Super og meget kompetent support i forhold til produkter og senere da jeg ville ændre i ordren. Modtog varen dagen efter bestilling!! Kun anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Måste säga att kundbemötandet är otroligt, otroligt bra! Teknisk support lika så! Tyvärr saknar jag vissa funktioner men de kommer förhoppningsvis inom kort till Live-appen. Minifinder har verkligen f... Voir plus
Tycker allt fungerar toppen. Det enda jag kan ”klaga” över är att livespårning inte stämmer med 10 sekunder men har aldrig hamnat i den situationen att det är akut att leta efter hunden. Dock är det... Voir plus
Jag fick bra hjälp vid kontakt med företaget och det var snabb hantering på alla sätt. Innan du beställer observera att det här är bara en GPS-puck som läser av och skickar iväg data för att sättas ih... Voir plus
MiniFinder is a Swedish IoT company specializing in innovative GPS solutions that enhance safety, efficiency, and peace of mind. Our reliable devices are trusted by individuals, families, businesses, municipalities, and healthcare providers across the world. With features such as real-time alerts, two-way communication, and virtual fences, MiniFinder’s technology helps users stay connected and safe wherever they are. Built on Scandinavian quality, innovation, and care, MiniFinder combines cutting-edge GPS technology with a genuine commitment to making the world safer — for everyone.
Enjoy long-term reliability with our extended 3-year warranty
Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de MiniFinder
God hjelp av kunde support til å velge riktig produkt. Installasjonen og appen var enkelt. Veldig fornøyd!

Réponse de MiniFinder
Enkel och billig lösning för att kunna följa bilen och dess körjournal direkt i mobilen. Väldigt bra och snabb service.
Kan varmt rekommendera MiniFinder

Réponse de MiniFinder
Jag hade förväntningar som tyvärr grusades när det visar sig att appen inte kan visa koordinaterna för den position där ett larm utlösts, en information som är väsentlig för fjäll- och sjöräddning men naturligtvis även för enklare fall. Koordinaterna skulle kunna ingå i larmnotisen.

Réponse de MiniFinder
Trevligt snabbt bemötande och hjälp av er support

Réponse de MiniFinder
Smidigt att beställa direkt på tillverkarens hemsida. Enkel process att aktivera GPS.

Réponse de MiniFinder
Vi fikk en god presentasjon på teams og fikk svar på våre spørsmål.

Réponse de MiniFinder
Hej, köpte en minifinder nano. Tack för snabb leverans. En fråga ang röstmeddelandet som talar om att man tryckt på larmknappen, Går det att stänga av? Jag vill ju inte att det ska höras när jag trycker på knappen. Det borde gå att få iväg ett tyst larm?

Réponse de MiniFinder
Jag har inte fått min order än. Känns konstigt att få en omdömesförfrågan då. När skickas min order? Har gått en tid nu.

Réponse de MiniFinder
Ajopäiväkirjan kuukausimaksu piilotettu. Samoin sen perumiseen ei löydy mistään vaihtoehtoa tai mahdollisuutta.
Tilausansa!

Réponse de MiniFinder
Har lite förseningar (tills nästan en minut) och det är inte väldigt noggrann.

Réponse de MiniFinder
Minifinder Atto är liten och smidig, så den är alltid monterad på selen och den är alltid igång på alla turer. Har den kopplad till snabbaste upplösning 30 sekunder. Batteriet räcker då i en vecka med ca 3 timmars användning per dag. 30 sekunders uppdatering känns ibland för långsamt då den i bland missar att uppdatera på någon minut och vovven är helt plötsligt 500 meter längre bort. Huvudsaken för mig är att jag vet det och kan gå i rätt riktning. men för jägare som behöver tätare intervaller så skall man välja en snabbare (Rex).

Réponse de MiniFinder
Rask tilbakemelding på henvendelse og meget hyggelig og imøtekommende selger.

Réponse de MiniFinder
Skrev ett omdöme med lågt betyg.
Ändrar mitt omdöme helt efter mailkonversation fram och tillbaka. Mycket trevliga och hjälpsamma som tydligt visar att de lyssnar och bryr sig om sina kunder och sin produkt.
De har tydligen ändrat så det går att avsluta abonnemanget på samma sätt som man registrerar sig.
GPSen i sig fungerade säkert bra men inte för mina behov.
Gamla omdömet:
Ha I efterhand känns det som ett väldigt oseriös företag.
Köpte pga billig och fått bra omdömen.
Till att börja med så var det väldigt svårt att hitta priserna för abonnemanget innan man köpt GPSen och ska registrera den.
Som spårare på katt i villaområde fungerar den väldigt dåligt då den har för låg precision och tappar kontakten lätt. Då har man ingen aning var den kan vara då historiken inte berättar var senast positionen var.
Nu har katten tappat GPSen och den ligger inte på där den säger att den ska vara.
Försöker därför avsluta abonnemanget. Vilket bara går via att skriva ett email eller fysiskt brev.
Bara klicka i ett formulär för att starta är lätt men avsluta på samma sätt går inte. Otroligt oseriöst.
Tillägg: Snabb respons på mailen när jag ville avsluta abonnemanget. Så ändrar till en 2a.