MD Productions Avis

2. Photographe publicitaire
  3. Producteur de film et vidéo
  4. Société de production vidéo

Écrit par l'entreprise

Reklamefilms produktion, der skaber levende billeder til deres kunder. MD Productions, producere reklame videoer til f.eks. Sociale medier, eller til brug på hjemmeside.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk samarbejde og topkvalitet videoarbejde!

Jeg har arbejdet med Mikkel på en række videoprojekter, og han leverede langt over forventning.
Hans professionalisme, kreativitet og forståelse for vores brand var tydelig fra start til slut.

Videoerne, han har lavet for os, er ikke bare flotte – de er ekstremt brugbare, kommercielle og rammer præcis den stil og kvalitet, vi havde brug for.
Især hans evne til at fortælle en historie og skabe naturlige, autentiske scener gør en kæmpe forskel.

Kommunikationen var hurtig og nem, deadlines blev overholdt, og han var super fleksibel under hele processen.

Vi kommer helt sikkert til at arbejde sammen med Mikkel igen – kæmpe anbefaling herfra! 🙌🔥

13 novembre 2025

Super dygtig og professionel

Kære Mikkel 💫

Jeg er virkelig imponeret over din video.
Den vinkel, du har valgt, rammer rent - ærlig, modig og med en dybde, der føles helt ægte.

Der er noget særligt over måden, du tør vise både styrke og sårbarhed på - og det giver videoen sjæl. Man mærker dig og det mega fedt💗.

Jeg elsker, hvordan du går ind i samarbejdet - fokuseret, nysgerrig og super professionel - og samtidig giver dit personlige take på selvkærlighed.

Du har blik for både stemning, timing og følelse, og det løfter hele projektet.

Det er en altid fornøjelse at arbejde sammen med dig, Mikkel.

Tak for din indsats, din ro og din måde at være på 💗

Knus og kærlighed
Mette Ferrold

30 septembre 2025

Tusind tak Mette for de fine ord! De varmer mit hjerte! ♥️

Jeg er super glad for at høre at vores samarbejde har levet op til dine forventninger.

Bedste hilsner
Mikkel, MD Productions

Vi har haft et virkelig godt samarbejde…

Vi har haft et virkelig godt samarbejde med Mikkel fra MD Productions. Hele processen var professionel fra start til slut – god kommunikation, hurtig levering og et resultat der oversteg vores forventninger. Mikkel er nem at arbejde med, mødestabil og leverer indhold af høj kvalitet. Vi kan varmt anbefale ham og ser frem til et fremtidigt samarbejde.

22 octobre 2025

Hej Emilie,
Dejligt at høre at du kunne lide vores samarbejde. Det varmer mit hjerte. Jeg vil se frem til flere samarbejder i fremtiden. ☺️

Bedste hilsner,
Mikkel, MD Productions

Professionel fra start til slut

Professionel fra start til slut
Leverede super gode videoer
Mikkel får mine varmeste anbefalinger

16 octobre 2025

Réponse de MD Productions

Mange tak for de fine ord!
Jeg bestræber efter at levere indhold der kan mærkes og forståes. Jeg er rigtig glad for at videoerne er blevet som ønsket!

De bedste hilsner
Mikkel fra MD Prouctions

Alt i alt en super god oplevelse med…

Alt i alt en super god oplevelse med samarbejdet med Mikkel.
God forståelse af vores butik og produkter
god og hurtig kommunikation
super tilfreds med resultatet
overholdte alle aftale til tiden
Kan varmt anbefales

20 octobre 2025

Hej Henrik,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for vores samarbejde og glad for at resultatet blev som ønsket.

Bedste Hilsner
Mikkel fra MD Productions

Meget professionel og grundig med…

Meget professionel og grundig med lyssætning og vinkler til hvad der virkede bedst til min biografreklame. Der var lavet et forarbejde inden vi havde en snak om reelt indhold på lokation og der blev skudt en del så der var noget at klippe af. Mikkel var meget lydhør og rettede filmen til efter jeg ønskede noget af budskabet skulle træde mere frem. En sand fornøjelse ser frem til yderligere samarbejde næste gang behovet opstår !

24 juin 2023