Winkel Pokemon Avis 62

3,3

Remarque : escroquerie ! Chaussons commandés et payés en décembre et jamais reçus !! Le lien dans l’e-mail pour suivre ma commande sera sur une page qui n’est plus en ligne ! Le courrier au service... Voir plus

Product weken geleden besteld, maar als ik er om vraag wordt je aan het lijntje gehouden met ai gegenereerde mails. Vanwege een "uitzonderlijk logistiek probleem". Geen persoonlijk contact, niks... Voir plus

3,3

Moyen

Meteen een grote glimlach bij het uitpakken

Mijn neefje is helemaal gek op pokémon dus ik bestelde een kaarten album en wat kaarten voor hem. Het album voelt stevig en de pagina’s buigen niet snel wat fijn is voor kinderen. Hij begon meteen met kaarten erin stoppen toen hij het pakket opende.

16 mars 2026

Ik kocht het ash kostuum voor een…

Ik kocht het ash kostuum voor een gaming event met vrienden en het paste eigenlijk beter dan ik had gedacht. Het materiaal voelt prima en niet zoals die super goedkope feestkostuums. De klantenservice hielp me met de maat kiezen wat me een hoop gedoe bespaarde.

6 avril 2026

Perfect op tijd en beter dan verwacht

Ik kocht het ash kostuum voor een thema verjaardag en het zag er in het echt eigenlijk best goed uit. De stof is niet super dik maar voelt veel beter dan die eenmalige kostuums. De levering kwam precies op tijd wat echt hielp.

26 mars 2026

Alles netjes samen geleverd zonder gedoe

Ik bestelde een knuffel en een paar kaart accessoires en alles kwam netjes in één pakket. Niets was beschadigd en de doos zat niet vol met onnodig plastic wat ik fijn vond. De winkel voelt gewoon georganiseerd en makkelijk te gebruiken.

16 mars 2026

Ik was eigenlijk niet van plan iets…

Ik was eigenlijk niet van plan iets groots te kopen, alleen een kleine pokémon knuffel voor mijn bureau. Maar toen ik begon rond te kijken op de site voegde ik toch nog wat dingen toe aan mijn winkelmandje omdat alles best schattig is. De bestelling kwam veilig aan en niets had die typische fabrieksgeur.

7 mars 2026

Een verjaardagscadeau dat echt in de smaak viel

Ik bestelde een pikachu knuffel voor de verjaardag van mijn nichtje en hij is echt schattig. De naden zien er netjes uit en hij voelt goed gemaakt. De klantenservice antwoordde zelfs laat in de avond op mijn vraag wat ik niet verwachtte.

21 mars 2026

Ik kocht een pokémon knuffel als…

Ik kocht een pokémon knuffel als cadeaumaar wilde hem uiteindelijk bijna zelf houden lol. De stof is super zacht en hij ziet er precies uit zoals op de foto’s. De verzending was sneller dan verwacht wat een leuke verrassing was.

31 mars 2026

Eerlijk gezegd wilde ik alleen een…

Eerlijk gezegd wilde ik alleen een kleine decoratie voor mijn plank maar het pokémon figuur dat ik kreeg ziet er verrassend gedetailleerd uit. De verpakking hield alles veilig en niets was bekrast. Het is zo’n klein ding dat een kamer toch leuker maakt..

10 mars 2026

Eerlijk gezegd wilde ik gewoon een…

Eerlijk gezegd wilde ik gewoon een pikachu knuffel voor mijn kamer en uiteindelijk zat ik veel langer op de site te kijken dan gepland lol. De site is overzichtelijk en je kan dingen snel vinden. Mijn bestelling kwam na ongeveer een week aan en alles zag er precies zo uit als beschreven.

3 mars 2026

Mijn kleine broertje wilde meer kaarten…

Mijn kleine broertje wilde meer kaarten dus ik bestelde hier een set. Alles kwam verzegeld en in perfecte staat aan wat eerlijk gezegd mijn grootste zorg was. De verzending duurde ongeveer zolang als op de site stond dus geen klachten.

11 mars 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit