Al tijdje geleden ergens begin 2024 best. bij MESCA- SATELLITE met belofte bin. 2 wk. Lev...het werden MAANDEN uiteindelijk verwachte ik m'n pakket niet meer en vermoedelijk na 3 maanden kwam het toc... Voir plus
Lisez les avis des autres
De jas dat ik besteld had kwam duidelijk niet overeen met de beschrijving,kwaliteit en afbeelding op de website.Lijkt ook duidelijk afkomstig van een lage kwaliteitesbron.Klantendienst gecontacteerd... Voir plus
Lampjes besteld die langs kwamen via TikTok. Kende de site niet en vertrouwde het eigenlijk ook niet helemaal. Wel besteld maar afgerekend met Klarna. Na ongeveer 3 weken is het pakket... Voir plus
Lampjes besteld via Tiktok. Vier stuks. Na een hele tijd wachten één lamp binnengekomen. Meteen contact opgenomen. Uiteraard geen reactie. Gelukkig gekocht via PayPal dus daar nu een claim neergele... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Det er rent scam
Det er rent scam. Hold jer væk
Ik det samme produkt som de reklamere
De stjæler billeder fra andre hjemmesider og sender ekstrem dårlig kvalitet
Hold jer væk
Levering tog tre gange så lang tid som skrevet og produktet var på ingen måde det samme som vist på billedet (ikke samme farve, ikke samme længde).
Deres anmeldelser fra trustpilot inde på siden er falske
mesca.dk/
Deres anmeldelser fra trustpilot inde på siden er falske.
Jeg fraråder folk at købe fra den her hjemmeside. Dansk hjemmeside, men ved retur skal det sendes til Kina, vær opmærksom på det.
SCAM ALDRIG KØB DERFRA!!
SCAM ALDRIG KØB DERFRA!!
jeg købt et sæt derfra jeg var utålmodig med levering men de bliver ved med at skrive den ville komme inde for 12 dage ca nu der gået en måned og har stadig ikke set skyggen af min pakke!! Der står den stadig er i Kina der tror jeg sku den bliver dsv…!!!
Det er den værste hjemmeside…
Det er den værste hjemmeside nogensinde!
Hjemmesiden er mega scam! Der er nu gået snart en måned og jeg har stadig ikke fået min kjole endnu. Deres anmeldelser fra trustpilot inde på siden er falske.
Jeg fraråder folk at købe fra den her hjemmeside.
SCAM
SCAM.
købte fra mesca.dk og det er kæmpe scam. Har alle de populære kjoler og ting oppe til 1/4 af den originale pris. Efter jeg købte derfra trak de pengene og min kjole har siden været ‘processing’ i kina.
Hjemmesiden jeg købte fra er derefter lukket ned og der er startet en ny op.
Hold jer fra Mesca!!!
Manglende refundering
Købte en kjole og læste derefter anmeldelserne herinde. Derfor bad jeg om at annullere ordren hvilket de har gjort, og skrevet at de har refunderet pengene. Men pengene er blevet trukket, og nu er der intet svar fra dem.
Zijn oplichters
Bestelling na 6 weken ontvangen!
PRODUCTEN WERKEN NIET!
Per email dit kenbaar gemaakt, emailadres bestaat opeens niet meer?
Your email couldn't be forwarded from contactmesca.nl to another email address.
Thomas Mesca (contactmesca.nl)
Stelletje oplichters!
Na hele lange tijd een pakket binnen.
Na hele lange tijd een pakket binnen.
Verkeerde order
Satijnen set zwart 2 XL BESTELD.
POLYESTER JOGGING PAK ZWART BINNEN. LIJKT ER NOG NIET OP.
IK KRIJG GEEN REACTIE MEER.
GEEN ANTWOORD. NIKS.
ZOU EEN ONDERZOEK NAAR DIT BEDRIJF WILLEN. KLOPT NIKS VAN. ER ZULLEN MEER MENSEN HIER MEE TE DOEN HEBBEN.
Mesca er et kæmpe scam
Mesca er et kæmpe scam. Det er billigkvalitet til dyre penge. Alle anmeldelserne på deres hjemmeside er fake. Ordren kom først efter 3 uger, selvom der stod at den ville komme få dage efter bestilling. Mesca er ikke dansk det er noget kineser p!s. Lad vær med at køb derfra, du bliver bare scammet. Jeg sendte min pakke tilbage lige efter at jeg havde åbnet den og så hvor dårlig kvalitet det var og så kræssede kjolen også helt vildt.
Forfærdeligt firma og forfærdelig service
Forfærdelig service.
Der står på deres hjemmeside hvor mange dage levering kan tage, er det fra Europa tager det 7-14 dage, er det fra resten af verden vil det tage 7-15 dage.
Jeg bestilte en knolde d. 6 marts, og har holdte øje med min track&trace siden.
D. 12 marts fik jeg en mail, med at den bliver sendt af PostNord og er på vej. PostNord track&trace appen kan dog ikke finde ordren.
Da jeg så går ind på deres hjemmeside og tjekke en af deres mulighed ‘track&trace’ står der, at den bliver sendt med YunExpress.
Jeg skriver en besked til deres service d. 17 marts, og får en mail, dagen efter, hvor der står der vil gå YDERLIGERE 12 dage før den ankommer.
Jeg vil tjekke min ordre igen i dag (d. 19 marts) på deres hjemmeside, står der helt øverst
“We're sorry, something went wrong while trying to register your tracking number. Please contact our support team for assistance.”
Absolut forfærdelig hjemmeside, og jeg kan ikke engang få lov til at annuller min ordre, da man skal gøre det max 1 time efter, man har bestilt den.
Cheap cheap cheap
After at least 5 weeks, i got my dress. Cheapest quality ever!
I've ordered a suit in golden satin and…
I've ordered a suit in golden satin and after more than 3 weeks, I've received a horrible light yellow in cotton.
I didn't know Mesca but I don't recommand them at all.
I've sent a mail to request but no feed-back
Alles gaat mis bij dk.u bedrijfat k.t bedrijf
Alles gaat mis bij dat k.t bedrijf.
Weet iemand misschien retour adres?
Jammer dat je een ster MOET geven😡😡 liever min 100 sterren
Vieze oplichters
Scam
Scam, volgens mij hebben ze goed gelachen toen ze de naam bedachten: MEnsenSCAmmen. Had nog even gehoopt dat het ordinaire dropshippers waren, maar het zijn ronduit oplichters.
Oplichters
Al weken geleden een set kleding gekocht, maar m'n track en tracé pakt ie niet website is uit de lucht,dus voor mijn nooit geen mesca meer
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel.
Bestelling niet aangekomen. Contact via mail niet mogelijk. Website ook uit de lucht.
Bestel niet bij Mesca!!!
5 weken geleden een spider satelliet…
5 weken geleden een spider satelliet HDTV kabel antenne besteld twv 29,95. Nu een pakketje met een tv antenne+ signaal amplifier t.w.v.0,46 euro van Ali Express uit China ontvangen . Over oplichting gesproken
Weet iemand van jullie de retour
Weet iemand van jullie de retour adresgegevens van deze oplichters? Want dat zijn een heel grote oplichters en bedriegers en zou het jullie afraden om iets te bestellen bij hun nooit .
Oplichting kreeg mijn bestelling niet…
Oplichting kreeg mijn bestelling niet binnen en werd van hun zijde geblokkeerd . Site is ook uit de lucht . Ga aangifte doen vuile oplichters Lisa en Tomas Mesca 🤮
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.