Modemolen

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos, reageren bergens op en hebben wel mijn geld ontvangen maar ik krijg niet waar ik voor betaald heb...pure oplichterij. Ik ga aangifte doen bij de politie van diefstal, want dat is wat het i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen bij deze site Geleverd item was niet goed dus om retourbon gevraagd Contact gehad en als antwoord dar ze er op terug zouden komen Alleen berichtjes ontvangen dat mijn bestelde goede... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Bij Modemolen streven we naar het aanbieden van hoogwaardige producten tegen prijzen die lager zijn dan die van onze concurrenten. Dit bereiken we door directe verzending van goederen vanuit de fabrikant naar onze gewaardeerde klanten wanneer we geen producten op voorraad hebben. Onze leveringstijd varieert: Voor producten op voorraad is deze 1-3 werkdagen, terwijl voor producten die niet op voorraad zijn, de levertijd 7-12 werkdagen bedraagt. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Modemolen staan we altijd klaar om u van dienst te zijn, want uw tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit.

Coordonnées de contact

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben er helaas ook ingetrapt

Ik ben er helaas ook ingetrapt. Kreeg keurig bericht dat mijn bestelling wat vertraging had, maar binnen 3-7 werkdagen bezorgd zou worden. Niet dus!!! Heb er wel een leermoment aan overgehouden. ☹️

17 décembre 2023

Wie liegt er nu

Wat ik niet snap dat ze bij Modemolen schermen dat de kwaliteit van hun producten door meer dan 3500 positieve reviews op trustpilot geverifieerd zijn terwijl er maar 24 daadwerkelijk op de site van trustpilot staan. Waarvan 92% slecht. Volgens het register van kamer van koophandel staat de naam “Modemolen.nl” niet eens ingeschreven wat strafbaar is. Als je een webshop begint of heb is dit namelijk verplicht Wie loopt hier nu de boel voor de gek te houden.

12 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

een klotebedrijf noem ik dat

een klotebedrijf noem ik dat, ik had een vrijtijdspak besteld en het past mij echt niet, ik het niet retourneren laat staan van mijn centen terug te zien. Verschillende mails gestuurd en ze moesten overleggen. Ik denk dat ze nog altijd bezig zijn. Meer dan 3 weken geleden. Koop daar niks meer, het was de 1e maal maar ook de laatste maal! een zeer ontgoocheld iemand.

21 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas zijn we er ingestoken en hebben…

Helaas zijn we er ingestoken en hebben door valse recenties dit artikel gekocht maar wordt niet geleverd dus zo zie je maar weer bedrog wordt beloond. Het is van ons uit wel dom dat we het eerst niet hebben gecontroleerd. Maar toch ben ik net als vele anderen de dupe.

8 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Foutieve recensies van trustpilot op hun website

Had vandaag een bestelling geplaatst bij Modemolen.nl omdat er alleen maar goede recensies stonden van trustpilot op hun website! Toen ik echter keek op de originele website van trustpilot keek zag ik alleen maar hele slechte recensies!! Gelukkig had ik betaald met mijn creditcard!
Dus heb ik het bedrag meteen laten terugboeken!!
Ben heel blij dat dit is gelukt!

1 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wordt geen retourformulier gestuurd.

Wordt geen retourformulier gestuurd.
Besteld en artikel ontvangen, maar iets aan de krappe kant, vandaar dat ik retourformulier heb opgevraagd. Tot 2x toe aangegeven dat ik wil omruilen voor grotere maat. Nul komma nul reactie helaas.

23 novembre 2023

Grote oplichters

Grote oplichters. Artikel klopt niet met dat wat beloofd wordt op de website. Het materiaal van de trui ( als je het al een trui mag noemen) is waardeloos en de maat klopt van geen kant
Mail gestuurd ivm retourneren, geen antwoord. Meerdere keren geprobeerd.

20 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling niet passend qua maat

Bestelling niet passend qua maat. Een email gestuurd. 1 reactie gekregen dat het niet hun fout is. Teruggeschreven dat er een omruilgarantie is. Na herhaaldelijk mailen geen enkele reactie gekregen. Telefoon wordt niet opgenomen. Facebook reactie wordt verwijderd. Kortom…GROTE OPLICHTER 😞

1 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt geweldig

Echt geweldig! Als je op zoek bent naar toffe kleding die anders is dan de standaard, dan moet je hier zijn. Het personeel is super aardig en reageert gelijk op vragen. Bezorging is snel en de kwaliteit is super! Ik ga zeker meer bestellen!

18 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Rara waar is de kledingwinkel

Ze zeggen een kleding winkel te zijn. Dus toen ik een dagje in Tilburg was erheen. Whahaha dat is een woonhuis. Dus proberen te contacten. Ze halen steeds mijn vraag van FB af. En als je hun telefoonnummer googled (die vertrouwde ik ook niet meer) is dit het zelfde nummer als Zoet Zonnetje en Lief Wolkje. Beide bekend als oplichter.. Zo blij dat ik naar de winkel gegaan ben (deze bestaat trouwens niet) ipv online shoppen.

15 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Retourzenden is onmogelijk door…

Retourzenden is onmogelijk door ontbreken van adres. Op mail werd 1x gereageerd met de belofte dat ze op mijn verzoek voor creditering en adres zsm zouden terugkomen. Daarna bleef elke mail onbeantwoord. Nu zit ik met een set die niet past en ben ik mijn geld
kwijt. Nov. 2023

3 novembre 2023

Bedrijf via FB leren kennen

Bedrijf via FB leren kennen. Trui besteld. Ook aangekregen. Heel slechte kwaliteit, is niet de trui van de shop. Wou de trui terugsturen. 3 mails gestuurd om een adres van retour te bekomen. Geen antwoord. Grrrr!

30 octobre 2023

Wees gewaarschuwd

Begin november jas besteld. Vage tracking. Geen reacties op de mail en nu is de website uit de lucht! Oplichters??
Inmiddels jas ontvangen maar ziet we niet uit. Aangezien uk nooit reactie op eerdere mails heb ontvangen maar niet de moeite genomen een retourlabel aan te vragen

13 novembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus