M. Goldschmidt Ejendomme A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var en god gennemgang i hele lejligheden. Vi fik alt at vide omkring det praktiske og hvordan de forskellige ting virkede. Virkelig dejligt dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejligt sted at bo!(Frederiksbro, Hillerød). Hjælpsom personale, effektive og venlige og de er altid klar til at hjælpe en hvis der opstår noget uforudsigelig. Specielt stor ros til Frederik Go... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi boede i en af deres lejligheder tilbage i 2021. Indflytning gik meget godt. Udbedring af de ting vi påpegede skete ikke fra deres side. Fraflytningen var dyr, da vi lige pludselig hang på regning... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er utrolig glad for at bo her i Nordsjælland, Hillerød. Området er fantastisk, og det giver en rigtig god livskvalitet. Personalet hos M. Goldschmidt Ejendomme er altid meget hjælpsomme, professio... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société de gestion immobilière
  2. aussi dans
  3. Agence de location immobilière
  4. Investissements immobiliers
  5. Service d'entretien du terrain

Écrit par l'entreprise

Hos M. Goldschmidt Ejendomme bygger, udvikler og administrerer vi bolig- og erhvervslejemål. Vi har fokus på helhedsoplevelsen og arbejder hver dag for at skabe gode og attraktive rammer om vores lejeres hverdag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hold jer væk

Har nu boet til leje hos M. Goldschmidt i lidt over 2 måneder. Jeg skulle aldrig have underskrevet en lejekontrakt.

Viceværterne har været 6-7 gange i min lejlighed for at udbedre fejl og mangler og er stadig ikke færdige.

Gulvvarmen på badeværelset kan ikke slukke. Og varme er ikke ligefrem billig i øjeblikket.

Jeg har spildt kaffe ned af nogle skuffefronter. Det kan ikke tørre af med en våd klud. Heller ikke med rengøringsmiddel. I stedet for er der nu kaffe på skufferne og de meddelt mig, at jeg skal betale for at få dem malet. Jeg synes, det er meget underligt, at man ikke kan tørre kaffe af skuffefronter. Det må være virkelig dårlig kvalitet - som jeg så skal betale for at rette op på.

Viceværterne lyver om hvad der foregår.

Der er en dørlukker på opgangsdøren, der er meget, meget stram. Det er svært for mig at komme igennem den med min barnevogn, men man vil ikke gøre noget og tilbyder ikke nogen former for løsning.

4 septembre 2022
Logo de M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Réponse de M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Hej Karoline

Vi er kede af at høre, at du ikke er glad for at bo i din lejlighed og kan ikke genkende din udlægning om, at vores personale lyver for dig eller ikke har intentioner om at udbedre dine mangler hurtigst muligt.

Vi har af flere omgange forsøgt at løse problemstillingen med din gulvvarme, både med hjælp fra ejendomskontoret og VVS’er. Som du ved, har den nødvendige reservedel været i restordre, og det har derfor først været muligt for os at installere denne i går, så gulvvarmen skulle gerne virke optimalt nu. Det er selvfølgelig beklageligt, at udbedringen trækker ud, men som du også er blevet oplyst, har vi arbejdet så hurtigt, som vi kunne, ligesom du bliver kompenseret for dit varmeforbrug i den pågældende periode.

Vi oplever generelt ikke problemer med aftørring og rengøring af køkkenfronter og -overflader. Hvis ikke kaffepletten kan gå af ved rengøring, bliver det nødvendigt at lakere de pågældende skuffefronter i forbindelse med din fraflytning, og selvom det har været et uheld, er det desværre dig som lejer, der hæfter for det.

Med hensyn til opgangsdøren, er det som tidligere forklaret desværre ikke muligt at gøre noget, da døren er en branddør og af sikkerhedsmæssige årsager skal lukke, som den gør nu. Derfor kan og må vores personale ikke indstille yderligere på døren, da den ellers ikke lever op til brandmyndighedernes krav.

Med ønsket om en god dag.
M. Goldschmidt Ejendomme

Professionel Ledelse

Havde en sag vedr. fraflytning af et lejemål.

Sagen blev ført af en person i ledelsen.

Dette medførte ekstrem professionel forretningstilgang til sagen.

Sagen er nu lukket og jeg har en god oplevelse med Mgeejndomme.

9 avril 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Det du kalder arbejde er mit liv

Et af deres forretningsområde er at købe de gode gamle bygninger og renovere dem og sælge dem videre, som det fremgår i virksomhedens hjemmeside. Vores bygning har været en af dem M. Goldschmidt Ejendomme fik fat i i 2010 efter en tvangsauktion.

De herligheder vi har oplevet igennem 14 måneders tid som MGE var udlejer kommer her:
- Vi oplevede ingen ordentlig kommunikation især fordi MGE havde i tankerne fra starten af at de skulle sælge ejendommen videre.
- Vi måtte søge hjælp hos Huslejenævnet.
- Fugt og svamp relaterede misfarvning blev behandlet med at male dem over.
- En Bosch opvaskemaskine blev udskiftet med en østeuropæisk og plastik opvaskemaskine. Og ikke installeret ordentligt. Den vipper forud, stadigvæk, så vi husker M.Goldschmidt med nøgle gode ord.
- Der blev foretaget så mange fup modernisering. Facadevask, maling af vinduesrammer uden at reparere dem ordentligt. De fjernede designer lamper og installerede kælderbelysning i opgangen. Opgangen er renoveret med dårlig kvalitet linoleum, og alukantlister.
- Eftersigende havde MGE ansat Jeudans tekniskechef, til at vide hvad Jeudan kigger efter når denne køber ejendom. Det betalte sig, da MGE solgte 8 ejendomme til Jeudan til ca. 459 millioner, i januar 2011. God forretning, men dårlig metoder overfor lejerne.
- Elevatoren er sat på skinner (bogstaveligt talt) så den kører på skinner, og ryster og larmer H.T...
Det skulle bare ikke til glemmebogen.

24 mai 2013

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus