Mooi product. Goede kwaliteit. Mijn kind is zeer gelukkkig ermee.. De tas is wel groter in werkelijkheid dan op foto. Super tevreden. Levertijd is wel erg lang.
Lisez les avis des autres
Wat een oplichters site. 1e keer gemaild, netjes antwoord gekregen, en was ergens eigen fout, verkeerd gekeken. Afwachtend tot de bestelling geleverd zou worden. Inmiddels levertijd verstreken, en... Voir plus
Beste hier nooit!!!! Levering duurde langer dan 1 maand! Rugtas van besteld van € 36,-! Van Frozen. Uiteindelijk kwam er een waardeloos minitasje. Communicatie bijna niet mogelijk, telefonisch no... Voir plus
Nooit mijn bestelling of uberhaupt een track en trace ontvangen voor een tas waar ik 45 euro voor heb betaald. Inmiddels 4 keer gemaild maar ik krijg geen reactie meer. Eerste 2 keer heb k een reactie... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Oplichters
Oplichters. Je krijgt geen tas en contact is onmogelijk. Elders bestellen is mijn advies!!!
Dropshippers
Dropshippers! Het duurt zeker 2 weken voordat je bestelling binnen is. Kwaliteit is mwoah, zeker niet de prijs waard die ze ervoor vragen. Retourneren is niet mogelijk ondanks anders vermeld op de website. Niemand bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Niet intrappen, blijf ver weg van deze website.
Gewoon geblokkeerd
24 januari 2026 een tas besteld, stond best een flinke levertijd voor dus ik had geduld. Na een tijdje (6 februari 2026) toch maar even een mailtje gestuurd waar de tas bleef. Kreeg netjes een mail met de vraag of ik geld terug wilde of een nieuwe tas. Ik gaf aan een nieuwe tas te willen (9 februari 2026)
14 februari nog een mail gestuurd waar de tas nou bleef die volgens hun site bezorgd was en volgens mij niet eens verstuurd
Inmiddels is het 18 februari 2026 en heb ik nogsteeds geen tas en ze hebben mij ook geblokkeerd op de mail dus ik kan ze niet meer mailen
Ik wilde iets praktisch zonder dat het
Ik wilde iets praktisch zonder dat het stijf aanvoelt. Deze tas zit meteen comfortabel. zelfs vol voelt hij niet lomp. Gebruik hem vaker dan gepland.
Dit zijn oplichters
Er komt geen reactie op een bestelling die al lang verzonden of geleverd had moeten zijn. Koop hier niets. Dit zijn oplichters. De meeste reviews hieronder zijn ongetwijfeld ook door hen geschreven.
niet goedkoop maar voelt logisch
niet de goedkoopste tas die ik heb gehad. maar hij voelt alsof hij langer meegaat dus dat maakt het goed. zou hem opnieuw kopen
Schandalig
Schandalig. Geen gehoor van de klantenservice, middels een maand geleden een tas besteld. Nog niets ontvangen en niets vernomen! Oplichting?
Lange levertijd, duurkoop
Levering duurde verschrikkelijk lang (4 weken) Kwaliteit is van Temu/chinese makelij, valt na 2 weken al uit elkaar. Dure tas voor plastic tas en ook kleiner dan aangegeven. Lijkt op dropshipping. Niet voor herhaling vatbaar.
Het zijn OPLICHTERS .!
Het zijn OPLICHTERS .!
Rugzakje besteld en betaald .
Niets ontvangen geld kwijt en je krijgt nergens reactie .
Niet telefonisch ,niet via mail .
Niet bereikbaar, te lange levertijd.
Op 22 november bestelling geplaatst, op 11 december nog niet ontvangen. Meerdere keren gebeld tijdens openingstijden maar de telefoon wordt niet opgenomen. Mailberichten worden niet beantwoord.
Absolute afrader!
Ik wil dit bedrijf ten zeerste afraden!!! Op hun website pretenderen ze kwalitatieve tassen te hebben. Wij ontvingen echter een slap rugtasje, waarvan de afbeelding plakkerig voelde. Bij het schoonmaken met een natte doek geeft deze kleur af en veeg je de afbeelding uit.
Uiteraard hebben wij contact opgenomen met het bedrijf. Zij reageren echter niet op de herhaaldelijk gestuurde mails en contactformulieren. Telefonisch krijg ik geen gehoor, alleen een Franse voicemail. Dus het retourbeleid wat op de site beschreven staat, klopt niet. Retourneren is onmogelijk zonder reactie van dit bedrijf.
Ik heb sterke vermoedens van dropshipping.
Let op, dropshippers!
Achter deze winkel zitten geen specialisten die de beste tas voor je kind willen. Het zijn dropshippers die goedkope prullen van temu doorverkopen als kwaliteitsrugzakken. Ik wilde de tas ruilen, zit tot op heden te wachten op mijn retourlabel.
Super
Ik heb een boekentas besteld op deze site voor de eerste schooldag van mijn dochter. Hij is prachtig en mijn dochter is superblij. Ik bestel hier zeker opnieuw!
Product komt niet overeen met…
Product komt niet overeen met afbeelding in de advertentie. Retourneren is bijna onmogelijk.
Ik ben heel blij met mijn aankoop
Ik ben heel blij met mijn aankoop, mijn rugzak komt overeen met de beschrijving.
Snelle levering en product conform
Snelle levering en product conform. Ik raad het aan.
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop ! De tas is van goede kwaliteit en precies zoals op de website beschreven. Zeker een aanrader !
Dropshipper zonder service en slechte kwaliteit
Dropshipper die na weken wachten hele slechte kwaliteit tassen levert uit China. Na 1 dag in gebruik was een rits al kapot en klantenservice niet te bereiken via telefoon, e-mail of website dus geld kwijt en geen bruikbaar product.
Bedrijf is nep
Je krijgt geen contact. Emails komen niet aan. En geen spullen ontvangen. Wordt geen track and trace verstuurd, via je order staat al dagen onderweg, zonder verzend gegevens te ontvangen. Een nep bedrijf. Trap er niet in!