För mig har Mats varit en hjälte. Han har allt visat upp rätt siffror. Nu har det dykt upp en konkurrent som vill ha en del av kakan. Men att de får fördelen att välja när de vill att startpunkten ska... Voir plus

Jag har följt Mats i några år nu och är nöjd med min PPM utveckling. Hade inte gått lika bra annars. Får dessutom månadsvisa uppdateringar om världsläget i ekonomin som är användbart även i mitt egna... Voir plus

Jag följde Mats under många år. Ibland gick det bra och ibland inte så bra. Det viktigaste var jag lärde mig mer om fondsparandet tills den graden att jag valde själv min egen strategi. Jag skulle re... Voir plus

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

124 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,8

Tous les avis

99 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super seriös

Mats är superengagerad, delar värdefull kunskap (kurser, möten) och information om hur han hanterar sina pensionspengar. Jag är jättenöjd med Mats.

Avis spontané

Tjänsten i sig är måttlig, men känns som bondfångeri

Tjänsten i sig är måttlig, har placerat hälften enligt Mats förslag och den andra hälften efter eget huvud och jag vinner 😕
Informationen i tjänsten är bra förutom villkoren! Vid förlängning göms texten i en tidig information (6 månader tidigare) som sedan inte upprepas vid förlängning. Detta innebär att man ’prenumererar’ i sex månader utan att kunna avbryta!
Mats Kundtjänst är helt oförstående och hänvisar till den lilla rad som utgick med information, men kan inte förklara varför den informationen inte framgår vid förlängning av avtalet. Riktigt dålig kundvård.
Betyget kunde blivit godkänt men med ’dolda’ villkor och en mindre förstående kundtjänst känns det som bondfångeri.
Det drar ner betyget rejält, tjänsten levererar heller inte bättre än du själv kan göra genom att läsa ekonominyheterna.
Undvik!!

20 octobre 2025

En dyr läxa

Jag var kund i flera år och följde råden konsekvent. Under tiden minskade mitt PPM-kapital. Det som vid första anblicken såg lovande ut visade sig med tiden vara ytligt och kopierat från andra utan källor som krediterades.

De senaste dagarnas plötsliga våg av positiva betyg – efter uppmaningar på Skool att stötta – gör att jag personligen får en ännu mer obehaglig känsla. När recensioner drivs fram genom uppmaningar blir det svårt att skilja genuin kundnöjdhet från organiserat stöd.

Det här blev en dyr erfarenhet – både ekonomiskt och för mitt förtroende.
Snälla innan har något med Mats att göra kolla på vad som skrivits om honom av PPM-granskaren.

Hans tjänster har dessutom varit fall för upprepade tillsynsärenden hos Konsumentverket. Att han trots det han försätta är tyvärr ett utslag av hur naiva folk är och en gång var även jag det men det är svårt att beskriva känslan av att inse att man betalat för något som i praktiken försämrat ens pensionssparande.

Avis spontané

Jag ser att Mats ber sina följare att…

Jag ser att Mats ber sina följare att lämna bra betyg på Trustpilot, att behöva be om bra omdömen är omdömeslöst och gör så att hans dåliga omdömen hamnar i skymundan.
Mats Svenssons tjänst är rent bedrägeri och han har berövat tusentals människor på flera hundra miljoner kronor i utebliven avkastning från AP7. Lagstifta mot att folk kan berika sig på andra på det här sättet! När vi har världens bästa Pensionssystem så är Mats tjänst ett bedrägeri!

Positiv utväxling på pensionen

Har följt Mats i några år nu och tack vare hans information fått en positiv utväxling på mitt pensionssparande.
Men som med all annan information ska man bilda sig sin egna uppfattning och inte bara blint följa.

Avis spontané

Att gång efter gång bli anmäld till…

Att gång efter gång bli anmäld till konsumentverket säger ju något om Mats och hans marknadsföring. Konsumentverket har påtalat för Mats att ändra met än en gång och senast för mån månad sedan. Hans redovisning för sin utvecklingen på PPM har också funnits åsikter och påpekande om. För mig är det otroligt att någon är kvar som kund och ger honom en fast månadsinkomst på falska premisser.

Avis spontané

Läs gärna på innan du tecknar…

Läs gärna på innan du tecknar abonnemang. Mats är bättre på marknadsföring än pensionssparande.
Tjänsten har underpresterat kraftigt gentemot AP7 över tid.
Rekommenderar ppmgranskaren där man får en överskådlig jämförelse.

Har följt Mats sedan säkert 10 år

Har följt Mats sedan säkert 10 år. Jag har lärt mig massor av honom, nyhetsbrev, personlig kontakt vid behöv… i upp och nedgång men har alltid känt mig trygg med hans byten som jag sen härmar. Jag är otroligt imponerad och förstår att han konkurrenter har svårt att haka på utan att se till att hans ”varumärke” sjunker.
Hur som helst ni väljer men jag skulle gjort samma val igen som jag gjorde för 10-år sen… 🤩👍

Högre avkastning!!

Jag är jättenöjd med Mats tjänst,lämnade en tid o tog en annan tjänst,som inte gick bra,insåg att Mats tjänst var bättre för mej.

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit