jeg havde er forløb på 7 måndere ved Marhias, som stoppede i januar og må bare sige jeg blev meget overrasket over hvor nem og god hverdags mad man har kunne spisse, samt de fremskridt man har... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har været i online forløb hos Mathias de seneste 11 måneder. Og selvom jeg har trænet nogle år før jeg startede, har jeg gennem mit forløb fået mere struktur på min træning, samt fået forbedr... Voir plus
Helt igennem fantastisk coach Der virkeligt går op i sine klienter og deres målsætninger. Har været i forløb hos Mathias godt 4 måneder og må sige det har været en oplevelse der har været det hele... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jeg tilbyder online coaching i form at kost- og træningsplaner, men selve coaching-delen er i højsædet hos mig. Jeg ønsker at mine klienter lærer mere omkring kost og træning, samt får nogle gode og sunde vaner som de også kan tage med sig videre efter et endt forløb. Hos mig er du som klient i centrum. CV: Certificeret Kostvejleder Speciale i Aktiv Ernæring Konsulent i Proces Ernæring. Uddannet social pædagog med fokus på krop og bevægelse.
Coordonnées de contact
Aalborg, 9000, Aalborg, Danemark
- Mathias@limitlessfitness.dk
- mathiashald.dk
En rigtig god investering
Jeg har lige afsluttet et 8 måneders forløb med Mathias hald som er en rigtig dygtig coach. Jeg har udviklet mig utrolig meget under hans forløb og selvom jeg har 10 års erfaring med både BB og powerlifting så har han formået at gøre mig endnu klogere.
Jeg kom til ham med et håb om at få mere muskelmasse. han spurgte ind til om jeg havde nogle skader, jeg pointerede dem og han vejlede derefter hvordan vi kunne arbejde med det i rygsækken, og på trods af skader og udfordringer lykkedes det i samarbejde med hald at pakke 5.5 kilo på med en lavere fedtprocent end start
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har nu afsluttet mit forløb hos Mathias efter nogen måneder og har kun været tilfreds. Han har været fantastisk under hele forløbet og været på dubberne når jeg havde spørgsmål omkring ting jeg var i tvivl om og svaret inde for meget kort tid. Hurtig respons, gode tips & tricks og været meget støttende hele vejen.
Kan helt klart anbefale ham!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Pengene værd !
Jeg har i de sidste 5 måneder været i forløb hos Mathias, jeg har tidligere prøvet diverse kurer, os været hos diætist med mere. Hos Mathias fandt vi noget, som hele familien kunne være med på. Børnene fik nye versioner af deres yndlingsretter og var glade for dette.
Mathias er meget fleksibel for, at få tingene til at lykkedes, og resultaterne kom hurtigt!
Efter 5 måneder står jeg 13 kilo lettere, med et helt andet overskud i hverdagen!
Tak til Mathias for et dejligt forløb!
En fantastisk oplevelse!
Forløbet er alle pengene værd. Det har været en fantastisk oplevelse, og med mig har jeg fået meget mere viden om kost og træning.
Mathias er en super dygtig coach som tager dig alvorligt, og lytter til hvad du føler og gerne vil opnå udover det så er han også pisse god til altid at motiverer en.
Inden jeg fik Mathias som coach var jeg gået meget i stå med hvad for en vej jeg skulle gå ift. Cut eller bulk. Mathias har dirigeret mig den helt rigtige vej, og har fået meget fremgang efter jeg har været i forløb hos ham.
Kan varmt anbefales!
Fleksibel træning lækker mad
Fleksibel træning lækker mad. Jeg har ikke en finger og sætte på mathias. Der er masser af viden og man lære en masse om sig selv når man arbejde med mathias .
Kæmpe ros herfra
En af de klart bedste coaches i DK
En af de klart bedste coaches i DK! Kan klart anbefales!!
5 store stjerner
Inden jeg startede ved Mathias, havde jeg kigget på mange forskellige coaches. Jeg kiggede klient billeder igennem, kiggede efter hvilke “retter” der kunne komme på eventuelle kostplaner. Og der faldt mit valgt på Mathias, han har en bred vifte af alle slags kroppe, store som små, og det faldt i god jord ved mig. Så jeg valgte ham, og det fortryder jeg ikke på et eneste tidspunkt. Han er pisse dygtig. Han er støttende, og nem at komme i kontakt med. Det er nogle lækre retter der kommer på kostplanerne. Ikke nok med det, så sker der seriøse ting og sager, når du følger hans planer.
Hvis du ønsker kompetent, og en af Danmarks dygtigste, så vælg Mathias.
Jeg er været sindsygt glad for forløbet.
5 store stjerner herfra
Mine varmeste anbefalinger til Mathias!
Jeg har netop afsluttet et forløb på 6 mdr. hos Mathias og det bliver ikke sidste gang jeg er under hans vinger. Hvis man ønsker sig en coach med styr på sine ting, der samtidig er menneskelig så er det Mathias man skal vælge!
Han har igennem hele mit forløb været utrolig støttende, motiverende og altid positiv. Han får mine varmeste anbefalinger!
Jeg startede forløb med Mathias i en…
Jeg startede forløb med Mathias i en forhåbning om en mere struktureret kost og træningsplan! Og det fik jeg! Med en del års erfaring indenfor fitness området forventede jeg ikke der ville ske så store forandringer som der gjorde! Det gav virkelig en kæmpe forskel at have en på sidelinien som ved hvad han laver! Jeg har lært så meget ved et forløb ved Mathias, også selvom jeg har den erfaring med i rygsækken som jeg har. Kan kun give en kæmpe anbefaling med herfra! Det har været meget lærerigt og nyttigt, og meget nemmere at fortsætte på egne ben.
Største anbefaling herfra!
Bedste forløb jeg har været igennem til dags dato! Her for man virkelig en coach der lytter til en og en der sætter nogle realistiske målsætninger efter ønske og behov. Bedste anbefaling herfra hvis man søger en god coach 💯💯
Største anbefaling herfra
Største anbefaling herfra!
Kontaktede Mathias, fordi jeg manglede det sidste skub og havde ikke så meget styr på det med kost. Tænkte at starte på sådan et forløb, så var det 6 måneder uden alkohol og slik.
Men der tog jeg fejl, med Mathias program, så er der plads til alt det man tænker man ikke må spise og drikke. Men Mathias tilrettelægger ens kost så der er plads til det.
Så går du med samme tanker som jeg også har gået med, så er det bare at kontakte Mathias. Så er du under kyndige hænder. Lækkert træningsprogram og ikke mindst en kostplan med vildt mange lækre retter.
5 ud af 5 stjerner herfra!
Varmeste anbefalinger herfra
Jeg startede atletforløb ved Mathias for 5mnd siden, tæt på min første konkurrence. Allerede fra dag 1 har jeg følt mig tryg under hans vejledning og til trods for meget kort tid til første show peakede vi formen så godt det kunne lade sig gøre. Videre fik vi lavet en forbedring jeg ikke troede var mulig de næste 8uger mod show nr 2.
Mathias er en af de få coaches jeg har oplevet som lever op til 24/7 support, han har styr på tingene og er helt nede på jorden. Der bliver stillet krav, men også vist mennesklighed og forståelse. Jeg giver de bedste anbefalinger for dem der er seriøse med sin træning, og vil ha hjælp fra den bedste💪🏻
En verdensklasse coach!
Mathias Hald er en fantastisk personlig træner, hvor man virkelig mærker hans passion og lysten til at hjælpe - enten med vægttab eller opbygning af muskelmasse!
Han er en træner der går meget op i at hele familien er med i forløbet - for at sikre en komplet livsstilsændring.
Kosten og træningsprogrammer er fantastiske - kæmpe anbefaling herfra til Mathias Hald.
Har været i et forløb hos mathias i 8…
Har været i et forløb hos mathias i 8 mdr. Nu hvor jeg har tabt 13 kg og 50 cm sammen lagt over alt på kroppen. Jeg kan kun sige rosende ting om mathias. Man kan altid få fat i mathias og han svare hurtigt tilbage. Jeg vil til hver tid anbefalde mathias, da han virkelig brænder får at hjælpe en, og så er han bare guld vær, får han ved virkelig hvad han snakker om🙂
Vægttab hos Mathias Hald
Har nu været på forløb hos Mathias i en lang periode med et stort vægttab på næsten 40 kg.
Mathias er sublim til hurtig kontakt og ændringer i planen til dig og er meget fleksibel med dine egner planer og hvordan du gerne vil have dit forløb. Den hurtige kontakt og nærvær hos Mathias har været et nøglepunkt for mig og mit forløb.
En klar anbefaling af Mathias Hald som coach!💪🏼
Tog selv kontant til mathias eftersom jeg havde dyrket “træning og kost” i omkring 11 år og følte ikke jeg fik det optimale ud af tiden jeg lå i det, så var nybegynder, og har været ved ham 7 mdr so far og er blevet meget klogere på træning kost og sundhed. Så vi har lagt en plan og den plan ville jeg ikke have med andre end ham, han er sq en kammaret. Og er man kan altid komme i kontakt med ham. My man
Mathias Hald er en suveræn coach.
Mathias Hald er en suveræn coach.
Jeg har været i forløb hos ham som atlet i 2 år og har lært utrolig meget om træning og kost. Ikke nok med mit fysiske har udviklet sig drastisk i denne periode, så har jeg også fået så meget viden med på vejen jeg selv kan bruge i praksis, når jeg selv engang skal arbejde videre selvstændigt. Jeg vil anbefale Mathias til enhver der søger at kunne udvikle sig indenfor fitness verdenen, da han hjælper en med at blive den bedste version af sig selv!
Som ekstra info - så var han den coach der hjalp mig på vejen til 4 medaljer, da jeg første gang stod på scenen i Mens Physique.
Om du er en hr. og fru Danmark der blot søger en livsstilsændring, eller du er en kommende atlet, så er Mathias Hald en coach og personlig træner jeg vil stærkt anbefale
Super coach!
Helt igennem fantastisk coach. Professionel og yderst motiverende.
Har været ved Mathias i 2 år nu, og ikke en krone er spildt her 💪
Min oplevelse med Mathias
Min oplevelse med at have Mathias som online coach, og som personlig træner har været tip top, et samarbejde som jeg på ingen måder ville have undværet, og som nu har eksisteret i 10 mdr 🤗 og kan kun sige, han er virkelig dygtig til hans arbejde, både mht mad planer, og trænings pas, så kan kun anbefale Mathias som coach til andre, hvis jeg skulle blive spurgt ad 💪😊
Mvh John
Har kun gode oplevelser med Mathias…
Har kun gode oplevelser med Mathias Hald ! Vil sige han er i toppen af bedste Coaches i Danmark! Så man skal slet ikke tvivle på at vælge ham hvis man blot vil have skub i et vægttab eller komme i sit livs form! 5 stjerner herfra 😃
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.