som person er jo en fantastisk fyr hvor man kan mærke han drive for faget og for hjælpe andre bare spiller 100%, han går så meget op i hans klient har det godt og lærer! Han er så nem at snakke/skrive med, forstår man ikke en ting, jamen så forklarer han det til dig så snart han ser din besked.
Mit forløb ved Mathias har bare gjort jeg er så meget mere tryg ved at stå på egne ben, selvom jeg har været i gamet i mange år, så har jeg virkelig lært at opstille egne retter og fået endnu mere forståelse for hvordan ens sæt skal køres og kan køres, jeg er ikke ny, men som sagt har keg stadig lært en masse af ham.
Jeg vil KLART anbefale Mathias til andre, både ny som gamle i gamet, det vil i sgu ikke fortryde 😜
Mathias er en sindssygt dygtig coach og…
Mathias er en sindssygt dygtig coach og et meget behageligt menneske. Han ved fuldstændig hvad han har med at gøre og forstår de problemer man stiller. Når man er I forløb hos Mathias så er det ham man snakker med, ham der laver feedback, ham der laver kost og træningsplaner, det er ham det hele og det gør det til et meget personligt og fortroligt forløb. Mathias er mega engageret og jeg vil til en hver tid anbefale ham! Han hjalp mig med resultater jeg ikke troede var mulige.
Mathias er en superhelt!
Mathias har lært mig så mange ting de sidste 6 måneder, og med næsten minus 20kg har jeg aldrig haft det bedre med min krop og føler mig som en på 18 år igen,og har mere overskud til hverdagen!
Vi køre videre med forløb 2 når forløb 1 slutter og det glæder jeg mig til! Hvis du går med tanken om at vende din hverdag til noget bedre og sundere så er det helt klart Mathias man skal gå til! For han er en superhelt! Kæmpe ros til ham for hans viden og læring og at svare med det samme når der har været det mindste tvivl og altid givet detaljeret svar så der ingen misforståelser var.
Jeg har aldrig haft det bedre :)
Jeg har været ved Mathias igennem et 8 måneders forløb og må bare sige, han overgik mine forventninger med flere længder. Jeg har kun ros tilovers. Professionel og personlig sparring også er han over en HVER uge, hvilket bare er fedt! Selv en simpel kommentar efter en endt træning fanger han og vender tilbage på, det er så fedt og nærværende. Tror ikke jeg har været i så god form siden jeg var teenager (bliver 41år til juni) og jeg har aldrig haft sixpack, som jeg har nu (og stadig arbejder på) 😉
Så vil du i gang, mangler et spark bagi, blive en bedre og sundere version af dig selv, så vil jeg klart anbefale Mathias. Og bare rolig, det kan sagtens passe med familieliv, arbejder osv. Idag tænker jeg ikke over det, kosten osv. er bare en del af hverdagen og smitter af. Jeg løber ture med min kone og vores 3 piger, vi spiser langt sundere, uden at gå glip af ”hygge” 😊 Der er kun gevinster ved det her! Det er kommet for at blive..
Så MEGA tommel op herfra og kæmpe tak, Mathias. Tak for at give mig redskaberne, troen og ikke mindst, at se og føle resultaterne på egen krop. Mega motiverende..
Mathias hjalp mig i mål med mine…
Mathias hjalp mig i mål med mine drømme, så han han varmt anbefales. Super dygtig og nem og kommunikere med :) kun gode ord herfra
Meget tilfreds. 💪
Jeg syntes selv at jeg trænede ret ofte og gav den også gas når jeg var afsted. Men jeg syntes ikke at jeg opnåede de resultater jeg stilede efter. Efter jeg startede mit forløb hos Mathias gik det hurtigt den rigtige vej. Med et skræddersyet træningsprogram og kostplan kunne jeg se betydelige ændringer på min fysik og min styrke efter kort tid. Jeg har lært meget mere om træning og vigtigst af alt, at kunne skældne myter fra facts. Hvad virker, hvad virker ikke. Jeg er helt klart godt klædt på til at stå på egene ben og opnå mine personlige mål. Mathias er en super rar og behagelig gut og altid klar med gode råd og vejledning. Kan klart anbefale dette forløb til alle der ønsker at forbedre sig selv. Nybegynder eller øvet. 👍
Bedste valg til dato!
Jeg skriver nu et lille år efter at jeg var på forløb ved Mathias, og kan med ro i sindet sige, at det er det hele værd.
Jeg var været på forløb ved Mathias over to gange. Første gang kunne vi se tydelige resultater, trods en aktiv sygdom som nedsætter optagelsen af næring.. Trods at vi ikke havde kendskab til sygdommen på daværende tidspunk, så formåede Mathias at hjælpe mig med at komme tættere på mine mål!
Under forløbet har Mathias stort fokus på at lave et program der passer til dig og ikke blot et program der bliver kopieret fra klient til klient. Jeg har nydt de to forløb jeg har været på ved Mathias! Og jeg kommer 200% tilbage.
Som sagt, så har jeg nu været af forløbet med daglig sparring i et år, men dette er slet ikke ensbetydende med at forløbet er færdigt her. Mathias klæder dig på til at kunne forsætte din udvikling trods at du ikke længere er “direkte” på forløb hos ham. Jeg har benyttet den viden jeg har fået af Mathias og brugt min træningsplan + kostplan til at øge min vægt endnu mere, altså kommer jeg tættere på mit nuværende mål om at øge muskelmasse, men stadig holde en lav fedtprocent.
Så hvis du læser denne anmeldelse og er i tvivl om, om du skal skrive til Mathias.. SÅ GØR DET! Ud over at han er en super behagelig person, så er Mathias sindssygt dygtig og har stort fokus på at klienterne forstår hvorfor man gør som man gør.
Kæmpe stor anbefaling her fra!
- Lucas Klamer Sørensen
Fuld smæk på livet
Mathias Hald er en verdensklasse coach hvor man kan mærke at han er med en hele vejen, både når det går fremad eller det dårlige humør og motivationen svigter. Hans egenskaber til at give motivation og styrke og rette trænings og kostplaner er virkelig gode. Uden tvivl en coach jeg vil have igen!
Følger man med på hans Instagram, og samtidig følger hans kostplan så får man utrolig mange guldkorn. Han gør virkelig noget ud af at finde billige ting men gode så man ikke står med et mad budget der stikker helt af - træningsplanen er også i top og der arbejdes hele tiden med at optimere frem for bare at kigge på.
Derudover så er humoren i top hvilket betyder at man gerne tager en måned ekstra på det grundlag 😄📈
Det blev pludseligt nemt at arbejde på sig selv
Mit forløb hos Mathias varede fra November 2022 til Januar 2024. Dengang jeg startede identificerede Mathias hurtigt hvad vi skulle starte med at arbejde på, hvorefter han fik lavet en plan til mig som var nem at følge hvor vi de følgende uger fik den tilpasset så den var så effektiv som mulig. Han har siden tilpasset og forbedret både mad og træning således det forblev spænde, og skulle disciplinen eller motivationen forsvinde så stod man aldrig alene, da Mathias er god til at få en tilbage til de gode vaner.
Det jeg har fået ud af mit forløb hos Mathias er et meget bredt "redskabsbælte" som jeg kan bruge langt ud i fremtiden. Min viden om kost og træning har aldrig været bedre og bredere.
Et kæmpe plus er evnen til at deltage i sociale event uden at "ødelægge" min resultater.
Mathias har klædt mig ekstremt godt på til det punkt at jeg føler det næsten er for nemt, at arbejde på sig selv. Han har vist mig hvor lidt der egentligt skal til før man føler sig selvsikker og tilpas i sin egen krop. Han kan STÆRKT anbefales!
Vælg Mathias Hald som coach!
Jeg har virkelig fået meget ud af det hele og føler pengene har været givet virkelig godt ud.
Jeg er også glad for den personlige dialog jeg har haft med Mathias og kan forstå på andre jeg kender, at det ikke er en selvfølge, blandt andre personlige trænere. 🤓
Udover det har jeg opnået de bedste resultater i min træningshistorik - så det skal selvfølgelig også nævnes!
Så jeg vil til hver en tid anbefale Mathias som coach 👍😎
Venlig hilsen: Mads
Verdensklasse
Så slutter min rejse hos Mathias for denne gang 💪 og sikke en rejse jeg har været på. Jeg har bare haft et kanon forløb hvor jeg har lært meget om træning og ikke mindst kost og hvor stor betydning det har. Mathias har de rigtige redskaber der skal til han er super god til at få dig op igen når man er nede💪han lytter til dig når der er et problem med træningen og kosten. 5 stjerner her fra og de varmeste anbefalinger. Fik også muligheden for en personlig træning med Mathias 💪ja det kan også anbefales. Jeg er af den ældre generation (55 år) og det klare han også rigtig godt.
Lærende og personligt online forløb …
Jeg har været i online forløb hos Mathias de seneste 11 måneder. Og selvom jeg har trænet nogle år før jeg startede, har jeg gennem mit forløb fået mere struktur på min træning, samt fået forbedret min teknik. Jeg har lært hvordan jeg bedst muligt kan skabe progression i fht til at øge i muskelmasse, som fra start har været mit mål.
Mathias er en meget behagelig mand, helt nede på jorden, og med en stor viden omkring træning og kostsammensætning. Ingen spørgsmål er for små at stille, og med ro og forståelse for eventuel frustration eller utålmodighed man som klient kan have når tingene i forløbet ikke går hurtigt nok.. formår han at motivere og få dig tilbage på sporet og forsætte mod de mål du som klient selv har sat.
Man fornemmer hurtigt en kæmpe dedikation og passion for hans arbejde med klienter, hvilket gør ham til yderst kompetent, troværdig og dygtig coach at være i forløb hos.
Når man er i forløb hos Mathias, følger der brug af en app med. Appen er genial og supernem at bruge, og god til at skabe struktur i din træning, samt en lækker tilpasset kostplan efter dine ønsker. Både trænings programmer og kostplaner, samt tracking af dine fremskridt bliver alle lagt ind i denne app. Det er også igennem den app du hurtigt kan få fat i Mathias, hvis du har nogle spørgsmål.
skulle man som klient have lyst til nogle nye måltider, eller noget du ikke kan lide, eller måske har du lyst til en anden øvelse i dit træningsprogram så udskifter Mathias dem hurtigt. Kostplanerne er helt alm mad og nemme at gå til, smager godt og kan laves både alene og sammen med hele familien.
Jeg kan varmt anbefale at man i forbindelse med sit forløb følger Mathias på Instagram. Via hans profil giver han mange gode trænings og kost tips, samt man lærer mennesket Mathias lidt bedre at kende, da han deler ud af sig selv sin skønne lille familie.
Cut og gain forløb
Jeg har været på forløb hos mathias og er stadig igang. 💪🏻 Inden jeg startede hos mathias har jeg trænet i en del år men syntes min træning var gået lidt i stå samt jeg ikke havde helt styr på min kost. Derfor valgte jeg og starte på et forløb hos mathias og det har jeg absolut ikke fortrudt! Det har gået godt med kosten der er mange rettere man kan vælge imellem plus det er gode retter. Jeg går ikke og har dårlig samvittighed længere når jeg spiser da jeg ved det er i orden det jeg spiser. Træningen går også godt jeg har fået en kortere træning men den er god og mere effektiv.
Det gode ved det er at der stadig er plads til en øl eller spise lidt forbudt engang imellem og stadig få gode resultater selvfølgelig med måde men sådan er det jo med alt. 😊
Er næsten lige blevet færdig med mit Cut forløb som jeg syntes har gået godt og indtil videre går det også godt med mit gain forløb 💪🏻
Kan klart anbefales. 😊
Kæmpe anbefaling
Jeg har fået hjælp af Mathias i 5-6 måneders tid. Og det har uden tvivl været den bedste beslutning. På den tid har jeg rykkede mig helt vildt fysisk, såvel som psykisk. Han er en super dygtig coach, med en enorm viden bag sig. Jeg har stilt ham flere tekniske spørgsmål under forløbet. Og istedet for et ja/nej har jeg fået 2-3 min video hvor han forklare svaret helt i dybden.
Jeg vil klart anbefale Mathias til enhver tid.
Fantastisk samarbejde
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mathias Hald som min personlige træner.
Mathias er meget engageret i sit arbejde, og hans passion for træning og kost er tydelig i alt, hvad han gør. Han har en stor faglig viden inden for området og er altid opdateret med den nyeste forskning og tendenser. Dette gør ham til en pålidelig kilde til information og rådgivning.
Mathias er også en god støtte i træningen. Han er tålmodig og lyttende, og han er altid villig til at tilpasse træningen til mine specifikke behov og mål. Han er meget motiverende og hjælper mig med at holde fokus og opretholde den rette indstilling til træning.
Endelig har Mathias også hjulpet mig med at forbedre min kost. Han har givet mig gode råd og anbefalinger om, hvad jeg skal spise og drikke for at opnå mine mål. Han er også meget lydhør over for mine spørgsmål og bekymringer, og han er altid parat til at tilpasse kosten, hvis det er nødvendigt.
Samlet set er Mathias en fantastisk personlig træner, der har hjulpet mig med at opnå mine trænings- og sundhedsmål. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker at forbedre deres fitness og sundhed.
Helt igennem suveræn coach
Helt igennem suveræn coach.
Jeg har været i forløb hos Mathias i nogle måneder nu og kan virkelig se og føle forskel på min krop og især sind.
Han er super god til at give feedback og hjælpe en på ret kurs og sammen får vi skabet nogle gode planer for træning, kost, motivation samt åbent sind.
Efter afsluttet forløb søler jeg nu at jeg ved hvordan kosten kan sammensættes bedst mulig i forhold til ens træning.
Super god coach!
Mathias som coach 5 stjerner💪🏻
Kan virkelig kun sige godt om mit forløb med Mathias som coach!!!
Har haft glæde af et forløb med Mathias i snart 35uger, den eneste grund til jeg stopper forløbet er grundet personlige årsager ellers havde jeg kørt flere uger. Og kommer helt sikkert til og tage kontakt til Mathias igen i fremtiden 💪🏻
I de 35 uger har vi fået smidt en masse overskydende fedt uden og være sulten på noget tidspunkt, og tager en god mængde muskelmasse på. Men jeg her os lært meget omkring og bruge min tid fornuftigt med både træning, mad, arbejde og en lille dreng. Og han har altid været der til og hjælpe og stået klar med gode råd og gjordt så jeg selv står klar på og kunne holde den form jeg har nu. 😃
Har været hos 2 mindre gode coaches før i tiden så var meget nervøs ved og starte hos Mathias. Men det fik han hurtigt ændret og vist at man godt kan have et godt forløb og det ikke bare er en pengemaskine for nogle.
Tak for denne gang Mathias det har virkelig været en fornøjelse, glæder mig til og starte op igen på et senere tidspunkt 😃💪🏻 5 stjerne her fra
Jeg har været på forløb hos Mathias i…
Jeg har været på forløb hos Mathias i ca. 8 måneder! De bedste 8 måneder, han er super til at lærer fra sig og give en de bedste værktøjer til at man når sine mål! God og nemme mad planer som jeg ønskede mig og træningsplan der passede til mit niveau!
Top karakter herfra!
Stor anbefaling
Super god! Har helt sikket fået en masse med jeg kan bruge fremadrettet. Han har givet en helt ny opfattelse af hvad kost og træning egentlig har med hinanden at gøre. Gode samtaler og feedback når man spørger!
Helt igennem fantastisk coach
Helt igennem fantastisk coach
Der virkeligt går op i sine klienter og deres målsætninger.
Har været i forløb hos Mathias godt 4 måneder og må sige det har været en oplevelse der har været det hele værd!
Kosten har spillet 100% og følelsen af og kunne være dækket ind hele vejen selv under vægttab er bare fantastisk!
Hvis du vil nå dine mål kan jeg kun anbefale mathias da man virkeligt føler man er i de rette hænder!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.