Ik heb vorig jaar in juni een Pakket onderbroekjes besteld. Ze zijn, ondanks herhaalde aanmaningen en uitvluchten, nooit aangekomen. Het zijn volgens mij gewoon oplichters! Ingrid Veenbrink
Lisez les avis des autres
21-10-2025 besteld ,en nog nooit iets ontvangen . diiverse mailtjes gestuurd , krijg mailtjes terug met allerlei smoesjes maar leveren ho maar .Heb mijn geld terug gevraagd maar nog geen cent gezie... Voir plus
5 maanden geleden beselling gedaan en betaald maar tot opheden niets ontvangen, als je navraag doet waar mijn product blijft krijg de het bericht dat er een vertraging is opgetreden en een paar maande... Voir plus
9 september 2025 een bestelling van € 53,90,- gedaan bij Milonaro. Nooit iets ontvangen. Het banknummer blijkt van Grinero Commerce Limitid in Hongkong te zijn. Na eerste mail bericht terug dat... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Heb een paar weken iets besteld
Heb een paar weken iets besteld, nog steeds niks ontvangen.
Er wordt niet gereageerd op vragen, gesteld via e-mail.
Ik vrees ervoor dat dit een nepfirma is.
Opgelicht voor 47,85…
2 schaalmodellen gekocht voor 47,85 euro incl snel verzenden.
Op de factuur staat alleen verzendkosten dus ik krijg niks voor 47,85
Grote oplichters praktijk
2x StreamPro™ Snelle verzending + levenslange garantie
Beste Milonaro,
Waar blijft mijn pakketje en bestelling die ik heb gedaan op jullie website ??
Het is al een tijdje geleden dat ik dit besteld heb .
Graag terugkoppeling Tnv [StreamPro™ × 1]
Maar een stelletje oplichters , website moet uit de lucht gehaald worden, Grinero Commerce Limited is een bedrijf uit Hong Kong. Het is 8 maanden en 1 dagen in bedrijf geweest. 300 Lockhart Rd Wan Chai, Hong Kong. Ook waar ze ook zitten!!!, het zijn gewoon smerige criminele boeven zooitje ......
Wordt niet geleverd bestelling van…
Wordt niet geleverd bestelling van 28juni
Heb het product wel ontvangen maar…
Heb het product wel ontvangen maar werkt voor geen meter. Is niet te installeren. Al 2 keer gemaild voor instucties maar geen antwoord.
Beter koop je niet hier!!!
oplichting betaald maar zelfs de server…
oplichting betaald maar zelfs de server voor e-mail is onbestaande
Besteld maar nooit iets ontvangen.
Besteld maar nooit iets ontvangen.
Toevallig had een vriend dezelfde bestelling gedaan en ook nooit wat mogen ontvangen.
Oplichters
Op 8 juli een bestelling geplaatst echter nog niets ontvangen. Geen bevestiging ontvangen, telefoonnummer werkt niet etc. Kortom oplichters!
NIETS KOPEN HIER!
Op 29 juni een bestelling geplaatst en…
Op 29 juni een bestelling geplaatst en betaald. Extra betaal voor snelle levering, op de site geven ze aan verwerkingstijd max 5 werkdagen. Bestelling is nog steeds niet verwerkt. Telefoonnummer op site werkt niet en op e-mail of contactformulier wordt niet gereageerd. Bij deze club op zeker niets bestellen
Deze club biedt z.g.n.levensechte…
Deze club biedt z.g.n.levensechte hondjes aan.
Ze claimen dat ze op truspilot veel sterren hebben. Vlgs truspilot ben ik echter de eerste die een revieuw schrijft.
Mijn tip zou zijn: niets bestellen!