MiniFinder Avis 581

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Super og meget kompetent support i forhold til produkter og senere da jeg ville ændre i ordren. Modtog varen dagen efter bestilling!! Kun anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Måste säga att kundbemötandet är otroligt, otroligt bra! Teknisk support lika så! Tyvärr saknar jag vissa funktioner men de kommer förhoppningsvis inom kort till Live-appen. Minifinder har verkligen f... Voir plus

Tycker allt fungerar toppen. Det enda jag kan ”klaga” över är att livespårning inte stämmer med 10 sekunder men har aldrig hamnat i den situationen att det är akut att leta efter hunden. Dock är det... Voir plus

Jag fick bra hjälp vid kontakt med företaget och det var snabb hantering på alla sätt. Innan du beställer observera att det här är bara en GPS-puck som läser av och skickar iväg data för att sättas ih... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

MiniFinder is a Swedish IoT company specializing in innovative GPS solutions that enhance safety, efficiency, and peace of mind. Our reliable devices are trusted by individuals, families, businesses, municipalities, and healthcare providers across the world. With features such as real-time alerts, two-way communication, and virtual fences, MiniFinder’s technology helps users stay connected and safe wherever they are. Built on Scandinavian quality, innovation, and care, MiniFinder combines cutting-edge GPS technology with a genuine commitment to making the world safer — for everyone.

Smart GPS Safety for Everyday Life

Empowering safety for people, outdoor life and fleets
MiniFinder creates smart GPS safety solutions that bring peace of mind to your everyday life. Our reliable devices protect people, pets, and valuables — helping you stay connected to what matters most. With Swedish innovation and trusted technology, MiniFinder gives you freedom and security wherever you are.

3-Year Warranty

Enjoy long-term reliability with our extended 3-year warranty

At MiniFinder, we believe in delivering products built to last. That’s why every MiniFinder device comes with a 3-year warranty, giving you confidence and security long after your purchase.

GPS solutions for a safe lifestyle

Empowering safety for people, outdoor, fleets and businesses.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

581 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Leveransen ok

Leveransen ok, men den är inte testad ännu

12 décembre 2023

Hej Carina!
Tack för ditt omdöme. Vi ser fram emot att höra vad du tycker!

Kanon

Snabb och bra hantering av att ansluta och appen funkar finfint.

2 janvier 2024

Réponse de MiniFinder

Stort tack för ditt omdöme, det glädjer oss att höra!

Vi önskar dig en fortsatt fin dag,
MiniFinder

Snabb leverans, verkar leverera bra för sin prisklass (har bara hunnit testa den en gång)

8 janvier 2024

Hej Kjell!
Härligt att höra, tack för det fina omdömet.

7 janvier 2024

Hej Christer!

Stort tack för ditt omdöme,
vi önskar dig en fortsatt grym vecka.

MiniFinder

Veldig nyttig for oss som trenger hjelp…

Veldig nyttig for oss som trenger hjelp i hverdagen Finner raskt tilbake, men er litt lei av lading, batteriet har liten kapasitet

28 décembre 2023

Hej Victor!
Tack för ditt omdöme och det fina betyget.

Ta gärna kontakt med vår tekniska avdelning för att få hjälp med hur du kan optimera batteritiden på din enhet, du når dem på support@minifinder.com.

Hjälpsam

Hjälpsam, bra produkt,

18 décembre 2023

Hej Johanna!
Tack för ditt omdöme och recension, det glädjer oss!

Mycket bra kontakt vid…

Mycket bra kontakt vid köp/avtal/leverans.
Har inte börjat använda produkten ännu.

19 décembre 2023

Réponse de MiniFinder

Tack för ditt omdöme! Vi ser fram emot att ta del av din upplevelse.

Allt gott,

Rip-Off

I bought the tracker assuming it was a one-off payment. Then I found out there is a monthly subscription of 15 Euros a month with no contract, or 8 Euros a month for a 2-year contract. Im not renting a flat or hiring a car, I just wanted a tracker to find my horse. Conveniently on the YouTube video on how to set the device up, they skip out the part where you need to pay a monthly subscription.

22 décembre 2023
Avis spontané

Hello Keith!

It was unfortunate to hear that your experience wasn't positive. Information about subscriptions is available under the data plan on the website, just above the purchase button.

Best regards,

Flott produkt.

Flott produkt med grei funksjonalitet. Uansett nå 3 uker at jeg bestilte fikk jeg ett krav fra UPS på 661 kroner for import. Jeg bestilte produktet fra Minifinder.no og da burde dere som leverandør sørge for å informere kunder om at dette kan forekomme siden produktet sendes fra sverige. Mange andre leverandører sender også fra Sverige og de unngår dette. Saken ser ut til å løse seg greit da minifinder dekker kostnaden.

24 novembre 2023

Hej Håvard!
Tack för ditt omdöme.

Om du förser oss med kvittot för tullkostnaden du fått på din vara står vi för den kostnaden!

Vänligen mejla vår support på support@minifinder.com så hjälper vi dig vidare.

Teamet på MiniFinder

Snabb leverans. Och supporten förklarade på ett lätt sätt.

6 décembre 2023

Tjena Dan!

Tack för ditt omdöme och kommentar.

Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag,

Bra kundservice

Bra kundservice, snabb leverans

11 décembre 2023

Hej Christer!
Tack för ditt omdöme, det värmer!

Teamet på MiniFinder

Snabb service och en bra produkt

Snabb service och en bra produkt.

Är supernöjd med min minifinder Rex.

Även grabbarna i jaktlaget är nöjda och glada.

26 novembre 2023

Hej Daniel!
Stort tack, vad roligt att höra.

Skitjakt på er,
Teamet på MiniFinder

Snabb leverans och produkten verkar fungera som utlovats.

25 novembre 2023

Réponse de MiniFinder

Det glädjer oss att höra. Tack för ditt fina omdöme :)

Trevlig helg,

Bra support

Var lite struligt med uppstartan av enheten men supporten var väldigt bra och allt löste sig ganska snabbt. Ska bli spännade att se hur den fungerar i praktiken.

24 novembre 2023

Hej Andreas!
Tack för ditt omdöme, härligt att det löste sig.

Vi ser fram emot att höra vad du tycker!

Blandad upplevelse.

Bra bemötande på kundtjänst. Lite snårigt med abonemanget och vad som gäller för att använda det utomlands och hur det avspeglar sig i kostnad. Uppsägandet var också lite snårigt. Produkten (Pico 4g) och dess tracking funktion funkade bra i öppen terräng men i betonghus var den i stort sett värdelös. Appen uppdaterades ohygglig segt och kändes väldigt oslipad. Larm-/uppringningsknappen funkade bra men det kunde informerats om att nummret som ringer upp ens telefon kommer från Estland.

Överlag väldigt blandad upplevelse. Jag vill tycka om produkten men framförallt appens seghet och att spårningen var så dålig inomhus i stadsmiljö med mycket beton drar ner upplevelsen rejält.

31 mai 2023

Hej Andre!
Tack för ditt omdöme. Vi kommer gärna i kontakt med dig för mer information, vi jobbar ständigt med utveckling och förbättring av verksamheten.

Vi kommer kontakta dig på mejl för att höra mer.

Ha en fortsatt fin dag,

29 novembre 2023

Tack för ditt omdöme.

MiniFinder

g tror att din produkt är dyr att…

g tror att din produkt är dyr att underhålla. Om jag hade vetat att de årliga underhållsavgifterna skulle bli så dyra hade jag tyvärr inte köpt produkten. Hur kan jag avsluta tjänsten?
Kartorna är också låga.
Mvh
Reijo Tuononen

20 novembre 2023

Hej Reijo!
Det var tråkigt att höra. Vill du förtydliga vad du menar med årlig underhållsavgift till vår support på support@minifinder.com. Vi kan inte se att du skickat in din enhet till oss för underhåll eller haft andra direkta serviceproblem.

Önskar du att avsluta tjänsten mejlar du in till vår ekonomiavdelning på finance@minifinder.com

Teamet på MiniFinder

Order, plock och transport, hur länge ?

Idag är det onsdag 29/11 och fortfarande ingen försändelse från er.
Jag är fullt medveten att det är Black Friday väldigt länge nu för tiden men att det ska ta 14 dagar från order tilll leverans (har inte fått något ännu). Hoppas era produkter är bättre än eran logistik. /Lars-Åke

17 novembre 2023

Hej Lars-Åke!
Vi strävar alltid efter att leverera våra produkter på snabbast möjliga vis. Vi kan se att din betalning kom in senare än lagd order, därav fördröjning i kombination med hög belastning under Black Friday. Du kan följa din order via din postnordlänk!

Teamet på MiniFinder

En savoir plus sur les différents types d'avis.