Ikke bruger venligt: Log af knappen flytter tit plads i jeres app, og det er altså en super dårlig ide når der stadig er mange i Danmark der ikke er super stærk i tablet, mobil, computer og app's. D... Voir plus

Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og værdiløse lalle glade elementer er blevet en del af en seriøs Ting som at behandle pengesager.... Voir plus

Elendig kundeservice som Erhvervskunde. Har nu af 4 omgange prøvet at kontakte support (det er svært at komme forbi AI robotten) og hver gang har jeg skrevet med en medarbejder, der mest af alt virked... Voir plus

Jeg er dybt skuffet over MobilePay's håndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu står je... Voir plus

1. Institution financière

Informations provenant de diverses sources externes

MobilePay er en app, der gør det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gør det nemt at overføre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

2 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Velfungerende app.

Velfungerende app.
Opdateret for nylig - og man skal lige vænne sig til det nye lay out. Men fungerer upåklageligt når man skal overføre penge til andre private brugere. Har benyttet Mobile Pay enkelte gange til betaling i butik eller online og der har jeg heller ikke mødt problemer.

4 novembre 2024

Sindsygt besværligt at betale med…

Sindsygt besværligt at betale med MobilePay. Brugte Scan selv i en butik og skulle betale med MobilePay. Måtte opgive og gå hen i køen til kassen. Først bliver jeg spurgt om jeg er dansker, så skal jeg oplyse CPR-nr. derefter bruge MitID, op til flere gange. Så skal jeg bruge en sms-tilsendt kode, som ikke virker hver gang,og til sidst skal jeg oprette en ny kode som skal bekræftes. Jeg kan læse at mange andre har haft de samme negative oplevelser.
Hvorfor besvarer MobilePay ikke disse negative indlæg?
Jo for så skulle de ansætte mindst 500 nye medarbejdere.

6 novembre 2024

Never had a problem

Never had a problem, until today.
My phone number was asked for so that a text would arrive to approve the transaction.
It never arrived.
Tried multiple times.
All apps needed are updated.
Very annoying.

31 octobre 2024

Jag fik leveret mad fra Just eat

Jag fik leveret mad fra Just eat, den 27.10.24 .Desværre gik posen i stykker og indholdet røg på gulvet.
Skrev til Just eat og fik returneret pengene i dag den 28.10.
Får i dag besked fra Mobile at pengene er kommet retur, men det vil tage 10 arbejdsdage at sende dem til mig.
Får jeg renter i den tid?

28 octobre 2024

MobilePay er blevet utrolig bøvlet

MobilePay er blevet utrolig bøvlet. Jeg skal nærmest hver gang logge ind med NemId, indtaste kode, indtaste CPR-nummer, logge ind igen osv. Selvfølgelig skal man forebygge svindel, men det er blevet håløst upraktisk.

PS MobilePay har efterfølgende oplyst, at det sker, når man bruger MP på flere enheder. Holder man sig til en enhed, skulle det altså ikke ske.

24 octobre 2024

Det forbandede Mobilepay

Det forbandede Mobilepay. For det første virker det ikke med at systemet skal huske ens ID selvom man gentagne gange har checket af herfor. Når man skal bruge Mobilepay skal man gang på gang på gang indtaste en masse oplysninger og koder og bruge MitID og det tager en hulens tid. Og lige nu har jeg bestilt samme vare 2 gange fordi Mobilepay bad om 2 betalinger, hvor jeg ikke kunne se, om den ene var gået igennem allerede. Efter det nye set-up blev implementeret er det blevet et skod-system.

1 octobre 2024

Det en Ommer !!!!!!!

At MP har ændret i sin måde at se i oversigt på er så frustrende den person der har taget den beslutning ikke selv kan være bruger!!!
Eksempel på det er virkelig dårlig stil !
Sammen med nogle kollegaer der overfører fra noger pizza. Samme da får vi besked at vores kollega har mistet sin søn og jeg samler ind til en buket.

Når jeg så i min oversigt ser hvem har sendt penge og er med på buket. Viser min oversigt kun det høje beløb fra mine 2 kollegaer der har sendt penge fra pizza! Og ikke de 40 kr. Der skal jeg ind og klikke på deres navn!
Væg venlig at gå tilbage til det gamle med at vise ALLE seneste overførsler- også hvis der er overførsler fra samme person!!

14 octobre 2024

Modtager ikke penge

Lige nu modtager jeg ikke de penge der bliver sendt til mig øjeblikkeligt, hvilket selvfølgelig er den eneste grund til folk bruger MobilePay til at begynde med… psykopatisk dum fejl fra deres perspektiv.

12 octobre 2024

Reservere beløb på kundens kort selvom…

Reservere beløb på kundens kort selvom køb afbrudt og det fremgår af mobile pay. Det er sku flot. Tager i øvrigt 30 min at komme igennem til ubehjælpelig kundeservice. Håber Apple Pay, Google Pay endelige tager fuld dominans også på P2Pog B2P betalinger

Godt produkt er ødelagt

Godt produkt er ødelagt.
Det kan da ikke passe, at man skal bekræfte sin identitet flere gange om ugen, hvis man samtidigt har biometrisk sikkerhed slået til.
Møg besværligt at bruge!

12 octobre 2024

Syntes mobilpay fungerer fint og er…

Syntes mobilpay fungerer fint og er nemt at bruge...

Men har desværre været udsat for en svindler, jeg skulle derfor have fat i nogle af de ansatte... 3 forskellige nåede jeg at snakke med, disse sagde 3 forskellige ting... så der er noget med procedure der ikke helt fungerer.
2 af dem var flinke, den ene var dog nedladende

10 octobre 2024

pinligt hvor dårligt det er blevet

Ringe interface, helt utroligt de “fixede” et problem der ikke skulle fixes. Jeg synes det er pinligt - selv jeg med en it uddannelse, kan ikke se nogen sammenhænge i appen overhovedet

9 octobre 2024

Ulogisk visning i oversigt

Oversigt over betalinger er grupperet efter måneder, men også grupperet efter modtager, så gentagne betalinger vises ikke korrekt under måneder
Et betalingskort skal opdateres, men man kan ikke hvilken modtager der er problemer med.

6 octobre 2024

Jeg vil gerne sige mange mange tak til Emilie fra kundeservice

Jeg vil gerne sige mange mange tak til Emilie fra kundeservice for hendes fantastiske hjælpsomhed og tålmodighed og venlighed ifb med et kortskifte på min tablet udgave af mobilepay, som til min store ærgrelse ikke fungerede korrekt efter mit kortskifte!
Igen mange tak Emilie, du fik mit humør rettet op igen, og du er virkelig god til dit job, venlig og hjælpsom og tålmodig som du er, også overfor en meget spørgelysten kunde :-)
Mange venlige og taknemmelige hilsner
Leif

3 octobre 2024