À propos de l'entreprise

1. Service de sablage

Écrit par l'entreprise

Meubel Atelier AC is gespecialiseerd in het fijn zandstralen, luchtgommen en kleuren van hout. Wij hebben een grote liefde en passie voor hout en dat straalt af op jouw project. Laat je trappen, balken, meubelen en deuren zandstralen door Meubel Atelier AC. Onze garantie? Doordat we al 7 jaar in het vak zitten, kunnen we al je wensen en verwachtingen rond zandstralen tegemoet treden. Dit doen we uiteraard met de nodige precisie en zorgvuldigheid. Onze specialisten werken stipt en ronden de werken tijdig, correct en in uitgebreid overleg met jou af. Meer informatie? Neem contact op met onze experts.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Geloogd eiken meubels weer als nieuw

Onze geloogd eiken meubels van oorsprong uit België zijn onverslijtbaar. We hadden gedacht aan nieuwe meubels maar vonden dit eeuwig zonde.
Contact gezocht met dit meubelatelier en konden een staal brengen van onze meubels om te zien hoe het zou worden. De beslissing was snel genomen.
Wat kan ik zeggen ? De kwaliteit van afwerking geweldig !!, zeer goede communicatie, heel klantvriendelijk. Ik kan dit bedrijf voor iedereen aanbevelen
Dit is echt een voorbeeld hoe een bedrijfje hoort te werken, PASSIE voor hun vak
Bedankt Luc en Amber

17 avril 2026

Buitenbalken

We hebben een aantal buitenbalken laten schuren door Meubelatelier. Vlotte communicatie, eerlijke prijs en goede kwaliteit!
Martijn

17 mai 2024

Topwerk !!

Wij zijn heel tevreden over de communicatie. Ze kwamen steeds hun afspraken na en indien het niet lukte, werd je op voorhand verwittigd.
Ze zijn zelfs in het weekend komen kijken naar de juiste kleur en kwam Amber om een staal op de trap te zetten zodat we konden zien wat het ging worden.
Heel vriendelijke mensen die hun vak kennen.
Wij zijn héél tevreden over het resultaat van onze trap. Zeer knap gedaan !
Tijdens het zandstralen werd alles ook heel goed afgedicht zodat er geen stof in de andere ruimtes was.
Een echte aanrader indien je ook iets wil laten zandstralen !

5 avril 2024

Meubels

Wij hebben lang getwijfeld nieuwe meubels of onze eiken meubels een nieuw leven geven . Uiteindelijk hebben we gekozen voor het tweede. Dan hebben we gezocht naar mensen die het konden doen voor ons , hebben we uiteindelijk ook gevonden . Het meubelatelierac heeft ons ermee geholpen , super tevreden mooi en proper werk geleverd. ZEKER een aanrader .bedankt Amber en Luc

Bart & Chris

3 février 2024

Beuken trap als nieuw

Prachtig werk geleverd door Luc en Amber!
Onze trap is terug als nieuw en past prachtig in het geheel.
We waren een beetje ongerust om de werken te laten uitvoeren, brengt tenslotte wel een beetje stof met zich mee :)
Een zeer goede voorbereiding van de werken zorgde ervoor dat er aan het eind van de dag nauwelijks iets te merken was, behalve het mooie resultaat.
Bedankt, Amber & Luc

18 septembre 2023

Een aanrader!

Tijdens het correct uitvoeren van de gevraagde renovatiewerken, werden ook extra,"verborgen" problemen gemeld en desgewenst mee opgelost!
Een aanrader!

2 juin 2023

Trap, deuren en meubels

Trap, binnendeuren en al onze meubels gezandstraald en in een nieuw jasje gestoken. Super tevreden over de manier van werken en service. TOP vakmensen en super vriendelijk ! Kunnen het aan iedereen aanraden om met deze mensen samen te werken. Dikke dankjewel en proficiat aan Amber en Luc met het resultaat !

31 août 2022

Zandstralen binnendeuren

We zijn zeer tevreden met de service die Meubelatelier AC geleverd heeft. Onze binnendeuren werden door hen behandeld en het resultaat is uitstekend. Al veel complimenten gekregen van familie en kennissen die het resultaat hebben kunnen bewonderen.

18 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Meubelatelier AC levert fantastische service en vakbekwaamheid

Meubelatelier AC geeft eerlijke feedback over wat mogelijk is en komt ter plaatse kijken
Als er bemerkingen zijn worden deze ook eerlijk gegeven zodat je als klant een goede beslissing kan nemen
Zeer professioneel en vakbekwaam, afspraken worden nagekomen en een uitstekende service
Onze oude deuren hebben nu een moderne look zonder de kosten van het uitbreken en nieuwe plaatsen
Dank voor jullie uitstekende werk en service

12 mai 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus