Mobergs Køreskole Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Hejsa Jeg har været så godt tilfreds med at tage mit kørerkort hos Moberg i Gråsten. Jeg havde Pia til både teori og som kørerlærer. Jeg har kun positive ting at sige om Pia. Hun tog sig tid til a... Voir plus

Aldrig har jeg oplevet en så stolt kørelære, som jeg oplevede i dag, da min datter bestod sin køreprøve. Hun har haft sine egne udfordringer, men som køreskolen både til teori og køretimer, har kun... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hejsa

Hejsa

Jeg har været så godt tilfreds med at tage mit kørerkort hos Moberg i Gråsten. Jeg havde Pia til både teori og som kørerlærer. Jeg har kun positive ting at sige om Pia. Hun tog sig tid til at hjælpe med at forstå trafikken og gjorde så vi fik en god forståelse for det. Jeg kan kun anbefale Pia fra Mobergs Kørerskole. Hilsen Nicoline

19 septembre 2026

Meget tilfreds med undervisningen

Fantastisk oplevelse hos Mobergs Køreskole. Jeg havde Pia til både teori og kørsel og man føler virkelig at hun har styr på det hele. Man kan i hvert fald stole på hendes og køreskolens erfaring. Kan klart anbefales!

9 septembre 2026

Mega god oplevelse

Synes det har været en god oplevelse, at tage kørekort hos Moberg. Undervisningen var god og forstående. Kørelæren er god til at tage hånd om en, når det godt kan blive lidt svært. I det hele taget, har det bare været en god og sjov oplevelse, at tage kørekort hos Moberg køreskole.

25 juillet 2026

Fantastisk oplevelse hos Mobergs…

Fantastisk oplevelse hos Mobergs køreskole. Havde Pia til teori og kørsel. Totalt god behandling og forståelse fra kørelærerens side. Kan klar anbefale Pia fra Mobergs køreskole.

31 août 2026

Rummelige og forstående undervisere.

Hun har haft sine egne udfordringer, men som køreskolen både til teori og køretimer, har kunnet hjælpe hende med at få styr på.
En kæmpe oplevelse for os forældre at se, så kæmpe ros til Mobergs, for et super godt forløb og hvor vi nu har en datter med kørekort.
Tak til jer.

1 juillet 2026

Mega god service👌

Mega god service👌. Under mit kørekort forløb har jeg haft Pia fra mobergs køreskole som kørelærer. Hun har sørget for jeg kom bedst muligt igennem mit kørekort, og i starten skulle jeg slet ikke have været på holdet. Jeg er super taknemlig for den service jeg har haft, i og med faktisk at kunne få mit kørekort. Kan kun anbefale mobergs køreskole💪

18 juin 2026

Mobergs køreskole/bedste køreskole

Mobergs køreskole har været en fantastisk oplevelse, min teori lærer Ditte var vildt god til at lære os de ting vi skulle lærer med et smil på læben

Og min kørelærer René Lund, var den bedste kørelærer man kunne få stor anbefaling herfra.

28 avril 2026

Utrolig god køreskole

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos Mobergs Køreskole. Kan klart anbefales. Jeg havde Brian som kørelærer og han var rigtig god til at forklare og hjælpe mig. Virkelig rar person og god køreskole.

1 mai 2026

Jeg har haft en helt vildt god…

Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Mobergs Køreskole. Undervisningen har været professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kørekort mega god!
Havde Pia som køre- og teoriunderviser, hun har gjort det helt igennem fantastisk.

Hun er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde der er nem at forstå. Derudover er der en god balance mellem teori og praksis, så man føler sig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven.

Jeg kan helt klart anbefale Mobergs til andre, der gerne vil have en seriøs og behagelig oplevelse, når de tager kørekort!!

16 avril 2026

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne køreskole.

Min kørelærer, René, var meget professionel, tålmodig, altid i godt humør og meget venligt 😊😊😊
Både teoriundervisningen og køretimerne var altid sjove og hyggelige 😁😁😁

Jeg er en lidt nervøs elev og har tendens til at tænke meget, men min kørelærer René var rigtig god til at berolige mig og hjælpe mig videre.

Jeg kan varmt anbefale Mobergs køreskole ✌️✌️✌️

27 mars 2026

Jeg havde virkelig en god oplevelse ved…

Jeg havde virkelig en god oplevelse ved Mobergs køreskole, jeg havde Pia til teori og hun var god til og forklare og sikre at alle forstod det vi havde om.
Pia var også min kørelære her var hun også virelig god til og forklare men også til og berolige.
Kan 100% anbefale Mobergs køreskole.

5 mars 2026