Heel mooie speenkoorden alsook bijtring. Ik had een klein probleem met de bijtring maar hier reageerde ze heel snel en professioneel op en ze stuurde me meteen een nieuwe bijtring op. Top!
L'entreprise a répondu
Snelle levering, lieve persoon. Had adres verkeerd ingevuld op website. Stuurde privé berichtje via Facebook. Heeft meteen alles aangepast en zo pakketje gekregen!!! Echt top! Antwoord snel dus! H... Voir plus
Wij zijn super blij met de bestelde speenkoorden en de wintermuts. Mooi en fijn materiaal! Daarnaast gingen er enkele dingen mis met de verzending bij Post NL waardoor ik geregeld mailcontact had... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega slechte service! Ik bestel hier nooit meer, heb klarna 3x achter me aan gehad omdat ze mijn retour nooit hebben aangepast. Heb maymays meerdere keren gemaild met de vraag of ze dit willen aanpass... Voir plus
Bij May Mays maken we met liefde handgemaakte, gepersonaliseerde speenkoorden en babyaccessoires. Elk item wordt speciaal op bestelling gemaakt, met oog voor detail, veiligheid en stijl. Omdat onze producten gepersonaliseerd zijn, nemen we de tijd om elk ontwerp zorgvuldig samen te stellen. Dat betekent soms net iets meer geduld, maar altijd met als doel een mooi en uniek eindresultaat voor jouw kleintje. We zijn een groeiend merk en leren elke dag bij. Feedback van klanten nemen we serieus en gebruiken we om onze service en producten continu te verbeteren. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan denken we graag mee aan een passende oplossing. Dank je wel dat je May Mays bezoekt en de tijd neemt om je ervaring te delen 🤍
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fijne en snelle klantenservice! Bibs speentjes besteld, zouden de volgende dag geleverd worden maar helaas werd dit een week later!
Netjes ter compensatie een gratis speentje gekregen.
Hele goede ervaringen, altijd goede service en mooie kwaliteit!
Snelle levering, lieve persoon.
Antwoord snel dus!
Heb al 10x iets besteld en nooit problemen gehad!
Ook top kwaliteit van spullen en er zit altijd wel iets leuks extra (chocolaatje ofzo!) top service!!!
Bibs speentjes gekocht. Veel keuze en geen verzendkosten. Top
Netjes geleverd. Al eerder ook besteld en contact gehad met klantenservice, werd netjes geholpen ook aan de telefoon.
Super goede ervaring altijd netjes optijd zoals ze beschrijven
Ik koop al zolang me dochter er is hier spulletjes 🤗
Al verschillende keren besteld, maar elke keer tevreden. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en de levering is super snel!
Hele fijne website met een groot assortiment! Ik bestel hier altijd bips spenen, snelle levering en word goed ingepakt.
Ik had bibs spenen en haarbandjes gekocht. De haarbandjes waren te groot voor mijn baby en na contact met de klantenservice kon ik ze retourneren. Enorm tevreden over de manier waarop mijn e-mail werd behandeld en ze gaven aan gelijk het idee van een knoopbare haarband mee te nemen. Heel tof. Leuke webshop, ik zal er vaker bestellen!
Ik bestel altijd de spenen voor mijn dochter hier en ben altijd dij tevreden goede service mooie prijzen veel keuzen,
Ik ben meer dan meer tevreden met maymay echt een aanrader voor de aankoop voor je kleintje
Hele snelle levering en alles netjes verpakt. Bestel hier altijd bibs spenen want heeft altijd grote voorraad.
Leuke website snel verzonden en leuk ingepakt! Wij zijn blij met de zonnebril en slabbetjes!
Prachtige kleertjes. wat ik heb besteld was van heel goed, stevig matriaal. Ik ben er blij mee.
Snelle levering! Prachtige kleuren, ben zeker fan en ga er zeker nog kopen ❤️❤️❤️
Ik denk dat ik mijzelf inmiddels trouwe klant mag noemen. Van kinderkleertjes, tot speelgoed en nog meer. De prijzen van de producten zijn realistisch.
Het zijn onwijs lieve mensen, en ook als er iets mis is gegaan met een product word je heel goed geholpen! Superservice. De levering is altijd heel netjes en ook vlot, zelfs in deze gekke tijd.
De haarbandjes en bibs spenen van may mays zijn een feestje! Super goede prijs/kwaliteit en de materialen zijn zooo fijn! Elke keer weer een feestje in het doosje thuis te ontvangen :)
En savoir plus sur les différents types d'avis.