MiniFinder Avis 581

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Super og meget kompetent support i forhold til produkter og senere da jeg ville ændre i ordren. Modtog varen dagen efter bestilling!! Kun anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tycker allt fungerar toppen. Det enda jag kan ”klaga” över är att livespårning inte stämmer med 10 sekunder men har aldrig hamnat i den situationen att det är akut att leta efter hunden. Dock är det... Voir plus

Jag fick bra hjälp vid kontakt med företaget och det var snabb hantering på alla sätt. Innan du beställer observera att det här är bara en GPS-puck som läser av och skickar iväg data för att sättas ih... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

MiniFinder is a Swedish IoT company specializing in innovative GPS solutions that enhance safety, efficiency, and peace of mind. Our reliable devices are trusted by individuals, families, businesses, municipalities, and healthcare providers across the world. With features such as real-time alerts, two-way communication, and virtual fences, MiniFinder’s technology helps users stay connected and safe wherever they are. Built on Scandinavian quality, innovation, and care, MiniFinder combines cutting-edge GPS technology with a genuine commitment to making the world safer — for everyone.

Smart GPS Safety for Everyday Life

Empowering safety for people, outdoor life and fleets
MiniFinder creates smart GPS safety solutions that bring peace of mind to your everyday life. Our reliable devices protect people, pets, and valuables — helping you stay connected to what matters most. With Swedish innovation and trusted technology, MiniFinder gives you freedom and security wherever you are.

3-Year Warranty

Enjoy long-term reliability with our extended 3-year warranty

At MiniFinder, we believe in delivering products built to last. That’s why every MiniFinder device comes with a 3-year warranty, giving you confidence and security long after your purchase.

GPS solutions for a safe lifestyle

Empowering safety for people, outdoor, fleets and businesses.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

581 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Har bara använt den en dag men nu vet…

Har bara använt den en dag men nu vet jag var han är och kalla in honom innan han är förlångt bort.

26 août 2025

Réponse de MiniFinder

Tack för din fina återkoppling. Vad härligt att du redan efter en dag märker nyttan och kan kalla in honom i tid – precis så vill vi att det ska fungera. Vi hoppas att du kommer ha fortsatt stor glädje av din enhet!

Teamet på MiniFinder

Snabba leveranser och funkar bra har en…

Snabba leveranser och funkar bra har en tracker sen förut den här är mer lättskött

26 août 2025

Réponse de MiniFinder

Stort tack för ditt omdöme och kommentar. Vad härligt att du är nöjd med din nya MiniFinder och att du upplever den som mer lättskött. Härligt också att du uppskattar våra snabba leveranser!

MiniFinder

Fantastisk support med snabb…

Fantastisk support med snabb återkoppling och hjälp.

25 août 2025

Réponse de MiniFinder

Stort tack för din fina feedback. Vi är glada att höra att du uppskattar vår support och snabba återkoppling!

Enkelt att komma igång

Enkelt att komma igång, tog ett tag innan den hittade satelliter första gången

24 août 2025

Réponse de MiniFinder

Tack för ditt omdöme, vi är glada att höra att det var enkelt att komma igång.

Att det tar lite längre tid första gången enheten söker satelliter är helt normalt, men därefter brukar det gå betydligt snabbare.

Hoppas du får mycket nytta och trygghet av produkten framöver!

MiniFinder

Snabb leverans av GPS:en samt snabb och…

Snabb leverans av GPS:en samt snabb och klar installation och information om GPS:en.

25 août 2025

Hejsan Hans,

Härligt att höra att både leverans och installation fungerade smidigt. Vi önskar dig mycket nytta och trygghet med din GPS.

MiniFinder

Den har både för och nackdelar

Jag tycker gpsen är liten och den blir inte som en stor ”klump” på min katts hals. Gpsen kan ”vandra iväg” ibland så att de står att hon är långt bort fast hon ligger hemma bredvid mig i soffan. Tycker det är synd att det inte finns högtalare på den så att om hon skulle tappa den i en buske så kan man gå ut och leta och även sätta på en liten signal så man hör vart den är. Annars , snabb leverans. Lätt att förstå och bra guide. Jag skulle absolut kunna rekommendera denna till andra.

11 août 2025

Hej Amanda!

Stort tack för att du delar din upplevelse, det betyder mycket för oss.

En förbättring för inomhuspositionering kommer snart att lanseras i MiniFinder Live, vilket kommer göra upplevelsen ännu bättre.

Gällande högtalare och ljudsignal så har Atto Pro 4G tyvärr inte stöd för den funktionen. Vi tar dock med oss din feedback vidare i utvecklingsarbetet, eftersom vi alltid vill hitta sätt att göra våra produkter mer användarvänliga.

Tack för ditt omdöme och för din rekommendation!

MiniFinder 😊

Hej Maud,

Stort tack för din fina recension! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta ge dig bra service 🌟

Teamet på MiniFinder

Vet ej ännu hur support kommer fungera…

Vet ej ännu hur support kommer fungera om det bli problem.
Annars bra bemötande och snabb leverans.
Lite otydlig start. Tex framgick ej, att man inte kan ha flera som kan spåra för basutbud. Förran man hade beställt och betalt.

31 juillet 2025

Hejsan Tarja,

Tack för din återkoppling!

Vi vill alltid vara så tydliga som möjligt med vad som ingår i våra olika dataplaner och därför listar vi detta redan på produktsidan under "se detaljer" vid Abonnemang.

Vi tar med oss din synpunkt för att se om vi kan göra informationen ännu tydligare i beställningsflödet.

Kul att höra att du är nöjd med bemötande och leverans!

Teamet på MiniFinder 😊

Köpte denna för jag ville få koll på…

Köpte denna (Atto pro) för jag ville få koll på hundarna men verkligen sämst precision.

Hunden kan ligga bredvid mig och i appen säger den att han är hos grannen säkert 100m bort..

Totalt värdelös produkt.

10 août 2025

Hej Sam,

Eftersom vi saknar information om just din enhet är det svårt att uttala oss om den situation du beskriver. Generell information är att våra enheter fungerar bäst under öppen himmel, medan inomhusmiljöer kan ge avvikande positioner då tak stör kopplingen till GPS-satelliter.

Kontakta gärna vår support så hjälper vi dig att hitta en lösning.

Bra hjälp

Bra hjälp, trevligt personal som jag fick prata med.

28 mai 2025

Hejsan,

Tack för ditt fina omdöme, din feedback betyder mycket för oss! 🌟

Toppen

Allt har hanterats bra. Bra beskrivning utav produkt och enkelt att handla o betala.

24 juillet 2025

Hej Angelica!

Det gläder oss att allt fungerade smidigt då en enkel och trygg upplevelse alltid är vårt mål. Varmt välkommen tillbaka! ☀️

MiniFinder

Överlag är jag supernöjd. Kundbemötandet är toppen!

Måste säga att kundbemötandet är otroligt, otroligt bra! Teknisk support lika så! Tyvärr saknar jag vissa funktioner men de kommer förhoppningsvis inom kort till Live-appen. Minifinder har verkligen försökt hjälpa mig att få till det jag behöver med min gps-tracker. Alltid hjälpsamma och trevliga. Hoppas att produktutvecklingen går lika fort som de är trevliga.

22 juillet 2025

Hej Jenny,

Vilken fin recension! Kul att höra att du fått bra hjälp och bemötande. Vi är alltid lyhörda för önskemål och idéer, så vi tar med oss din feedback. Och vi lovar att fortsätta vara lika trevliga så länge! 😉

Varma hälsningar,
Teamet på MiniFinder

Supersnabb leverans och bra support!

Supersnabb leverans och bra support!

27 juillet 2025

Hejsan Felicia,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att både leveransen och supporten levde upp till 5 av 5 stjärnor.

MiniFinder 😊

Minifinder är hjälpsamma och snabba.

Minifinder är hjälpsamma, snabba och okomplicerade att ha att göra med. Vi har i många år haft deras Atto och numer Atto Pro på vår katt för att kunna följa hans upptäcktsfärder.

28 juillet 2025

Hej Kjell,

Så roligt att höra att Atto har varit en del av vardagen så länge och att Atto Pro nu får följa med på fler äventyr. Vi uppskattar verkligen ert förtroende!

Réponse de MiniFinder

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både kundservice och leverans.

Varmt välkommen åter!

Hälsningar,
Teamet på MiniFinder

Liten smidig som jag har på valpen

Liten smidig som jag har på valpen. Satt geofence runt tomten blir lite falsklarm när valpen ligger nära hus som skuggar gps kan slå 20m då annars klockren. Mer än nöjd.

9 juillet 2025

Réponse de MiniFinder

Tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd och att enheten fungerar bra för er lilla valp!

Bra service

Bra service

15 juillet 2025

Hej Niclas!

Tack för ditt omdöme och kommentar, det glädjer oss att höra.

Trånga fästen

Ganska lätt fick köpa ett halsband o klippa för att trä igenom fästen sen sy i hop. Vill nämligen ha ett lås som är slälvutlösande om min katt fastnar i nåt…
Så gärna smartare däste på gps modulen!
Tycker den laddar ur fort!

6 juillet 2025

Réponse de MiniFinder

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi tar med oss din feedback kring smartare fästen till vår produktutveckling.

Vad gäller batteritiden är det beroende av flera faktorer, såsom GPS-uppdateringsintervall, användning av live-tracking och täckning i området. Om du upplever att enheten laddar ur ovanligt snabbt får du gärna kontakta vår support, så hjälper vi dig att se över inställningarna för att optimera batteritiden.

Tack igen för din ärlighet – det hjälper oss att bli bättre!

MiniFinder-teamet

Sisådär

Dyrt, och obegriplig app tyvärr

16 juillet 2025

Réponse de MiniFinder

Tack för din feedback. Vi beklagar att appen upplevdes som svår att förstå, och vi vill gärna göra det bättre. Hör gärna av dig till vår support så guidar vi dig steg för steg – vi finns här för att hjälpa! 😊

När det gäller priset försöker vi erbjuda hög kvalitet och trygghet, men vi tar gärna emot synpunkter på hur vi kan ge ännu mer värde.