Flink køber ringede, fik den pris jeg gerne vil have og de kom på aftalt tidspunkt og hentede. De kørte ikke før jeg havde pengene og der var ingen pres omkring dette. Udover dette kom kun 1 person... Voir plus
Lisez les avis des autres
God service og venligt personale. Mads var hjælpsom gennem hele processen, og bilen blev leveret som aftalt. Alt i alt en god oplevelse. Meget hurtigt service og lige til.
Meget professionel og høj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet på Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespørgsel om pris på brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gen... Voir plus
Vi har solgt vores bil gennem Mads, og han er helt igennem professionel. Alt forløb hurtigt og efter aftale. Vi kan kun anbefale MBA Biler.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vores mission Vi er vilde med lækre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser. Vores vigtigste opgave i denne sammenhæng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.
Coordonnées de contact
Kirstinehøj 57, 2770, Kastrup, Danemark
- kontakt@mbabiler.dk
- mbabiler.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi (køreskole) har i dag handlet med…
Vi (køreskole) har i dag handlet med Mads fra MBA-Biler. Meget hurtig og pålidelig handel. Kan stærkt anbefales, da man føler sig godt og respektfuld behandlet
Let og enkelt at sælge sin bil hos MBA…
Let og enkelt at sælge sin bil hos MBA biler
Hurtig expedition og ingen slinger i…
Hurtig expedition og ingen slinger i valsen.
Super god service
God drøftelse omkring prissætning. Ærlighed. Depositum hurtigt på kontoen. Efter bil blev hentet stod det aftalte beløb på kontoen.
Salg af brugt bil uden bøvl
Havde en bil som kun blev brugt til at køre til købmand, efter arbejdssituationen havde ændret sig. Vi satte den til salg på en forhandler salgsside. De ringede og vil talte frem og tilbage om prisen, vi blev enige og fik et depositum, efter en uge ringede en chauffør som skulle hente den mandag. Vi ringede tilbage (en søndag) da vi fik beskeden og
de resterende penge blev overført som aftalt. Alt gik uden problemer og som aftalt, selv om vi absolut ikke ved noget om salg af biler.
Kan kun anbefale MBA biler.
God pris- hurtig handel og god service!
Det var virkelig en hurtig handel
Det var virkelig en hurtig handel, sendte billeder af bil kl. 8.00 kl1500 var den afhentede. Han var flink, og alt gik som aftalt.
Alså der er ikke noget at brokke dig…
Alså der er ikke noget at brokke dig over høflig betjening lidt under hvad du kan få for den hvis du sælger selv men det er nemt
God og fair handel 👍🏼
Alt gik som ventet i bilhandlen
Salg af bil gik smertefrit
Salg af bil gik smertefrit, og er tilfreds med handlen. Dog lidt skuffet over det virkede til de havde lidt travlt, men ikke noget der gav yderligere grund til bekymring
Perfekt handlen og Bilen blev afhentet…
Perfekt handlen og Bilen blev afhentet på den aftalte tid
Altid en succes!
Altid en succes!
Vi har endnu en gang haft fornøjelsen af, at handle med MBA biler.
Det har været en fornøjelse! En god pris og super god betjening
En klart anbefaling herfra
Perfekt hurtig handel til bedre pris…
Perfekt hurtig handel til bedre pris end hos Audi. Super flink service. Kan varmt anbefales
Jeg opleve super venlige personale og…
Jeg opleve super venlige personale og en hurtig handle. De har bud højst ud af de bud jeg fik. Så er super glad for denne opleve jeg have med dem ☺️
Bliver betjent af Mads
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.