1001petten Avis 38

4,0

Verpakking was netjes, geen rare geur of iets. De pet behield zijn vorm wat ik belangrijk vind. Meteen gedragen en voelde direct comfortabel. Geen gewenning nodig.

2 petten op tijd voor carnaval besteld (3 feb). De bestelling was niet te volgen via de link, die gaf aan het pakket niet te kunnen vinden. De klantenservice is niet te bereiken voor vragen. Uiteindel... Voir plus

4,0

Bien

De dockerpet bestelde ik eigenlijk…

De dockerpet bestelde ik eigenlijk gewoon uit nieuwsgierigheid. Uiteindelijk bleek hij beter bij mijn stijl te passen dan ik dacht. Hij voelt licht aan maar toch stevig en niet slap zoals sommige goedkopere petten.

20 mars 2026

In het echt nog beter dan online

Ik bestelde deze vooral omdat de foto’s op de website er goed uitzagen. Toen het pakket aankwam zag hij er in het echt zelfs nog beter uit wat niet vaak gebeurt. De pet behoudt zijn vorm goed en blijft comfortabel zelfs na uren dragen. Erg blij mee.

16 mars 2026

Ik wilde vooral een pet voor casual…

Ik wilde vooral een pet voor casual gebruik en deze werkt daar perfect voor. De pasvorm voelt goed in balans, niet te strak en ook niet te los. Ik heb hem gedragen tijdens boodschappen, met vrienden afspreken en zelfs tijdens lange ritten. Hij werkt gewoon zonder gedoe.

5 mars 2026

Makkelijk besteld, beter dan verwacht

Wat me opviel was hoe makkelijk het hele bestelproces ging. De website was duidelijk en het afrekenen duurde nog geen minuut. De pet kwam netjes verpakt aan en de kwaliteit voelt beter dan de prijs doet vermoeden. Ik ben al naar andere modellen op de site aan het kijken.

30 mars 2026

Ik kocht de snapback vooral voor…

Ik kocht de snapback vooral voor weekendgebruik. Na een paar dagen werd het eigenlijk mijn dagelijkse pet. De pasvorm zit goed op het hoofd en voelt niet vreemd of scheef zoals sommige andere. Het voelt alsof hij makkelijk meer dan één seizoen meegaat.

30 mars 2026

Ik had eigenlijk niet veel verwacht…

Ik had eigenlijk niet veel verwacht toen ik de baseballpet bestelde, maar hij heeft me echt verrast. De stof voelt stevig aan en de vorm blijft goed, zelfs na een hele dag dragen. Ik gebruik hem vooral tijdens het rijden of voor snelle boodschappen en daarvoor werkt hij perfect.

9 mars 2026

De hele ervaring van bestellen tot…

De hele ervaring van bestellen tot levering voelde soepel. De pet kwam sneller aan dan verwacht en zag er precies it zoals op de foto’s. Na een paar dagen dragen werd hij al deel van mijn standaard outfit. Simpel product maar goed gedaan.

10 mars 2026

Comfort waar je niet over hoeft na te denken

Toen ik het pakket opende zag alles er schoon en netjes verpakt uit. De pet had zijn vorm goed behouden en zag er niet geplet uit zoals bij sommige leveringen. Na hem een paar keer te dragen kan ik zeggen dat hij echt comfortabel is. Het is zo’n item dat je gewoon pakt zonder na te denken.

6 avril 2026

Ik heb meer betaald voor petten die…

Ik heb meer betaald voor petten die veel slechter aanvoelden dan deze. Het materiaal voelt duurzaam en de afwerking ziet er netjes uit. Ik draag hem bijna elke dag en hij houdt zich goed. Voelt echt als een goede aankoop.

21 février 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit