Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb ikke deres Mjød med hjem. Kan se vi efterhånden er mange, der har modtaget flasker der gærer videre og springer proppen af. Vi købte to flasker på Hobro Vikingemarked og begge skød proppen og v... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Den Sommermjød, de sagde ikke ville gære videre i flasken, gjorde netop det. Trods forsigtig omgang, stod roligt i bunden af et mørkt (klæde-)skab tre uger, så havde begge flasker alligevel skudt plas... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Smagte deres udvalg til Horsens middelalder festival. Især deres valnød var helt fantastisk. Købte en med hjem, desværre sprang proppen efter kort tid :( Fik refunderet det fulde beløb. God kommun... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte to flasker ren mjød på Hertug Hans festivalen i Haderslev den 31. maj. Begge forgæringen var tydeligvis ikke afsluttet i nogen af dem, for i løbet af natten sprang proppen af den den første flas... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte 2 flasker der ender med at begge…

Købte 2 flasker der ender med at begge proper flyver af helvet til hvor jeg så ringer til dem men de vil heller have at jeg sendte en mail så det gør jeg og får intet svar skriver så igen hvor de siger at de vil sende 2 nye flakser hvor de så får min adresse og så har jeg ikke hørt fra dem siden og har ikke modtaget nogen nye

18 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Totalt ghosted af dette firma

Jeg købte en sommermjød ved Voergaard Slot her i juli 2024. Har åbnet den og taget et enkelt glas.
En nat vågner både min søn og jeg ved et højt plop. Vi kan ikke umiddelbart finde ud af hvad det er, men pludselig ser jeg at proppen fra min mjød ligger på gulvet. Den er simpelthen blevet skudt op af flasken. Skriver til firmaet 30/8, men hører intet.
9/9 skriver jeg igen, og denne kan svarer de og beklager og det har de aldrig hørt før, så det var selvfølgelig en fejl og de havde haft problemer med deres mail, så havde først modtaget min mail der. De vil selvfølgelig ombytte min mjød og beder om min adresse. Den sender jeg samme dag.
13/9 har jeg ikke hørt noget og skriver og spørger hvordan og med hvem de sender.
14/9 skriver jeg igen, da vi lige havde opdaget, at min mors mjød, indkøbt samtidig med min, men en anden mjød, også havde skudt proppen op. Skriver at jeg selvfølgelig forventer at den også erstattes.
19/9 har jeg stadig ikke hørt noget og skriver at de kan glemme alt om at sende mig nye flasker, men de kan returnere mine penge for to flasker hurtigst muligt, og giver et telefonnummer til overførsel via Mobile Pay.
I dag, 29/9, har jeg stadig intet hørt. Så nu ser vi om dårlige anmeldelser kan vække firmaet.
Jeg har sat en ballon på min flaske, som den er i fuld gang med at blæse op.

Og jeg kommer IKKE til at handle hos dette firma igen.

15 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mjødene er ikke det værd.

Mjødene smager fantastisk, men lågerne springer af flaskerne.

Jeg skrev til Mjolnir for at få dem ersttatet eller mine penge tilbage. Første gang siger de det bliver fikset og jeg får nye mjød uden de problemer.
Så hører jeg ikke fra dem i 2-3 uger.

Jeg ringer igen, og de siger de får dem sendt efter døje med dem på telefon.

Nu er der så gået endnu en uge siden, og jeg har ikke hørt mere fra dem.

Latterlig oplevelse med dem. Lad være med at handle med dem.

3 septembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Mjød

Mjød
Jeg har købt sommermjød og vintermjød. Prøvesmagte dem før køb og syntes at de er rigtig gode og smager fantastisk.
Desværre er det sådan, at efter hjemkomst, springer låget/proppen af flaskerne.
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med producenten, desværre uden held.
Derfor den lidt lave anmeldelse.

1 août 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus