Slecht bedrijf Chinees bedrijf
De hoes paste niet.
Bij terug sturen moet het naar China met een trak en tracé kosten bijna net zo duur als de hoes.
Ik kreeg 20 % van het aanbetaalde terug.
Zou nooit meer wat bestellen bij deze firma
N'a pas répondu aux avis négatifs
De hoes paste niet.
Ik kreeg 20 % van het aanbetaalde terug.
Zou nooit meer wat bestellen bij deze firma
De eerste zending was niet de kleur die ik had besteld. Daarover gemaild met vrijwel meteen reactie en erkenning vanuit meubelgemak. Nieuwe zending zou worden toegestuurd maar pakket is niet aangekomen waarbij bezorgdienst in gebreke was. Weer contact via mail en opnieuw nieuwe zending met meteen track en tracé code zodat ik pakket kon volgen en was binnen 2 weken geleverd. Super fijn, daarom complimenten voor de snelle en correcte mailwisseling en de oplossingen. Hoezen passen goed en heb nu weer ‘nieuwe stoelen’ Ik ben erg tevreden en zeg daarom een terecht ‘dank je wel’ 😊.
Volledig misleidende firma. Produkten komen uit China dit heb ik net ontdekt. Zelfs de levertijd wordt niet gerespecteerd. Retour sturen lukt niet,of kost te veel,ze geven een retouradres uit China. Kortom,BEDRIEGERS van het laagste soort. Een NEPFIRMA voor Chinese brol.
Dropshipping website met zeer slechte kwaliteit van hoezen. Retourneren is onmogelijk (torenhoge retourkosten naar China). Wegblijven!!!
De stoelhoezen zijn een super goede oplossing voor mijn oude stoelen. Super blij mee. Mooie kleur en past perfect. Ik ga zeker nog andere kleuren bestellen om een beetje te kunnen afwisselen in de toekomst!
Hoezen geleverd binnen de 2weken en volledig tevreden met kleur en vorm, ze passen perfect op de stoelen zoals ik had verwacht.ik heb nieuwe moderne stoelen voor een kleine prijs;) Dank u wel
Pas op met deze winkel, slecht ervaring, producten komen uit China, slecht kwaliteit...
Slechte ervaring. Is een dropshipping bedrijf op een woonadres met een klantenservice die lijkt te bestaan in China. Hoezen snel ontvangen maar de kleur lijkt niet op wat ik besteld heb. Dit hebben ze ook toe gegeven en zelfs nieuwe gestuurd maar ook die voldoen niet. Na een poos op en neer mailen nu helemaal geen reactie meer. Klacht ingediend bij klarna en de Europese commissie voor online geschillen. Koop hier niet!
Prachtig en prima passende stoelhoes. Binnen 10 dagen ontvangen. Ik had er eerst 1 besteld om te kijken en ga er nu nog 4 bestellen.
Op 2 oktober heb ik 8 stoelhoezen besteld bij Meubelgemak.nl. Volgens de maatvoering op de site zouden de hoezen op mijn stoelen moeten passen. De levertijd zou uiterlijk 2 weken zijn. Pas 3 weken later ontvang ik de hoezen welke totaal niet passen op de stoelen. Ik heb foto's gemaakt van de hoezen en van de maten van de stoelen maar volgens Meubelgemak bedekt de stof de stoel en voldoet het aan hun norm. Dat je er niet op kunt zitten zonder dat de hoes alle kanten op gaat en de naden over de zitting heen lopen deert hun niet. Ik moet de hoezen terug naar de fabriek in China sturen op eigen kosten ruim € 20,00. Niet echt Meubelgemakkelijk.....
En savoir plus sur les différents types d'avis.