À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 2 sur 5 étoiles

Et opslidende tagprojekt

Da byggeriet stod på, var det søde håndværkere der arbejde her, men flere gange måtte vi reagerer på uafsluttede og sjuskede resultater. Vi fik en bygningskonsulent på, hvorefter nogle af de ting vi gjorde opmærksomme på, pludselig godt kunne rettes. Flere af aftalerne blev ikke indfriet, overholdt eller lavet om undervejs. Alt i alt en opslidende renovering, som nu efter 4,5 år fortsat er uafsluttet, Der er ikke færdiggjort fejl og mangler, og al kommunikation med Mikael er, efter vi betalte, stoppet fra hans side.

25 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Firmaet får vores bedste anbefalinger

Firmaet får vores bedste anbefalinger. Vihar på stor bondegård fået lagt nyt tag. Alt hvad der var aftalt blev flot udført. Vi havde god kontakt med Michael under hele perioden. Vi var super glade for de medarbejdere der var her, som havde ja hatten på hver dag, på trods af kolde dage med sne og mudder.
Tak for super service, og et flot resultat, som er lige som vi ønskede

1 mars 2025

Dårlig kommunikation og projektstyring

Firmaet har lavet nyt tag for os. De enkelte ansatte var flinke nok, men kommunikation og projektstyring var meget mangelfuld. Ingen frister/ aftaler blev overholdt, og vi måtte selv være ret opsøgende for at få aftaler på plads. Ydermere måtte vi betale ekstra for noget, der egentlig var en del af tilbuddet, da de ellers ville trække sig fra arbejdet. Kan absolut ikke anbefale et større projekt i dette firma.

1 juin 2023

Hører intet fra ham

Mikael skulle give tilbud på udskiftning af mit tag via 3 byggetilbud. Dvs., at Mikael selv har rettet henvendelse til mig om opgaven til ca. 300.000 kr.
Mikael kom også og så på hus og tag. Han virkede sympatisk og interesseret, og siger, at han meget gerne vil give et tilbud.
Derefter hører jeg intet fra ham. Som i ingenting. Efter nogle uger sender jeg en venlig mail, hvor jeg skriver, at jeg ser frem til hans tilbud. Ingen respons overhovedet. Efter endnu nogle uger sender jeg en ny venlig mail, hvor jeg igen skriver, at jeg ser frem til et tilbud fra ham. Ingen respons. Han kontaktes også af 3byggetilbud, men heller ingen respons.
Jeg har nu spildt godt 1,5 måned på ham, og er ikke kommet videre med mit byggeprojekt. Det er ikke i orden Mikael Holck.

16 mai 2023

Hej peter
Tak for dit synspunkt på sagen, god vind med dit projekt.
Jeg beklager mit tilbud ikke behagede dig.

Mvh. Mikael Holck

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi fik aldrig det lovede tilbud

Vi havde et (syntes vi selv) godt møde med Mikael vedr. renovering af vores hus.
Desværre hørte vi aldrig mere på trods af flere forsøg på mail, sms og opkald (hvor Mikael ville vende tilbage senere samme dag). Der er nu gået halvanden måned, og vi har valgt at finde en anden håndværker.

1 février 2023

Hej Nina
Det beklager jeg virkelig meget det var ikke min hensigt og jeg lægger mig fladt ned og undskylder jeg har glemt jer.
Jeg håber i kommer godt i mål med jeres projekt.

Mvh. Mikael Holck

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik Mikael (ham selv) ud til at…

Vi fik Mikael (ham selv) ud til at gennemgå et utæt tagskiffertag (3 utætte steder). Mikael kom med et tilbud på et nyt tag oven på det gamle, men foreslog også hvordan jeg selv kunne fikse utætheden (og forlængede tages levetid med et par år, for udskiftning blev absolut nødvendig). Tak til en ærlig og reel håndværker.

7 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem langsom kommunikation og…

Ekstrem langsom kommunikation og (erkendt) overfakturering, men udmærket udført arbejde i øvrigt.

14 mai 2020

Kære Warny
Grundet et længere kræft forløb med mange behandlinger har jeg desværre ikke altid været så aktiv på mail og tlf. det beklager jeg naturligvis
Jeg er lidt ked af din bedømmelse men er glad for du syntes om vores arbejde.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus