MiPhone - Reparation af iPhone & iPad Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service! Tabte min datters mobil, så glasset smadrede. Skrev mail lørdag aften og de svarede med det samme. De hentede mobil søndag og 2 timer efter kom den retur med ny skærm! Uden ekstra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var så uheldig at ødelægge glasset ved kameraet på min Samsung Galaxy S24 Ultra, og ringede efter lidt søgning på nettet til MiPhone tirsdag, fik besked torsdag om at nu havde de reservedelen. T... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen en fantastisk super duper service Var forbi med en problematik som gik på, at jeg ikke kunne tage tage back up af min nye MacBook Air til mit eksterne mobile Toshiba drev, som havde fungeret f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de téléphones
  2. aussi dans
  3. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  4. Service de réparation d'écrans
  5. Service de réparation d'ordinateurs
  6. Service de réponse téléphonique

Écrit par l'entreprise

Hos MiPhone tilbyder vi professionelle reparationer af iPhones, iPads og Samsung Galaxy efter producenternes specifikationer og høje kvalitetskrav. Det betyder, at du har sikkerhed og dokumentation for originale reservedele. Vores reparationspriser er altid matchet med autoriserede og uafhængige reparationsudbydere, og inkluderer naturligvis 2 års garanti på alle reparationer. Vi er repræsenteret ved flere indleveringssteder i Danmark, hvor reparationer oftest kan foretages samme dag. Derudover har vi vores eget værksted i Herlev, hvor du altid kan droppe ind uden tidsbestilling. De fleste reparationer kan klares inden for 30-60 minutter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god kvalitet som bare holder

Altid god kvalitet som bare holder. Har selv købt et panzerglas + iPhone cover som har reddet min tlf fra flere fald på blandt andet betongulv fra 2 meter og stadig ingen ridser eller bobler under. Derudover kan man bruge enden af coveret som flaskeoplukker.

15 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nu et par gange benyttet mig af…

Jeg har nu et par gange benyttet mig af MiPhones top professionelle service til mine forskellige enheder. Om det er en smadret iPad skærm eller nyt panserglas til telefonen så kan MiPhone altid hjælpe. Hurtig service og til gode priser. De ved hvad de har med at gøre, og vægter deres kunders tilfredshed meget højt! Klart 5 stjerner med den varmeste anbefaling herfra.

22 novembre 2020

Altid fantastisk service

Jeg har anvendt MiPhone flere gange til rensning af iPhone højtaler, udskiftning af skærm etc. Jeg har hver gang modtaget uovertruffen service og perfekt arbejde.
Jeg kan på det varmeste anbefale MiPhone

15 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Min iPhone x var blevet dobbelt så stor…

Min iPhone x var blevet dobbelt så stor grundet defekt batteri, dette blev hurtigt og nemt fikset hos Miphone, ikke blot er min iPhone normal størrelse igen, batteritiden er også øget markant.

100% tilfreds

Mvh. Kristian

6 octobre 2020

De varmeste anbefalinger herfra 👍🏻

De afhentede en iPad Pro med smadret skræm på hjemme adressen inden kl.12 som aftalt. De skiftede skærmen og jeg fik den retur næste dag på hjemme adressen inden kl. 12 igen som aftalt. Vi måtte desværre konstatere at iPad’en havde andre skavanker end blot en smadret skærm. Nu genstartede den ca. hver 5 min. Jeg kontakter dem, hvorefter de kommer og henter den igen samme dag. De må konstatere det ikke er noget de kan gøre noget ved men kontakter Apple og får vores defekte iPad ombyttet til en ny og sendt retur til os igen. Meget fin kundeservice. Langt over hvad man kunne forvente. Super service. Det er ikke sidste gang Miphone bliver brugt hvis uheldet er ude igen 👍🏻

15 avril 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse i butikken i Herlev

God oplevelse i butikken i Herlev. Hurtig og rigtig professionel reparation af min iPhone. Kan nemt anbefale andre at handle her.

19 novembre 2019

Hej Rikke

Jeg er glad for at høre du havde en god oplevelse. Du skal være velkommen en anden gang.

Hurtig rep. af iPhone X

Kom forbi, uden at aftale noget først, med min iPhone X. Fik en rigtig god forklaring på forskellen mellem de forskellige skærmtyper. Dernæst reparation og test.
Rigtig god oplevelse. Sker det igen, og det gør det jo nok, så ved jeg hvor jeg skal henvende mig.

19 octobre 2019

Hej John

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med hele oplevelsen. Du skal altid være velkommen - også uden at aftale tid først :-)

iPhone Screen Reparation

Reparation of a cracked screen (iPhone 7) professional and fast at FOTO/C in Brønshøj.

9 août 2019

Hi Giulia

I am so happy to hear, that you have had a good experience with our partner in Brønshøj. I hope we can offer you the same service, if any new problems should occur (-:

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid top service og meget kompetent…

Altid top service og meget kompetent rådgivning. Her er tale om ægte eksperter på deres område! Jeg har fået lavet flere enheder og alt er bare i orden hos MiPhone! Min varmeste anbefaling

27 juillet 2019

Hej Claus

Mange tak for de rosende ord. Jeg håber ikke for dig, at mere skulle gå i stykker, men skulle uheldet alligevel være ude er du altid velkommen (-:

Hurtig og nem service fra Foto C

Hurtig og nem service fra Foto C. Super

22 juillet 2019

Hej Mathias

Godt at høre du var tilfreds med oplevelses hos Foto C i Brønshøj

Kan kun anbefale MiPhone

Kan kun anbefale MiPhone. Efter lidt uklarhed omkring en reperation, blev der fulgt op fra MiPhone's side, og vi fandt en løsning, som jeg er yderst tilfreds med. Tak for god service :-)

21 juin 2019

Hej Benjamin

Jeg er glad for at det endte godt, trods lidt udfordringer. Du skal være velkommen en anden gang - forhåbentlig uden problemer :-)

Fantastisk flot service hos MiPhone

Fantastisk flot service hos MiPhone! Alt gik som smurt, og priserne er gode. Reagerer omgående på henvendelser og fandt en løsning til mit problem. Og ikke mindst super flink personale!! Kan varmt anbefale denne virksomhed og kommer helt sikkert igen hvis vi har behov for det!!

2 mai 2019

Hej Helle

Det er vi meget glade for at høre! I skal være hjertelig velkommen :-)

MiPhone kan anbefales

God kvalitet, god service og hurtig betjening.

5 janvier 2019

Hej Nikolaj

Tak for din fine anmeldelse. Vi håber ikke uheldet skulle være ude igen, men skulle det alligevel ske, så er du altid velkommen :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus