À propos de l'entreprise

1. Organisateur d'excursions d'observation des baleines
  2. Service de location de bateaux
  3. Agence d'excursions en bateau

Écrit par l'entreprise

Tag med på en af vores fantastiske Hvalsafarier, gennem Naturpark Lillebælt med en af de største og tætteste Marsvin bestande i verden. Der fortælles om Marsvinenes adfærd og liv, men også om andet spændende vi ser på vores vej. Der sejles ikke en fast rute, da vi har stor erfaring i at spore os ind på hvor de små hvaler befinder sig. Vi tilstræber at give jer en oplevelse ud over der sædvanlige. Vi tilbyder ud over vores populære hvalsafarier, alle former for fiskeri-, jagt- og tursejlads. Båden udlejes til gruppeture og særarrangementer, samt askespredninger. Båden har gode pladser og siddeforhold til alle gæster. På dækket 12 gode siddepladser med hynder & ryglæn, samt sidebord til mad og drikke. Der er desuden toilet i dækshøjde. De 12 udendørs pladser, med godt udsyn, er overdækket med sejl for at beskytte vores gæster mod bagende sol og regn. Der sættes sidesejl med ruder op hvis vejret påkræver det. Desuden er der varme tæpper tilgængelige for gæsterne. Desuden er der fri kaffe- og the bar.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,5

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

En super hyggelig tur på Lillebælt med…

En super hyggelig tur på Lillebælt med 2 dedikerede mennesker (Kurt og Torben).
Vi fik en masse gode historier samtidig med at vi så både hvaler og sæler.
En virkelig dejlig og afslappende oplevelse

4 juin 2026

Réponse de MS Marianne

Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt i havde en god oplevelse på MS Marianne med Kurt & Torben.

Sejltur med M/S Marianne

Super dejlig tur med skipper Kurt og konen. En unik og intim oplevelse og super hyggelig bådtur, hvor vi fik lækker mad og så både marsvin og sæler. Kun 👍👍👍👍👍🙂 herfra

1 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Stor oplevelse for både børn og hund

Vi havde en helt fantastisk oplevelse på hvalsafari med MS Marianne som familie med to mindre børn – og endda vores hund, som også fik lov at komme med. Hele turen var både spændende og lærerig for både børn og voksne. Vi så masser af marsvin og endda et par sæler, hvilket var en stor oplevelse for os alle.

Børnene var især helt opslugte af demonstrationen af, hvordan marsvinene føder unger – det var både fascinerende og meget lærerigt. Vores hund nød turen mindst lige så meget som os – hun lå hele vejen og kiggede ud over vandet.

Alt i alt en mindeværdig tur, som vi varmt kan anbefale til andre familier, både med og uden hund. Vi glæder os allerede til at komme igen!

23 août 2025

Réponse de MS Marianne

Tusinde tak. Det er vi virkelig glade for at høre. Håber vi ses en anden gang.

Fantastiske tur

I Juni 2023 vandt jeg et gavekort til en tur med M/S Marianne for 2 personer i deres farsdags konkurrence.
I dag d. 23 August 2023 var vi ude og sejle med fantastiske Kurt og hans team. Her fik vi set/hørt Kurt snakke på 3 forskellige sprog (dansk, engelsk og tysk). Han formåede at informere os alle omkring området i Lillebælt, havet og viste os Marsvinen.
Selvom vi havde været med ude og sejle før. Så formår han stadigvæk at vise og fortælle nye ting.
Det yngste medlem fik charmeret styrmand Torben med sine vink og sin nysgerrighed på styrehuset.

Hele turen er bare super dejlig og afslappende i godt selskab med historier, udsigt og marsvin.

M/S Marianne vil jeg atter en gang varmt anbefale.

23 août 2023

Réponse de MS Marianne

Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt i nød turen med Kurt & Torben. 🐳 ja der bliver talt alle sprog når Kurt går igang. Der er aldrig de samme fortællinger på turene. Der er SÅ mange ting at fortælle om, og både kunders spørgsmål & de ting vi møder på turen, er med til at forme hver eneste tur. Endnu engang tak. 🐳😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse på vandet med Kurt…

Fantastisk oplevelse på vandet med Kurt og Ann-Britt. De formåede på varm og hjertelig vis at fortælle os om mange sjove/interessante ting og vi så endda flere marsvin på turen. Vi vil varmt anbefale Hvalsafari med Kurt og Ann-Britt, hvis I vil have en uforglemmelig og virkelig hyggelig tur.

28 juillet 2023

Tusinde mange tak. Det glæder os meget. 🙏😉🐳

Altid en god oplevelse

Nu har vi været på to ture med MS Marianne, den ene en hvalsafari og den anden i forbindelse med en askespredning. Og begge gange har det været en super god oplevelse at sejle med Kurt. Han er et varmt og videbegærligt menneske som er god til at fortælle og som kender området som sin egen inderlomme. Selv ved en askespredning var han yderst professionel og gjorde oplevelsen både tryg og god. Derfor kan jeg varmt anbefale at sejle med Kurt på MS Marianne.

25 février 2023

Réponse de MS Marianne

Mange tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for.

Sejltur på Lillebælt

Sejltur på Lillebælt - Middelfart
En rigtig dejlig sejltur med servering af lækker tapas og drikkevarer. Vi fik megen interessant info om hvad der sker under og over vandet.
Tak for turen.
BMP

26 juillet 2022

Réponse de MS Marianne

Tusinde mange tak for din anmeldelse. 😊 så dejligt i nød turen. Og tapas med drikke er fra Strib fisk på Gammelhavn. De gør det så super godt. 🦀

Kan anbefales

Vi havde en helt fantastisk tur med marsvine kig og skipper historier.
Oplevelsen kan virkelig anbefales til alle - vi kan sagtens finde på at tage på flere ture med MS Marianne.

1 août 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus