Står desværre stadig med 2 telefoner der ikke virker, kan godt være i ikke kan finde fejlen på den ene (mandens), men derfor kan vi stadig ikke hører hvad han siger (meget utydelig) når vi ringer samm... Voir plus
L'entreprise a répondu
If I could give them a zero rating I would, Avoid them if you can.They take forever to reply and once they do reply it takes another 3 weeks to respond. Really shit service
De sender falske billeder til samsung af deres kunders produkt.. 3 af deres medarbejder har set vores produkt efter for fysiske fejl og finder ingen fejl... 2 af medarbejderne fortæller os at det bi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Voir plus
Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs

Réponse de Mobylife
Hurtig tilbagemelding, og service udført helt som aftalt

Réponse de Mobylife
Skærmen reagere ikke ordentlig når man trykker og laderen fungere ikke ordentligt

Réponse de Mobylife
Ni skickade min trasiga mobil till butiken (Go blue) utan reparera, de accepterade inte min garanti och ersätte mig ingenting samt vill skicka tillbaka min mobil mot 495 kr post avgift.

Réponse de Mobylife
Stadig problemer med mikrofon ene blev ikke lavet som det var det jeg havde efterspurgt om

Réponse de Mobylife
Dårlig vejledning fra mobylifes side. Og venter stadig på dokumentation på bortskaffelse/skrot af min totalskadede telefon.

Réponse de Mobylife
Har haft den sendt ind TRE gange med samme problem. Kommer hjem og 45 min efter melder den simkort fejl... Heldigvis fik Telia lavet en reklamation og nu ny mobil......

Réponse de Mobylife
Reparationen blev udført hurtigt og upåklageligt. :-)

Réponse de Mobylife
Prisen på reparation blev estimeret til 4-5 gange beløbet for en ny, og blot fordi der var skiftet en skærm røg garantien.
Desuden måtte jeg rykke for reparation og returlabel flere gange.
Alt i alt har jeg et ekstremt dårligt indtryk af mobylife.

Dårlig.
Telefonen kom tilbage 1. Gang med den fejl den var sendt ind for.
Blev først lavet 2. Gang da den blev sendt ind igen.

Réponse de Mobylife
Mit mobiltelefon var hurtigt repareret og den virker som før.

Réponse de Mobylife
Det var en lang reparationstid men ellers okay

Réponse de Mobylife
Det gik hurtigt, uden problemer.
Positivt overrasket, da man som regel forventer at måtte undvære telefonen i et par uger.
Specielt da den blev indleveret d. 19 december.
Men havde telefonen tilbage inden nytår.