Sinds ik de pas van MKB Brandstof voor mijn leaseauto gebruik, heb ik geen omkijken meer naar de administratie of losse bonnetjes. Het grote voordeel is dat de pas werkelijk overal werkt, of ik nu moe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Automatische incasso via Adyen/Moneybird niet mogelijk. Zeer stroperig opzeg proces. Email gestuurd naar klantenservice waar nooit reactie op komt. Geven daarna aan dat je alleen via portaal kan opzeg... Voir plus
Écrit par l'entreprise
MKB Brandstof biedt de beste laadpas en tankpas van Nederland voor elke ondernemer en mkb-er. Alle kosten van tanken, laden en parkeren op één factuur.
Vraag in 2 minuten je pas aan voor tanken en/of laden.
MKB Brandstof heeft dé pas voor elke ondernemer. Of je nu tankt, laadt of een combinatie van beide nodig hebt.
Heb jij ‘m al gedownload? De MKB Brandstof-app vind je nu in de appstore. Met onze app zoek je gemakkelijk het goedkoopste tankstation in jouw buurt of een beschikbare laadpaal. Een parkeersessie start je met één druk op de knop. En is je auto toe aan een wasbeurt? Dan leidt hij je zó naar de carwash.
Hofplein 19, 3032 AC, Rotterdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Is zeer makkelijk met tanken en de administratie
Overzichtelijk factuur en boekhouder ook zeer tevreden
Gebruik de pas van MKB Brandstof al vele jaren. Zowel voor tanken benzineauto (vroeger), opladen elektrische auto bij openbare laadpalen en straat-parkeren in heel Nederland. Elke maand alles netjes op 1 factuur met BTW specificatie. Mijn administratiekantoor is er blij mee, scheelt een hoop administratieve handelingen. Ik ben er blij mee omdat ik bespaar op de kosten van het administratiekantoor. En super relaxed omdat ik wat anders kan doen met de tijdswinst, de vele uren die ik niet hoef te stoppen in het verwerken van tientallen bonnetjes per maand. Kortom, een relaxte en zeer tevreden gebruiker van de MKB Brandstof pas en app.
Overzichtelijk in handig in gebruik, facturen goed leesbaar en verwerkbaar.
MKB Brandstof is een must voor de ondernemer!
Veelzijdige app waar je alles meteen regelt en natuurlijk 1 factuur wat wil je nog meer
Al bijna 5 jaar keurig elke week mijn factuur van al mijn tankingen op een rijtje. En de pas is bij alle pompen te gebruiken.
Wij zijn al jaren klant bij MKB Brandstof en zijn erg tevreden. De passen worden zakelijk gebruikt voor het parkeren en tanken. We hebben nooit geen problemen en de facturen worden netjes geincasseerd. De app is ook gebruiksvriendelijk. Je kan heel gemakkelijk 3 kentekens toevoegen.

Réponse de MKB Brandstof
Fijne app. Duidelijke facturen (ook tussentijds) en tankpas vrijwel overal geaccepteerd. Zelfs bij de wasstraat!

Réponse de MKB Brandstof
Super fijne manier van werken. Tanken, alles inzichtelijk en 1 factuur per maand! Geen gehannes met losse tankbonnetjes die je altijd kwijt raakt..

Réponse de MKB Brandstof
De ondernemers-dienstverlening is laagdrempelig, transparant en daarmee dus overzichtelijk. Voor mij als ondernemer biedt dat gemak, zeker met de combinatie service voor tanken, laden en parkeren. Ik kan naar wens de informatie realtime ophalen. Zeker bij parkeren, zijn de reminders dat je mogelijk nog geparkeerd staat erg fijn om extra parkeerkosten te voorkomen!

Réponse de MKB Brandstof
De MKB brandstof pas werkt super eenvoudig zonder administratieve rompslomp. Dit word je helemaal uit handen genomen. Echter ideaal.

Réponse de MKB Brandstof
Altijd een goede service en heel prettige samenwerking

Réponse de MKB Brandstof
Ideaal om met 1 tankpas bijna overal in europa te kunnen tanken / betalen. Iedere maand heel duidelijke en overzichtelijke factuur die gemakkelijk in de boekhouding te verwerken is.

Réponse de MKB Brandstof
Sinds ik gebruikmaak van de pas van MKB Brandstof is het regelen van alles rondom mijn leaseauto een stuk eenvoudiger geworden. Of ik nu onderweg moet tanken, mijn auto laad of ergens parkeer in de stad, alles loopt via één systeem en dat werkt erg prettig. Vooral het feit dat ik geen bonnetjes meer hoef te bewaren of declaraties hoef in te dienen, bespaart me iedere maand veel tijd.
Daarnaast vind ik de app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik kan snel transacties terugvinden en heb altijd inzicht in mijn kosten. Ook onderweg heb ik nog nooit problemen gehad met acceptatie van de pas, wat voor mij een groot pluspunt is. Al met al maakt het mijn dagelijkse mobiliteit gewoon een stuk makkelijker en overzichtelijker.