Noise ApS Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Producteur de film et vidéo

Écrit par l'entreprise

Vi er et ungt og kreativt mediebureau, der sørger for, at din virksomhed bliver set og hørt. Det gør vi ved at producere videoer og billeder, din målgruppe husker.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

I oktober kontaktede Noise i…

I oktober kontaktede Noise i forbindelse med et fotoshoot til vores tøjmærke, White Coffee, og det har været en fornøjelse fra start til slut.

Kommunikationen var knivskarp hele vejen igennem. Efter vi havde sat dem ind i vores kreative vision, leverede de varen til punkt og prikke! De forstod præcis, hvilket udtryk vi gik efter, og kom selv med stærke forslag til den kreative stil, som løftede resultatet yderligere.

Vi har netop brugt dem igen til vores kommende kollektion her i januar, og jeg kan kun gentage, at vi er ekstremt tilfredse. Vi har aldrig fået så god respons på et shoot før, som vi har med deres arbejde.

Vi har faktisk allerede booket og planlagt det næste shoot i den kommende måned.

Man skal ikke tøve et sekund med at kontakte Casper og Asger! De er absolut top i orden og professionelle til fingerspidserne!

Mads
WHITE COFFEE

23 janvier 2026
Logo de Noise ApS

Réponse de Noise ApS

Tusind tak for de utroligt flotte ord, Mads!

Det har været en fornøjelse at arbejde med jer og vi ser frem til flere produktioner i fremtiden.

Tak for tilliden og for et samarbejde, hvor der er plads til både klare visioner og kreativ sparring.

De bedste hilsner
Casper & Asger

Stor anbefaling herfra

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Noise Media i forbindelse med flere projekter – og det har udelukkende været positive oplevelser.

Deres team er ikke bare dygtige og kreative, men også super behagelige og varme mennesker.

Det betyder meget for mig at arbejde med folk, der ikke kun eksekverer, men også aktivt bidrager til den kreative proces. Det gør Noise Media hver gang.

På vegne af Adflair kan jeg give Noise Media mine varmeste anbefalinger.

- Kasper fra Adflair

3 mai 2025

Pictures - great experience!

I recently had my CV pictures taken by Noise, and I couldn't be happier with the results. Their team was highly professional, friendly, and really knew how to make me look my best. The quality of the photos were magnificent. I will definitely work with them again. Highly recommend their service!

15 février 2024

Professionel og behagelig oplevelse

Jeg havde en behagelig oplevelse ved Noise, da jeg skulle have taget nye CV-billeder. Jeg følte under hele forløbet, at jeg var i trygge hænder. Noise’s tilgang var professionel til vores photoshoot, men der var stadig tid og overskud til et stort smil og latter undervejs. Slutresultatet var lige, hvad jeg havde håbet på og kommunikationen efterfølgende var smertefri og ligetil - lige som man ønsker det.

Derfor en varm anbefaling af Noise Media fra min side af.

18 novembre 2023

Kæmpe anbefaling!

Vi har i forbindelse med en stor videokampagne for en kunde haft fornøjelsen af at samarbejde med Noise og nyde godt af deres kreative evner. Det har utvivlsomt været en kæmpe succes. Der har været rigtig god og klar kommunikation lige fra starten af. Under hele samarbejdet har de været yderst proaktive, fleksible og generelt virkelig professionelle. Og så har de leveret et rigtig godt produkt. Så alt i alt har de været fantastiske at arbejde sammen med. Vi håber på, at samarbejdet kan fortsætte ud i fremtiden. 11/10 herfra!

Silas fra Adflair ApS

27 janvier 2024

CV billeder

Jeg havde en fremragende oplevelse hos Noise, da jeg fik taget CV-billeder. Teamet var dygtige og effektive, og de leverede billeder af høj kvalitet, der fangede min personlighed og professionalisme. Deres arbejde er topklasse, og jeg anbefaler dem varmt til alle, der søger professionel CV billeder.

12 janvier 2024