Jeg er OVERRASKET over hvor hurtig leveringen var (bestilte d 25, modtog d 28 december) fik endda et kort hvor de med håndskrift havde skrevet mit navn. Det en lille ting men det gør bare kundeoplevel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Mayin. Jeg valgte selv at afhente mine hårprodukter i deres hyggelige frisørsalon. Personalet var enormt søde, rare og imødekommende fra start til slut.Jeg en... Voir plus
Købte hårprodukter til en julegave. Varerne kom i sort æske med fint silkepapir. En halv foræring, tænkte jeg, gaven var jo næsten klar. Fjernede tape og label, dækkede skrammerne og pyntede låget med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mayin er efterhånden blevet mit foretrukne sted at købe hårprodukter. Priserne er gode og der er hurtig levering. Flere gange har jeg oplevet at min pakke er blevet leveret dagen efter jeg har bestilt... Voir plus
Hos Mayin gør vi det nemt at finde den hårpleje og styling, der passer til dit hår. Med mere end 50 års erfaring i frisørfaget ved vi, hvad der virker. Vi udvælger vores sortiment med fokus på kvalitet og effekt – og tester naturligvis selv produkterne, før de kommer på vores hylder. Du finder blandt andet Kérastase, Balmain, KMS og Shu Uemura. Mayin drives af familien Stender i Herlev, og den personlige tilgang følger med, når du handler hos os online. Du skal føle dig tryg ved dit køb og vide, at du altid kan få hjælp og professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dit hår. For os handler god service om mere end at sende en pakke – det handler om at give dig den hårpleje, dit hår fortjener. Vi tilbyder fragt fra kun 35 kr., og ved køb over 499 kr. sender vi gratis til din nærmeste pakkeshop. Vi gør vores bedste for, at du modtager din pakke inden for 1-2 hverdage.
Herlev Torv 14, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ok service i telefonen og lynhurtig levering.
Produkterne jeg har modtaget er i super kvalitet og der var endda to meget fine gaver med. Købte så også for over 2000 kr men det er stadig rigtig rart at blive værdsat på den måde. Jeg siger tak - og på gensyn.
Altid hurtig levering og god kundeservice. Kæmpe anbefaling 💜
Hurtig levering, super priser på varerne. Kan klart anbefales
Jeg var i tvivl om jeg skulle give 4 eller 5 stjerner.
En smule lang svartid og levering.
Men jeg synes tilgengæld det er rigtigt flot at få penge returneret allerede 30 minutter efter de har modtaget retur pakken! Og jeg synes det fortjener 5 stjerner
Jeg havde bestilt for 1400kr produkter fordelt på 7 varer. Et par dage efter modtager jeg 2 varer. Da jeg reklamerer over de manglende varer skal jeg rykke efter et par dage for svar og ringer til dem. Min reklamation var endt i deres spam filter så den havde de ikke lige set. Mange beklagelser og så sender de så.......5 fuldstændig forkerte varer !
Da jeg så reklamerer over det bliver det til en lang snak om hvordan jeg skal returnere de 5 forkerte varer og selv om de har lovet at sende mine varer har jeg nu 1 uge senere stadig ikke modtaget noget. Det ligner de slet ikke har de varer som de prøver at sælge.
Tak for god, og hurtig service.
Så min datter fik sin ønskede hårkur i fødselsdagsgave 😉
Billige produkter og hurtig levering. Super god kundeservice. Jeg havde ved en fejl lavet en ordre hvor jeg manglede at tilføje nogle ekstra produkter, jeg synes det var ærgeligt at skulle betale fragt 2 gange så jeg skrev til dem med det samme og de hjalp mig ud med det samme, virkelig fantastisk kundeservice!
Rigtige gode produkter og super service inkl. hurtig levering - købte Kerastace produkter til fine priser.
Mega god service, selv om min pakke blev væk fra postNord, gjorde hun alt for at finde min pakke ellers var hun klar til at sende mig en ny pakke, men min pakke kom.
Lækre produkter til gode priser & super hurtig levering.
Gode priser og okay hurtig levering.
En side jeg klart skal benytte igen. Anbefaling herfra.
Kan virkelig anbefales!!
Jeg bestilte i går kl. 9:45 og jeg modtog en besked i dag kl. 10:59 at jeg kunne hente min pakke.
Billig pris og god service:)
Virkelig hurtig levering!
Bestilte en shampoo d.3 marts og den blev leveret dagen efter d.4 marts.
Skulle bruge 4 kerastaseprodukter til gave - og ringede for at spørge til leveringstid grundet anmeldelser herinde.
Den sødeste medarbejder oplyste, at kun eet produkt havde været i restordrer, men at de ellers altid sender med det samme. Jeg lagde ordren i går over middag - og har allerede modtaget i dag; altså under 24 timer ♥️
Udover dette fik jeg også hjælp med leveringen.
Tusinde tak for den bedste service; vi bruger i familien kun Kerastase; og de bliver købt herfra fremover ♥️
Jeg har oplevet fine priser på produkterne, men leveringstiden var længere end forventet. Efter at have læst andre anmeldelser regnede jeg med en hurtigere levering, især da der på hjemmesiden reklameres med 1-2 dages levering.
Jeg modtog en mail fra virksomheden, hvor de beklagede forsinkelsen, som skyldtes en fejl hos deres leverandør. Som kompensation lovede de en gave, men denne fulgte ikke med i pakken. Jeg gjorde dem opmærksom på dette i en mail, men har desværre ikke fået noget svar.
ENORMT lang ventetid, selvom de reklamere med kun 3-5 hverdage…
Flere af de produkterne som de har på deres hjemmeside har de ikke på lager og skal først bestille det efter at kunden har bestilt…
Modtog først mine varer 10 dage efter bestilling.
Lang leveringstid, men efter jeg skrev til dem et par gange fik jeg hurtigt min pakke.