Jag behövde hjälp att beställa däck och skrev först ett meddelande där jag beskrev vilken moped och vilka preferenser jag har under frågefliken ”hjälp innan beställning” och fick ett automatiserat sva... Voir plus

Hej snabb leverans ! Lite konstigt att två däck levererades som två kolli och de gick från Italien samtidigt men postnord lyckades strula till det så att de levererades dagarna efter varandra och d... Voir plus

Beställde 2st däck, extra pengar då de skulle vara från 2024. Fick ett från 2023, ett från 2024. Sedan så kom däcken i 2st leveranser? Förstår ej detta. 1st däck levererat och de andra fick jag h... Voir plus

1. Magasin de pneus
  2. Magasin de motos

À propos de mcdackonline.com

Mcdackonline.com är inte bara din personliga online-specialist för motorcykeldäck av alla märken, storlekar och prisklasser, utan erbjuder också ett brett sortiment av slangar, fälgband och mousse. Vi uppfyller även särskilda önskemål som expressleverans eller aktuellt DOT, och alltid till ett förmånligt pris.

Snabbhet är nyckeln hos Mcdackonline.com: direkt från nätet till vägen! Även under högsäsong på våren och hösten kan vi alltid leverera tack vare vårt stora lager med ett brett urval av däck.

Vi täcker ett oöverträffat sortiment inom följande kategorier:

Mcdackonline.com är en del av Delticom AG, som driver online-däckbutiker i över 40 länder och har varit etablerad på marknaden i mer än 25 år.

Vår onlinebutik är TÜV-certifierad och erbjuder en säker köpupplevelse med flera betalningsalternativ.

Även efter ditt köp erbjuder vi en förstklassig service genom vårt omfattande nätverk av monteringspartner.

Du kan enkelt få dina nya däck skickade direkt till din valda monteringsverkstad vid beställning.

Våra kundrecensioner bekräftar den höga kundnöjdheten med vår service, snabba leveranser och kvalitetsprodukter.

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

874 avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Bra pris

Bra pris, fick även uppgift om när däcken levererades från Mc däck on line och förväntat leverans datum, fick först ett däck väntade en vecka på nästa däck, tog kontakt med post nord varefter det andra däcket levererades. Post nord under all kritik mycket dåligt.

8 juillet 2020

Hej Leif

Tack för ditt omdöme.
Tack för att du tog tid på dig att berätta till oss varför du inte är nöjd med våra tjänster.

Vi är verkligen ledsna för att du inte är nöjd med sändningen och med
den utförda tjänsten av vårt fraktföretag. Vi beklagar verkligen denna olyckliga situation och ber om ursäkt för allt besvär som detta kunde ha orsakat dig.

Vi hoppas att däcken uppfyller dina förväntningar och att denna olyckliga situation inte kommer att hindra dig från att göra affärer med oss igen i framtiden och att på detta sätt, kommer du att ge oss möjlighet att förbättra din åsikt om vårt företag.

Ditt lag www.dackonline.se

Bra utbud och service

Bra utbud och service, set erbjudande och relativt snabba leveranser. Men själva leveransen kunde vara bättre, jag beställde 3 däck samtidigt därav 2 i ett set, alla 3 kom på olika leveranser. huruvida detta är en brist i Däckonline's logistic eller själva speditörerna är svårt att säga men för kunden är det lite omständigt.

8 juillet 2020

Beställer 2 däck till mc

Beställer 2 däck till mc, får ett och ingen förklaring när det andra däcket kommer 3 veckor har det gått nu.

29 juin 2020

Hej Robert

Tack för ditt omdöme.

Vi är verkligen ledsna för att du inte är nöjd med den utförda tjänsten av vårt företag. Var snäll och mejla till oss ditt ordernummer RD för att vi ska kunna kolla litet mer närmare ditt ärende.

Vi hoppas att denna olyckliga situation inte kommer att hindra dig från att göra affärer med

Ditt lag www.mcdackonline.com

Däcken kom snabbt men jag blev lite…

Däcken kom snabbt men jag blev lite missnöjd med att det ena däcket var mer än ett år gammalt från tillverkningsdatum. Jag tycker köper man nytt så bör däcken inte vara äldre än ett halvår från tillverkningsdatum, däck äldre än ett år borde dom rea ut betydligt billigare.

16 juin 2020

Aldrig igen

1. Försenad leverans från lagret till leverantören. Även utöver det dom varna om nu i corona tider.

2. Försöker man maila med dom så får man vartannat mail med automatiserat svar.

3. Beställde två däck samtidigt och i skrivande stund så har bara 1 däck lämnat lagret, det har passerat en arbetsdag i skrivande stund och det andra har inget hänt med. Båda däcken fanns i lager när jag beställde.

15 juin 2020

Bäste Herr Thomas,

Tack för ditt omdöme!

Tack för att du tog dig tid att berätta för oss varför vår tjänst inte uppfyller dina förväntningar. Vårt mål är att nöja alla våra kunder och att de ska uppleva nöje genom att handla hos oss.

Var snäll och meddela oss ditt ordernummer så att vi kan titta litet mer närmare på ditt ärende.

Vi vill informera dig om att vi strävar efter att tacka alla våra kunder och vi hoppas att du kommer att ge oss möjlighet att förbättra din åsikt om vårt företag.

Ditt lag mcdackonline.com

Bra pris

Bra pris. Men för lång leverans

10 juin 2020

Hej Björn,

Tack för ditt omdöme.

Vi hoppas att däcket uppfyller dina förväntningar och att du kommer att ge oss möjlighet att förbättra din åsikt om vårt företag.

Ditt lag, www.mcdackonline.com

Inte levererat än

Inte levererat än! Skulle varit framme hos mig den 3/6 och har inte kommit än (9/6).

9 juin 2020

Bäste Herr Peter,

Tack för ditt omdöme.

Vi vill informera dig att ditt däck befinner sig nu i närmaste Poståkeri-terminal .

För att få däcket så fort som möjligt, kontakta Posten på 0771-33 33 10 för att samordna leveransdatum.

Du har möjlighet att spåra din leverans och ange dina datum för önskad leverans.

Ditt paketnummer:

Tack på förhand,

Ditt lag,
www.dackonline.se

2 till 5 dagars leverans.Har väntat…

2 till 5 dagars leverans.Har väntat över en månad nu.Går inte få tag i dom.Mitt däck har var redgistrerat som ett paket nu sen den 19/5 å sen har de inte hänt nått mer.Hade inga problem första gången jag beställde av dom .Förra året krångla de då också och nu är de bara dåligt.Aldrig mer mcdäckonline

24 mai 2020

Hej Pierre

Tack för ditt omdöme.

Vi är verkligen ledsna för att du inte är nöjd med sändningen och med den utförda tjänsten av vårt företag. vi har kollat din beställning och däcket är på väg mot dig. Det måste levereras inom de närmaste timmarna (24/48 timmar max.) (RD 41791689).

Vi hoppas att däcket uppfyller dina förväntningar och att denna olyckliga situation inte kommer att hindra dig från att göra affärer med oss igen i framtiden och att på detta sätt, kommer du att ge oss
möjlighet att förbättra din åsikt om vårt företag.

Ditt lag www.mcdackonline.com

En savoir plus sur les différents types d'avis.