Mira III - Hvalsafari Middelfart Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk fødselsdags sejltur med familien her i juni 2026. Vi var heldige med vejr☀️ sol og næsten ingen vind Flot idyllisk 2 timers sejlads med masser af info om marsvin - som vi så masser af li... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Til min Fars askespredning og mindehøjtidelighed, bookede jeg Mira III. Du bestemmer selv hvor mange timer udover de 2 første timer. Vores sejltur varede 5 timer efter mit ønske. Jeg sørgede sel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Organisateur d'excursions d'observation des baleines
  2. Service de location de bateaux
  3. Agence d'excursions en bateau
  4. Service de divertissement en entreprise
  5. Attraction touristique
  6. Prestataire de mariage

Écrit par l'entreprise

Hos Mira III tilbyder vi hyggelige og stemningsfulde oplevelser på vandet i smukke Lillebælt – et af Danmarks mest unikke og naturskønne farvande. Vi arrangerer blandt andet hvalsafari, afslappende sejlture, firmasejlads, fødselsdage, bryllupper og andre særlige arrangementer for både private og virksomheder. Lillebælt er især kendt for sin store bestand af marsvin, som er verdens mindste hval. Området er faktisk et af de steder i verden med flest marsvin samlet på ét sted. Selvom vi aldrig kan garantere et møde med de små hvaler, oplever vi dem heldigvis ofte på vores ture, hvilket gør oplevelsen helt speciel for både børn og voksne. Hos Mira III lægger vi stor vægt på personlig service, hyggelige omgivelser og nærværende oplevelser for alle vores gæster. Vores besætning har stor interesse og viden om havmiljøet og naturen omkring Lillebælt, hvilket er med til at gøre turene både spændende og lærerige. Vi ønsker at skabe en afslappet og autentisk atmosfære ombord, hvor alle føler sig velkomne. Vores mål er altid at skabe gode, trygge og mindeværdige oplevelser på vandet – uanset om man er på tur med familie, venner, kollegaer eller som en del af en særlig begivenhed.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

fødselsdags sejltur med familien

Flot idyllisk 2 timers sejlads med masser af info om marsvin - som vi så masser af live😍og områderne/naturen vi sejlede forbi.
Kan varmt anbefales 👍

21 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Til min Fars askespredning og…

Til min Fars askespredning og mindehøjtidelighed, bookede jeg Mira III.
Du bestemmer selv hvor mange timer udover de 2 første timer.
Vores sejltur varede 5 timer efter mit ønske.
Jeg sørgede selv for forplejning ( mad, drikkevarer , kage og kaffe)
Det var meget højtideligt og smukt. Mine voksne børn, familie og jeg er meget taknemmelig for en mindeværdig afsked med min Far.
Personalet var professionelle. Mira III har min største anbefaling

26 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

ADVARSEL

ADVARSEL
Desværre ikke muligt at give nul stjerner.

Har aflyst tur i morgen den 10. maj 2026 her til aften den 9. maj med begrundelsen, at der ikke var 15 bookinger.

Familietur med Mormor som havde fået det i 90 års gave ødelagt 😰

9 mai 2026
Logo de Mira III - Hvalsafari Middelfart

Réponse de Mira III - Hvalsafari Middelfart

Hej Jens

Jeg vil endnu en gang gerne beklage situationen.

Som vi også nævnte både telefonisk og på mail, var I desværre de eneste, der havde booket turen. Da vi – som beskrevet i vores betingelser – har et minimumskrav på 15 deltagere pr. tur for at kunne gennemføre sejladsen, var vi derfor nødt til at aflyse.

Vi har fuld forståelse for jeres skuffelse og håber trods alt, at vi får mulighed for at byde jer velkommen på en anden tur en anden gang.

Mira III

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem kommunikation og god sejltur

3 lokalafdelinger i SIND holdte det årlige frivillig-arrangement med 25 deltagende ombord på Mira 3. Skipper Line har igennem hele processen været nem at kommunikere med, vi havde selv mad og drikke med og der blev fortalt lidt historie om lokationerne vi kom forbi i det sydlige Lillebælt. Super god og tryg tur, klart anbefalelsesværdig.

Super oplevelse

Trods lidt startvanskeligheder lykkedes turen med Mira3. Vi havde en fantastisk tur og takker mange gange for oplevelsen.

En skøn sejltur på Lillebælt

Vi havde en personaleudflugt og Mira III for os selv. Det var dejlig tur på 2 timer. En enkelt byge, men herefter skønt solskin, hvor vi så marsvin og vi fik undervejs lidt historie om området.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som klart kan anbefales.

Dejligt!

Tak for en dejlig tur til vores medarbejderudflugt med solskin og masser af marsvin!

3 septembre 2025

Privattur med 22 personer super oplevelse

Bestilte privattur med 22 personer. Alt korrespondance skete via mail. Blev hentet på Kongebrogården. Vi så marsvin og indtog en lækker fisketapas og drikkevarer på turen som Mira havde bestilt og sørget for. Alt gik efter planen og vi havde 2 dejlige timer.
Med en regning på ca 10000.kr som vi har betalt med glæde.

3 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

:-) Vi var 40 pensionister der havde…

:-) Vi var 40 pensionister der havde lejet hele båden i 2 timer, incl frokost - dejlig, dejlig fiske tapas.

Det var en fantastisk tur, selv om der ikke var så mange marsvin der gade lege med, så fik vi en god og sjov introduktion til hvalen.
Skipper var god til at sejle, så vi kunne holde ud at være udendørs og nyde udsigten og vores skønne land.
Super sødt, hjælpsomt og forstående personale.
En STOR oplevelse og hver en krone værd!

10 août 2025

God oplevelse

Dejligt og imødekommende personale. Fin båd med god mulighed for at sidde indenfor, under halvtag eller på åbent dæk. Interessante fortællinger undervejs ved rolig sejlads i det smukke farvand ved Lillebælt og Fænø. Vi var heldige at se flere marsvin undervejs. Tur med Mira III kan varmt anbefales.

10 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en dejlig oplevelse med…

Det var en dejlig oplevelse med indlevelse fra gasten der fortalte lidt om hvad vi så, passede på os alle q og delte ud af charme og humor undervejs.
Vi var på en lidt blæsende tur og der blev delt tæpper ud til dem der ville have det. Alt foregik med smil på både dansk og engelsk. Skønt at det var en levende fortæller og ikke et ‘båndet’ forløb. Vi vil gerne komme retur med venner en anden dag.

29 juillet 2025

Rigtig fin tur

Rigtig fin tur, vi så marsvin og blev klogere og underholdt af fortællinger fra gasten Martin. En klar anbefaling herfra 😊

26 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Mere info/guide

Det er en lang seljtur, det kunne være fedt hvis der blev givet lidt info om det man sejler forbi. Og generelt bliver fortalt mere.

5 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus