Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs heb ik een slot besteld via Maxx shop. Helaas bleek het verkeerde product, een muuranker opgestuurd. Hier heb ik een mail over gestuurd en hierop werd ik gelijk gebeld door een uiterst vriende... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een loungesethoes op donderdagmiddag besteld. Ik was opzoek naar een hoes voor onze nieuwe loungeset, waarbij de naden ook getapt zijn (anders lekt hij alsnog door bij de naden) Deze gevonden op de si... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Twee pakketjes besteld met 1 dag er tussen. Pakketten zouden op verschillende data bezorgd worden. Toch zijn beide pakketten op hetzelfde moment bezorgd. Top. Plus de mogelijkheid om het pakket e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tweemaal niets ipv iets.

Een hoes voor een zitting van een scootmobiel besteld via het BOL platform. Zonder communicatie naar mij als retour gemeld. Ik dacht kan gebeuren, maar stond als op voorraad. Opnieuw besteld en weer zonder iets retour gemeld. Beide keren wel een automatisch verzendlabel.
Maar de vervoerder heeft nooit wat gekregen.
Nu staat het als niet leverbaar aangegeven.
Ik heb nu een hoes besteld bij de concurrent.

26 janvier 2026

Beste Marco,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven.

Wij willen graag aangeven dat deze bestelling is geplaatst op het platform van bol.com en niet rechtstreeks bij ons.

Uiteraard hadden wij het prettig gevonden als u vooraf contact met ons had opgenomen, zodat wij het voorval samen hadden kunnen uitzoeken en toelichten.

Naar aanleiding van uw review zijn wij hier direct in gedoken. Wat blijkt: uw bestelling wordt verzonden vanuit het magazijn van bol.com. Als verkooppartner hebben wij hier helaas geen direct zicht op en geen invloed op het logistieke proces. Het artikel bleek uiteindelijk uitverkocht. Hoe het mogelijk is geweest dat u tweemaal een bestelling heeft kunnen plaatsen terwijl het product niet leverbaar was, was voor ons eveneens onduidelijk.

Wij hebben hierover contact opgenomen met bol.com. Zij hebben uitgezocht dat er door een verschil in hun voorraadsysteem nog enkele artikelen online stonden, terwijl deze fysiek niet meer aanwezig waren.

Hierdoor zijn de bestellingen automatisch geannuleerd en is er wel een verzendlabel aangemaakt, maar heeft de vervoerder nooit een zending ontvangen.

Onze welgemeende excuses voor dit vervelende en verwarrende voorval. Wij hopen dat hiermee de situatie voldoende is opgehelderd.

Jim Cremer

Noté 2 sur 5 étoiles

Super brandbaar!!!

Dakhoes voor de camper gekocht.
Mede voor bescherming tijdens oud/nieuw.

Wat is niet snap , is dat het van enorm brandbaar materiaal gemaakt is. Eenmaal brandend ....drupt het als plastic. Hoe kan je noe je camper , auto of wat dan ook in moeten pakken met brandbaar materiaal 🙈😪.

Denk goedenavond of je dit wel wil!

30 décembre 2025

Réponse de Maxxcovers

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen je schrik en bezorgdheid heel goed. Brandveiligheid is een belangrijk en gevoelig onderwerp, zeker rondom oud en nieuw.

Onze dakhoezen (en vrijwel alle voertuigbeschermhoezen op de markt) worden gemaakt van speciale kunststofvezels. Dit is geen willekeurige keuze, maar een noodzakelijke combinatie van eigenschappen: de hoes moet waterdicht of waterafstotend, ademend, lichtgewicht, flexibel, UV-bestendig en betaalbaar zijn. Helaas bestaat er op dit moment geen materiaal dat al deze eigenschappen combineert en volledig onbrandbaar is.

Volledig onbrandbare materialen (zoals glasvezel of metaalvezels) zijn zwaar, niet flexibel, niet ademend en daardoor ongeschikt voor voertuigen. Ze zouden juist schade kunnen veroorzaken aan lak, afdichtingen en bevestigingspunten. Daarom wordt in de hele branche gewerkt met synthetische materialen. Deze voldoen aan de geldende veiligheids en productnormen, maar zijn, net als vrijwel alle afdekhoezen, niet bedoeld als brandbescherming.

Belangrijk om te benadrukken: een dakhoes is ontworpen als bescherming tegen weersinvloeden (regen, sneeuw, UV, vuil) en niet tegen vuurwerk of open vuur.

Nogmaals dank voor het delen van je ervaring, dat helpt ons om onze communicatie te verbeteren.

Fietsenhoes

Voor onze vakantie een fietsenhoes voor de camper besteld en de volgende dag al binnen dat was top.
Toen wij op vakantie gingen de hoes over de fietsen geplaatst en de pasvorm was perfect.
Tijdens de eerste rit naar duitsland was er een naad losgelaten waar het veiligheidsbord inzit (plastic was niet correct gestikt)
In die week gemeld en na de vakantie zouden wij contact hierover hebben was benieuwd hoe zij dit gingen oplossen ?
Toen wij terug waren contact gehad per mail en binnen 1 dag reactie dat wij onder garantie een nieuwe kregen en deze binnen 1 dag zou worden geleverd.
Waar vindt je heden ten dagen nog zo’n service.
Top mannen bedankt voor jullie goede zorgen.
M.vr.gr.
Kees van den Ende

2 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

voor dekzeil kopen en service: naar Maxxcovers

Als het een dekzeil voor bijv. je boot nodig hebt, zit je bij Maxxcovers goed. Het begint al bij een goed advies voor het juiste dekzeil, omdat mijn bootjes een afwijkende maat heeft. Na een foutje van mij braken twee klipgespen af. En dat noem ik nog eens service: ik kreeg per omgaande de clips opgestuurd. Alles bij elkaar dus een dikke vijf sterren!!

8 juillet 2025

hier niet bestellen

afmetingen van artikel niet naar beschrijving, retourneren voor eigen kosten 10 euro. koop hier niet.

24 novembre 2024

Beste Anon,

Bedankt voor het schrijven van deze eerlijke review.
Ik denk dat “Anon” staat voor Anoniem en niet uw echte naam is.

Wat vervelend om te lezen dat het product wat u ontvangen heeft niet is zoals beschreven.
Dit is uiteraard niet zoals het hoort en ik kijk dan ook graag met u mee om dit uit te zoeken.

Ik heb daarom ook even navraag gedaan bij onze klantenservice. Wij kunnen helaas geen berichtgeving terugvinden waaruit naar voren komt dat de levering of het product niet naar behoren is.

Alvorens deze review te schrijven had u ook contact met ons op kunnen nemen en het voorval uit te leggen. Zo kunnen wij kijken wat er fout gaat en dit naar alle redelijkheid met u oplossen.

Mochten wij foutieve informatie verschaffen aan onze klanten dan horen wij dit uiteraard graag zodat het in de toekomst voorkomen kan worden.

Doormiddel van het schrijven van een anonieme review weten wij niet wat er fout gaat en kunnen we deze fout onmogelijk herstellen.

Wij worden als bedrijf nu beoordeeld op zaken waar wij geen invloed meer op hebben. Dit is jammer omdat dit zeker mogelijk was als we hiervan op de hoogte waren.

Wij zouden het zeer op prijsstellen als u contact met ons opneemt via info@maxxcovers.nl met uw ordernummer.

Zo kunnen we het voorval bespreken en tot een nette oplossing komen voor beide partijen.

Super service

Hoes ‘s avonds besteld met de notitie erbij dat ik deze graag snel zou willen ontvangen. De volgende ochtend werd ik gebeld met de vraag of ik die dag thuis was. Ze hadden namelijk gezien dat ik in dezelfde plaats woon als waar het bedrijf gevestigd zit en wilden de hoes wel even langs brengen zodat ik deze snel had. Drie uurtjes later werd de hoes netjes geleverd. Topservice!

De hoes net voor het eerst om onze loungebank gedaan. Goede kwaliteit.
Erg tevreden dus!

20 août 2024

Stevige kwaliteit hoes

Voor onze hoek lounge set hoes gekocht. Stevige hoes past perfect en na praktijktest met een aantal flinke hoosbuien met stevige wind bewezen waterdicht. Wij zijn zeer tevreden.

25 mai 2024

nieuwe parasolhoes

Ik bestelde online een nieuwe cover of hoes voor onze parasol. De bestelling ging zeer vlot en de levering gebeurde ook snel (hoewel we ook wel eens wat geduld mogen oefenen..). De hoes is van goeie kwaliteit dus ik ben een tevreden klant.

24 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een prachtig houten loopfietsje…

Een prachtig houten loopfietsje besteld. Na een paar dagen werd het zelf in elkaar zetten setje geleverd. Kostte weinig moeite om het in elkaar te zetten, nog wel even de rubber bandjes op spanning brengen.
Ziet er top uit.
Rob uit Groningen

28 avril 2024

Top scooter hoes

De hoes (A-kwaliteit scooter hoes) is perfect, er komt wel een heel klein beetje regen doorheen op plekken waar het water vast zit (kuiltjes), maar dit is onvermijdelijk. De prijs en levering waren ook top.

6 avril 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Teleurstelling en verdrietig kindje

Ik heb voor mijn zoontje een speelkeukentje gekocht, de variant wit goud. Helaas bleek dit een teleurstelling. Na 15 min rustig spelen (onder toezicht) lieten de scharnieren los. Deze waren niet opnieuw te bevestigen. Een deur ligt onder de keuken. De eenvoudige plastic klemmetjes dat de deuren dicht moeten houden, klemden niet of niet voldoende. Een deur was direct beschadigd en de kraan zat gelijk los. Het haakje waar de telefoon op gehangen kon worden brak direct af. Hier heb ik ruim 100 euro voor betaald.

Contact gezocht met Maxxcovers. Er werd gevraagd om foto's van de schade. Deze heb ik geleverd. Maxxcovers wilde wel nieuwe onderdelen leveren. Aangezien het bijna de gehele keuken betreft is dat ondoenlijk. Ik heb verzocht om gebruik te kunnen maken van de niet goed geld terug regeling. Hier heb ik geen enkele reactie op ontvangen. Ik zal er wederom actie op ondernemen. Ik laat het hier niet bij zitten.

Zojuist gebeld door Maxx. Er werd excuses aangeboden en verzocht om te kijken naar een juiste oplossing. Zonder problemen zijn we eruit gekomen. Veel respect voor deze manier van omgang met slechte reviews en de welwillendheid om tot een oplossing te komen.

18 mars 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus