Mayar Rijopleidingen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag gelest bij mayar voor mijn BE rijbewijs. Na prettig whatssapp contact in de avond nog gelijk een afspraak gemaakt. Daarna gezellig contact gehad en goede duidelijke uitleg en oefeningen... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik wil graag mijn ervaring met mayar rijopleidingen delen. Ik ging voor mijn scooter rijbewijs en heb onnodig lang in de wacht rij gestaan. Ik had mij begin dit jaar (maart) al ingeschreven voor mij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite
  2. Auto-école

Écrit par l'entreprise

Rijschool voor theorielessen, schakel of automaat les, aanhanger oftewel eachterb taxilessen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wil graag mijn ervaring delen

Ik wil graag mijn ervaring delen. Helaas heb ik gemerkt dat de communicatie niet optimaal is. Ik heb herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen, maar mijn telefoontjes werden niet beantwoord. Ook kwamen gemaakte afspraken niet na, wat ik erg jammer en onprofessioneel vond.

Ik raad anderen aan om goed na te denken of deze rijschool de juiste keuze is, aangezien ik het gevoel heb dat er nog verbetering nodig is in de dienstverlening en betrouwbaarheid.

6 décembre 2024

Dank Mourad en Mayar Rijopleidingen

Dank Mourad en Mayar Rijopleidingen! Gisteren heb ik - mede door de goede lessen en duidelijke instructies van Mourad - mijn aanhanger rijbewijs mogen behalen. Ik ben heel tevreden over de communicatie en flexibliteit van Mayar en natuurlijk het resultaat. Naast een goede instructeur is Mourad ook gewoon een hele leuke vent. Een aanrader!

6 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Dankzij deze rijschool heb ik in een korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen.

Mourad bleef me motiveren en had er alle vertrouwen in, Dit zorgde ervoor dat ik er ook 100% voor ging. Hij vertelde me niet alleen hoe ik iets moest doen, maar schetste situaties waarom ik iets moest doen. Verder heb ik twee lessen mogen nemen bij Annisa, wat ervoor zorgde dat de spanning enorm af nam om naast een ander te zitten dan mijn eigen rijinstructeur. enorm bedankt voor deze fijne ervaring!!

18 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste rijopleiding die er is!

Beste rijopleiding die er is, ik ben al 4x geswitched van rijschool en bij de eerste les wist ik al dat het goed zou komen. Hij reageerd snel, is gezellig en stelt je erg gerust. Ik ben daarom ook in 1x geslaagd bij hem! Echte aanrader

28 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

In 1 dag je B-E rijbewijs.

In 1 dag je B-E rijbewijs.
Via google Mayar gevonden. Het contact was snel gelegd en ik kon via het CBR mijn examen plannen.
Op de dag van de les werd ik opgehaald en heb een aantal uren in een heel ontspannen sfeertje les gekregen. Daarbij werd goed gelet op de vaardigheden die ik al bezit en die nog nodig zijn. (Ik hoor nog steeds: Stuur naar het probleem toe ;-) ) Al met al een geslaagde :-) dag. Mourad, dank je wel.

16 janvier 2022

Perfect voor E achter B

Mayar is een prima bedrijf om in mijn geval E achter B te halen. Rustige en vriendelijke instructeur die duidelijke aanwijzingen geeft welke op dat verkeersmoment belangrijk zijn. Zeker een aanrader als je je E achter B wilt halen zoals in mijn geval. Maar ben er van overtuigd dat ook voor de andere rijbewijs mogelijkheden zal zijn die hij aanbied.

15 janvier 2022

Top service

Top service, je wordt heel snel geholpen aan je rijbewijs en dat alles met een lach. Ik raad iedereen aan om hier te gaan rijden!

23 décembre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus