Garnet är jättefint men mönsteranpassningen i halsen för XXL är helt tokig. Fick lägga till ca 30 maskor. Det skiljer väldigt få maskor mellan största och minstastorleken. Svar till svar: måttet p... Voir plus
Råkade beställa fem likadana mönster istället för fem nystan 😏 Stina från Miss Svensson hörde av sig och undrade om jag kanske beställt fel, vilket jag ju gjort. Fyra mönster återbetalades direkt.... Voir plus
Det är så lätt att förstå mönstren, eftersom alla moment beskrivs mycket ingående och begripligt Bra att man kan gå in på internet (telefonen) och se olika moment bet. avmaskning utökning osv. Mode... Voir plus
• Trevligt och uppmärksamt bemötande. • Snabb leverans • Förpackningen genomtänkt med en lyxig touch. Kände mig omhändertagen från början till öppnandet av leveransen. Vartenda nystan låg i ordning... Voir plus
Hos oss hittar du som gillar stickning, de finaste garnerna från Peru - alpacka, ull, mohair och bomull. Här finns även stickbeskrivningar till tröjor och annat stickbart samt tillbehör. Vi hoppas du hittar massor av inspiration för att njuta av din egentid. Välkommen!
Alviksvägen 81, 16753, BROMMA, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Står 14 nystan i beställningen och får 13!? Skall räcka enl mail men inte ok då jag betalat för 14 st !

Réponse : MISS SVENSSON
Snabb leverans. Skulle dock önska att beskrivningen på hur tröjan ska stickas följde med i garnleveransen. Hade varit betydligt enklare när synen inte längre är så bra.
Mycket nöjd, otroligt fin kvalitet på garnet som jag beställde att sticka en liten hundtröja i! Mönstret till hundtröjan
är också mycket bra. Kan verkligen rekommendera Miss Svensson!
Gunilla 😊
Väldigt nöjd med leverans snabb och bra
Nu ska jag bara sticka tröjan med det fina garnet.😃
Snabb leverans av rundstickorna. Nästa gång köper jag garn också.
Snabb leverans. Lite svårt att följa mönstret för linnet vid intagningarna. Behövde hjälp av lite mer stickkunniga
Jag ger gärna er stjärnor men vill inte tvingas att ge verbal återkoppling.
Jag är mycket nöjd med den personliga kontakten men kommer inte att feedback i fortsättningen om jag inte kan ge enbart stjärnor