Mobergs Køreskole Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Hejsa Jeg har været så godt tilfreds med at tage mit kørerkort hos Moberg i Gråsten. Jeg havde Pia til både teori og som kørerlærer. Jeg har kun positive ting at sige om Pia. Hun tog sig tid til a... Voir plus

Fantastisk oplevelse hos Mobergs Køreskole. Jeg havde Pia til både teori og kørsel og man føler virkelig at hun har styr på det hele. Man kan i hvert fald stole på hendes og køreskolens erfaring. Kan... Voir plus

Synes det har været en god oplevelse, at tage kørekort hos Moberg. Undervisningen var god og forstående. Kørelæren er god til at tage hånd om en, når det godt kan blive lidt svært. I det hele taget, h... Voir plus

Aldrig har jeg oplevet en så stolt kørelære, som jeg oplevede i dag, da min datter bestod sin køreprøve. Hun har haft sine egne udfordringer, men som køreskolen både til teori og køretimer, har kun... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

334 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kanon køreskole🛻💨

Virkelig god køreskole.
Kan klart anbefale. Hjemmesiden fungerede godt, med masser af øveprøver og teori det var meget nyttig til teori- og køreprøven.
Min underviser Pia var fantastisk fra dag 1 til slut med at hjælpe mig igennem forløbet.

9 novembre 2025

Mohbergs køreskole

Jeg kan varmt anbefale Mohbergs Køreskole.
Min kørelærer Ditte er super sød, tålmodig og nem at snakke med. Hun gør en stor indsats for at tilpasse tiderne, hvis man har for meget fravær i skolen. Man lærer virkelig meget under køretimerne, men der er også plads til hygge og gode snakke med Ditte. En rigtig god oplevelse!

30 octobre 2025

Det er en mega god køreskole.

Det er en mega god køreskole.
Pia er en mega god teorilærer, som virkelig lærer os tingene, og forklarer det på en forstående måde.
Rene var en tålmodig, sød, og sjov kørelærer, man kunne altid grine med ham. Men han gjorde også alt for at man lærte noget, hvis man havde svært ved det! Jeg kan klar anbefale køreskolen til alle!

31 octobre 2025

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole! Kan klart anbefale at tage dit kørekort ved Moberg. Det har været meget afslappet og behageligt gennem hele vejen, både teoritimerne og køretimerne.
:D

28 octobre 2025

Den bedste køreskole

Den bedste køreskole! Brian er virkelig tålmodig og ligger vægt på fravær fra skolen og prøver at undgå det så vidt som muligt. Kæmpe anbefaling. Hellere give lidt ekstra også være sikker på at din køreskole er fleksibel!

2 octobre 2025

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole - Var tilfreds med hele forløbet igennem. Rigtig gode og tålmodige undervisere til at hjælpe!
Mega god oplevelse.

30 septembre 2025

Super god oplevelse

Vil helt klart anbefale Moberg
Jeg tog kørekort ved René som er super tålmodig og god til lære fra sig. Han tar sig god tid til forklare det som er svært og er altid klar med humør og hyggelige snakke.

4 septembre 2025

Kan anbefales

Rigtig god køreskole med dygtige og tålmodige undervisere. Hele forløbet var trygt og professionelt – kan klart anbefales

21 août 2025

Kørekort hos Mobergs

Jeg tog mit kørekort hos René ved Moberg og kunne ikke være mere tilfreds. Han er rolig og virkelig god til at lære fra sig. Alt har kørt nemt og fleksibelt hele vejen igennem.

18 août 2025

Kørekort

Jeg har været rigtigt godt tilfreds med hele forløbet. God fleksibilitet, og en meget venlig og kompetent kørelære. Kan klart anbefales.
Ros til René

12 août 2025

Godt og sikkert forløb

Jeg tog kørekort ved Mobergs køreskole og havde Pia gennem hele forløbet til både teori og praksis. Pia var god til at formidle teori og var god til at få mig sikkert igennem forløbet.

24 juillet 2025

Jeg har haft en utrolig god oplevelse…

Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Mobergs Køreskole i Gråsten ! Pia, min kørelærer, har været utrolig dygtig til at lære fra sig, og jeg har virkelig følt, at jeg har lært en masse. Pia er ikke kun en dygtig underviser, men også sjov, sød og meget. Mobergskørskole er en kæmpe anbefaling herfra

24 mars 2025

Kan varmt anbefales

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Mobergs Køreskole. De var meget forstående og fleksible, hvilket gjorde det nemt at få køretimerne til at passe ind med skole. Underviserne var hjælpsomme, så man følte sig godt tilpas bag rattet. Kan varmt anbefales!

1 juillet 2025

Mobergs køreskole

Jeg har haft en maga godt oplevelse hos mobergs køreskole i Sønderborg. Hvor jeg havde Pia som kørelærer, hun har være rigtig god til, at lære fra sig og hjulpet mig på en måde jeg virkelig har lært af. Pia er sjovt sød og forstående og en fantastisk kørelærer, der er der 110% for os elever

2 juin 2025