Bladet, abonnering og velkomstgave fungerer som man bør forvente, men så startet telefon terror: annenhver uke ringer noen med tilbud på blad. Har klaget på det uten at det hjelper (bare en kort st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik et Euroman blad i gave og 4 gange kom det ikke med posten, hvor jeg hver gang skulle tage kontakt til dem. De skriver de er kede af det, men handling eller kompensation er der ikke skyggen af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alla våra prenumerationer har strulat. Leveranser uteblir ständigt och vi måste ringa och meddela detta. Kundtjänst är trevliga och skickar ut tidningarna som saknas men det är otroligt jobbigt att be... Voir plus
Helt utrolig dårlig kundeservice Forsøgte at afmelde mit abonnement men fik gentagne gange “Vi beklager, at vi på grund af travlhed fortsat ikke har fået svaret på din henvendelse. Vi vender tilbage... Voir plus
Vi udgiver stærke magasiner og driver succesfulde forretninger inden for digitale medier, e-handel og agencies. Vi er publicister af hjertet og har med udgangspunkt i storytelling bygget vækstforretninger, så vi både laver indhold og journalistik i verdensklasse samtidig med, at vi skaber stærke forbrugerfællesskaber og brands.
Strødamvej, 2100, København Ø, Danemark
A répondu à 8 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Opsigelse af abonnement efter endt tilbudsperiode er unødigt kompliceret. Uden tydelig kommunikation forlænges abonnementet automatisk med tre måneder, og ved afmelding overgår betalingen til girokort – med et ekstra gebyr på 50 kr. Det fremstår som en bevidst strategi for at fastholde kunder og pålægge dem ekstra omkostninger. Kundeservice bidrager desværre ikke til at løse situationen tilfredsstillende. En frustrerende oplevelse, der underminerer tilliden til virksomheden.
HOLD JER VÆK!!
Et års abonnement på Anders And til 499kr blev fornyet til 1500kr uden info. Abonnementer er irriterende, men det tredobbelte pris uden oplysning? Det må da være ulovligt!?
mht til jeres svar:Tak for jeres svar.
Jeg vil gerne præcisere, at der var tale om et gavekøb, og at jeg derfor med rimelighed kunne forvente, at handlen afsluttedes efter gaveperioden. Når et gaveabonnement automatisk fortsætter som et løbende abonnement uden, at det er tydeligt kommunikeret i forbindelse med købet, kan det opleves som uigennemsigtigt og i strid med god markedsføringsskik.
Jeg mener derfor ikke, at jeg bør stilles til ansvar for yderligere opkrævninger. Jeg vil bede jer om at se på sagen igen og forholde jer til, om jeres nuværende praksis lever op til markedsføringslovens krav om tydelig og gennemsigtig information.
Jeg forventer en skriftlig tilbagemelding fra jer, før jeg eventuelt retter henvendelse til Forbrugerombudsmanden
Jeg købte i god tro et 1/2-års abonnement på Hjemmet som gave. Jeg forventede derfor, at det var en afsluttet handel – men alligevel blev jeg opkrævet for yderligere en periode, uden at jeg havde bestilt det.
Det værste var, at jeg ikke engang fik en almindelig opkrævning først. I stedet fik jeg direkte brev fra Intrum inkasso, hvilket kom som et chok, da jeg jo ikke har noget udestående med Egmont. Jeg havde heller ingen mulighed for at reagere i tide, da jeg ikke havde meldt flytning (og regningen aldrig nåede frem til mig – kendte ikke til nogen aftale).
Jeg oplever det som et uigennemsigtigt og utrygt køb, hvor man som kunde efterlades med indtryk af, at en gavehandel pludselig bliver til en løbende forpligtelse.
Det burde være tydeligt og gennemskueligt, hvad man siger ja til, især når man giver et abonnement som gave. Og når man ser, at Egmont aldrig kommenterer på de mange dårlige oplevelser, kunder beskriver, giver det kun yderligere indtryk af, at vi ikke er dårlige betalere – men bare bliver bondefanget.

Réponse de Story House Egmont
Jeg kan kun anbefale alle at holde sig langt væk fra denne virksomhed.
Jeg forsøgte telefonisk at komme i kontakt med det såkaldte "kundeservice", for så at blive mødt af en yngre dame.
Samtalen blev ganske kort, idet hun ikke var i stand til at svare på mine spørgsmål - hun valgte nemlig ganske enkelt at lægge røret på.
Jeg ville kunne forstå det hvis jeg kom med ukvemsord eller på anden måde var truende, men at hendes inkompetence skal medføre, at der blot bliver lagt på, er utilgiveligt.

Réponse de Story House Egmont
Helt igennem ulovligt markedsføring når man sælger "12 mdr's abonnement" ... og så med småt nederst i step 3 under betingelser "skriver at hvis ikke andet er nævnt, så er det et løbende abonnement".
Når man så samtidigt IKKE sender nogen reminder ud så er det jo bundefangeri. Sjov nok kan se sende masser af reklamer ud, så det er ikke fordi de ikke kan finde ud af at sende mails.
Jeg skulle jo give en stjerne, men det har de ikke fortjent. De snyder og bedrager folk, opkræver penge de ikke har ret til. Og betaler man ikke, selv om man kan bevise at man ikke skylder noget. Så sender de en til et inkasso firma som bare bliver ved til de får ret. Så hold jer langt væk fra dem.
Var nødt til at give en stjerne for at anmelde. Ville have givet MINUS 10.
Hold da op et skod firma. Blevet anklaget for at skylde dem 1500,- kr. for abonnent jeg har tegnet. Sagen gik til incasso og jeg blev nødt til at betale. 🥲
Kan kun istemme: Et års abonnement på RUM til 500kr blev fornyet til tredobbelt pris uden info. Man kan opsige med 1 måneds varsel som de skriver. Men jeg bemærkede ikke min opsigelse var dateret ...ET ÅR senere end hvad nogen måde gav mening.
Hold jer væk.
Det ringeste lo..har tidligere opsagt abonnementet men de her ikke modtaget den og ikke sende en mail med opsigelsen så nu skal jeg betale for noget som jeg ikke ønsker HOLD JER VÆK
Jeg blev sendt til inkasso af Story House Egmont.
Story House Egmont mener jeg har modtaget faktura og 3 rykkere i postkassen. Jeg får aldrig post, så det ville jeg have opdaget.
Jeg har både snakket i telefon og E-mail med dem tidligere, så de havde alle chancer for også at sende en rykker på mail eller ringe.
Jeg har været glad abbonnent i et par år, men det her synes jeg er en uordentlig måde at gøre det på.
Jeg fortryder at jeg har tegbet abonnement. De sender slet ikke bladet. De har ikke engang sendt det først i udgaven og jeg har opsagt med det samme. Hold jer væk fra dem
Imponerende dårlig service.
Bestilte et abonnement på otte numre af Gastro. Modtog det første, og tilsyneladende sidste, nummer relativt hurtigt med posten, men derefter skete der ikke mere. Jeg gik lidt naivt ud fra, at der bare var bøvl med leveringen - eller at bladet udkom med noget større interval end jeg troede, men nej. Da jeg stadig ikke har modtaget de følgende to numre henvender jeg mig for at høre, om de kan sende mig de manglende blade. Her får jeg koldt og køligt at vide, at det kan jeg ikke, da der er to ugers reklamationsfrist, og da fristen er udløbet, så er det mit problem. Undskyld, men siden hvornår er det kundens problem, at man ikke får leveret den vare, man har betalt for? Jeg tilbyder så, at de bare kan forlænge mit abonnement med to måneder, så jeg kan få de sidste syv numre jeg har betalt for. Men igen er svaret nej, da reklamationsfristen er overskredet. Der står i øvrigt intet om nogen reklamationsfrist i de mails, jeg har modtaget fra mitblad - i så tilfælde havde jeg jo nok reageret noget før. Det er så patetisk ringe service, at de ikke bare erkender fejlen og forlænger abonnementet, da det ville koste dem nærmest ingenting. Burde nok have læst på Trustpilot først, da deres kundeservice åbenbart sejler. Not recommended!
Glad kunde i mange år men aldrig igen! Købte gave til min mor på Bolig Liv et år siden ca. Pludselig kommer der brev fra Intrium Inkasso. Aldrig prøvet lignende. Egmont har både min mail, tlf og adresse, men ingen kommunikation, bare direkte til inkasso. De påstår at have sendt rykker til mig 5 gange men intet modtaget! Nu har de overhånd og jeg må betale 1732,40 kr. For hvordan kan jeg bevise at jeg ikke har modtaget noget i min postkasse? Er faktisk i chok og Egmont “kundeservice” kan ikke kommentere når det er en inkasso sag. Så er fanget. Fuldstændig uacceptabel forretningsmodel, for kan nu se jeg ikke er alene om oplevelsen, det virker næsten overlagt. Vil fraråde alt handel med dem!!
Gav for 2024 et blad til min datter betalt for 1 år. Abonnementet fortsatte ....og pludselig i marts 2025 kom mail fra inkasso intrum, om ubetalte regninger . Jeg havde ikke fået mail derom fra Story House Egmont!!!! De kunne intet gøre, da "sagen" var sendt til inkasso. De har nu "behandlet sagen" og for 2 blade kunne sagen afsluttes med betaling: 1732,40 kr. For at betale skal cpr nummer opgives!!!!!
Forfærdeligt firma der beskyldte mig for at snyde da jeg ville købe abonnement til min mor. Jeg skulle åbenbart kunne vide at hun nogle uger forinden havde benyttet sig af et medlemstilbud og jeg derfor ikke kunne give hente et abonnement. Da gaven var en overraskelse til mors dag kunne jeg naturligvis ikke spørge hende om hun allerede havde et.
Efter endt periode på 1 år er mit medlemskab blevet fornyet uden at få nogen former for notifikation på det. Nu koster det så bare 3000,- i stedet for 999,- som jeg gav for 12 blade. Hold jer langt væk, kundeservice er til ingen hjælp og den form for forretningsmodel burde ikke være lovlig.

Réponse de Story House Egmont
Rent svindel. Efter første abbonements periode, er prisen næsten tredoblet, som er trukket på MobilPay uden nogen form for notifikation
Benny Christiansen
Utroligt skuffende og tæt på svindel
Jeg tegnede et abonnement på Jumbobøger til min søn, som elsker dem. Det startede fint med et introduktionstilbud, men efter tilbudsperioden steg prisen markant. Nu trækker virksomheden 245 kr. for 3 bøger – det svarer til over 80 kr. per bog!
Det giver ingen mening, når man kan købe de samme Jumbobøger i en kiosk til ca. 65 kr. stykket. Det burde jo være billigere at abonnere, ikke dyrere. Jeg har svært ved at se, hvordan det kan forsvares.
Det virker uærlig og som bevidst vildledning
My son got an issue of Lego Ninjago magazine that we regularly buy. In the number 2/2025, there was written that in the next issue (3/2025) there will be playing cards -spillekort. We bought the next issue, but no playing cards were included. I contacted mitblad and after an email exchange, where they tried to blame the shop we got it from, they accepted that "a mistake has occurred" and when I asked them for a compensation they replied that they "reserve the right for printing errors, and therefore, we are unable to take further action from our side"
Dette er den største svindel med dine data
Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at ende i dette cirkus. Men allerede i efteråret ringede jeg til min bank ang
Nogle mystiske transaktioner på min konto men banken kunne ikke se hvem der trak disse penge på min konto. Skulle så selv prøve at finde deres konto.
Navnet på transaktionen var op boks
Jeg søgte forgæves der var ingen der reageret på det navn. Så banken spæretde så kontoen
Resultat, har fået ind indkrævning fra en kredit bureo på 1748 kr
Prøvede og ringe til firmaet men de ville ikke snakke med mig fordi det var gået til inkasso
Udover det var rykkeren sendt til en forkert adresse
Jeg prøver lige Forbrugerstyrelsen da ikke ser ud til at jeg er den eneste der er faldet dette
Så gik det igen galt hos Story House Egmont
0 stjerner herfra.
På trods af aftale om stop af abonnement (på Her og Nu) kommer jeg til at betale næsten 50 kr pr blad for et blad til 29,95 kr i løssalg.
Faktisk bare dårlig kundepleje !
En savoir plus sur les différents types d'avis.