Leuk om enquetes in te vullen ,maar jammer dat er als je halverwege,of haast aan het eind bent van de enquête,je niet aan eisen voldoet ! Denk dat veel leeftijd te oud voorkomt, en krijg je 3 punten,... Voir plus

Geweldig panel zeer interessante surveys ook leerzaam en leuk om te doen.Ben al jaren trouw en zal dit nooit opgeven!Zeker aanbevelen aan iedereen!daarnaast leuke beloningen ruime keuze!Thnx maximiles... Voir plus

Niet te lange maar duidelijke enqeutes. Goede vragen en veel gelegenheid om ze te beantwoorden i.c. je mening te geven. En een waardering in de vorm van een cadeaubon is meegenomen...

Fijne site om enquêtes in te vullen waarmee je leuke dingen kan verdienen. Minpunten zijn dat je er vaak snel bij moet zijn, anders word je na 3 minuten toch weer uit de enquête gegooidnomdst er voldo... Voir plus

1. Prestataire spécialisé en études de marché

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.maximiles.nl/trustpilot

• Keizersgracht 62/64, 1015 CS, Amsterdam, Pays-Bas

• maximiles.nl

4,1

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,1

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Niet binnen de doelgroep

Ik word erg vaak na het beantwoorden van een aantal vragen uitgesloten van deelname. Als er genoeg vragenlijsten zijn ingevuld snap ik dat, maar het zijn ook dingen waar je wel graag je mening over wilt geven, maar je niet in de doelgroep valt.

3 septembre 2025

Maximiles biedt voldoende leuke…

Maximiles biedt voldoende leuke enquêtes aan met allerlei verschillende lengtes en een goede reward.
De beloningen worden ook eenvoudig en correct uitgekeerd.
Al met al een leuk platform om enquêtes in te vullen.

13 août 2025

Leuke vragenlijsten

Als ik uitgenodigd wordt voor een vragenlijst dan zijn het bijna altijd leuke items om over na te denken. Helaas komt het steeds vaker voor dat na het beantwoorden van enkele vragen je uitgesloten wordt van een vragenlijst. Jammer.

13 août 2025

Aanrader

De enquetes zijn interessant en niet al te lang. Beloningen zijn leuk. 1 nadeel: sommige enquetes zijn slecht vertaald wat lezen lastig maakt. Al met al toch een aanrader!

10 août 2025

Great experience

Great experience, app works well, customer service is quite responsive. Saved a lot on my amazon purchases with the gift cards

26 juin 2025

Ik doe er niet meer aan mee

Ik doe er niet meer aan mee. Wat ik behoorlijk vervelend vind is dat ze jou eerst een hele enquête laten invullen en als deze dan bijna afgelopen is, aangeven dat je niet geschikt bent of dat ze genoeg deelnemers hebben. Vervolgens kun je dan fluiten naar je punten. Als je dit aan maximiles laat weten, word je niet serieus genomen en doen ze er niets aan. Nee voor mij geen maximiles meer!

24 mai 2025

leuk om aan deel te nemen.

over het algemeen intresante onderwerpen
goede afhandeling van je gespaarde beloningen.
minpuntje:
je moet af en toe best veel vragen beantwoorden voordat je uiteindelijk niet in aanmerking komt voor deelname aan het desbetreffende onderzoek.
dat je hiervoor dan 3 punten krijgt, neemt de onvreden hierover niet weg.

21 mai 2025

Prima app

Prima app, geeft mij redelijk weinig enquetes. Dat mogen er wel meer zijn, want het gaat wel redelijk langzaam voordat ik iets leuks kan bestellen.

5 mai 2025

Leuke enquêtes.

Leuke enquêtes.
Maar het valt mij op dat zodra je bijna genoeg punten hebt om een bol. Com cadeaukaart 'te verzilveren' je opeens die bon helemaal niet meer terug kunt vinden in het aanbod van cadeau bonnen.

28 avril 2025

Leuke enquêtes

Leuke enquêtes, kan er niet genoeg van krijgen, letterlijk en figuurlijk 😏. Klantenservice zou wat sneller mogen, maar je krijgt altijd antwoord.

24 avril 2025