Jeg har handlet her flere ganger, og er like fornøyd hver gang. Varene holder topp kvalitet med en solid og gjennomført utførelse. Alt har vært godt pakket og levert i perfekt stand. Leveringen er all... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med handelen! Kjøpte en madrassbeskytter og i første vask raknet flere sømmer selv om den ble vasket etter anvisningen. Jeg dokumenterte med bilder og fikk raskt tilbakemelding om at je... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fikk god informasjon om produktene, og de leverte størrelser på sengetøy som jeg har slitt med å få tak på. Vi kjøpte også naturtro led stearinlys med fjernkontroll som lyser flott og som står på dag... Voir plus

L'entreprise a répondu

I ordered bathroom hand towels but did not receive the color that I had ordered. I am not complaining now and did not contact modernhome to return them because I really liked what they sent. Some th... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Boutique de porcelaine
  4. Décorateur d'intérieur
  5. Magasin d'ameublement et de décoration
  6. Magasin d'articles de salle de bains
  7. Magasin de literie

Écrit par l'entreprise

Med mange års erfaring innen hus, interiør, smarthus og garasje er vi det perfekte valget for deg og ditt hjem. Vårt motto, “Litt ekstra luksus i hverdagen”, gjenspeiles i vårt fokus på bransjens sterkeste merkenavn. Vi samarbeider med kjente merker som Halvor Bakke, Magnor Glassverk, GANT, Lexington, Tone Kroken, Laura Ashley, Hexclad og flere. Vi er en familieeid, helnorsk nettbutikk med lager lokalisert i Skien. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi er stolte av å levere førsteklasses produkter kombinert med personlig og profesjonell kundeservice – alt for å gi deg litt ekstra luksus i hverdagen.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,8

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra og rask handel

Bra og rask handel. Produktet kom veldig godt pakket og med en hyggelige overraskelse av en håndskrevet lapp fra Andreas ❤️ så søt. Det er dette som gjør forskjellen fra andre butikker. Takk for det.

11 mars 2025

Réponse de Modern Home

Hei Angelica, takk så mye for din tilbakemelding og veldig hyggelige omtale. Det er til å bli rørt av, så det setter vi stor pris på. Håper å se deg som kunde igjen snart ❤️

Norsk Dun innleggsputer

Bestilte to som ble raskt levert.
Veldig fornøyd og kan anbefales!

5 mars 2025

Réponse de Modern Home

Takk for tilbakemeldingen, Camilla 💕 Veldig gøy å se du er fornøyd, og ser fremover til å ha deg som kunde igjen!

En hyggelig handel

En hyggelig handel og rask behandlingstid

4 mars 2025

Réponse de Modern Home

Takk for handelen selv, Nils-Øyvind! Og takk for tilbakemeldingen, det er godt å høre at det vi prøver så godt å få til, faller i god jord hos våre kunder. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen 🥳

Flott å habdle hos Modern Home,veldi…

Flott å habdle hos Modern Home,veldi hyggelig betjening,flotte produkter til god pris.
Anbefales.

23 février 2025

Réponse de Modern Home

Takk for hyggelige ord, Hugo. Gøy å høre du er fornøyd, og setter pris på tilbakemeldingen. Håper vi ser deg som kunde igjen snart 🤩

Trygg handel, flotte produkter

Rask levering. Informasjon om produkter blir gitt på en god måte.Gode videoer og flott nettside om alle produktene, kan anbefales . Fikk også en hyggelig håndskrevet melding opp i esken :-)

22 février 2025

Réponse de Modern Home

Takk for tilbakemeldingen, Jane 🤩 Godt å høre du er fornøyd, og vi gleder oss til å se deg som kunde igjen.

Modernhome.no er å anbefale

Modernhome.no er å anbefale. Høy kvalitet på produktene. Hurtig ekspedering og levering.
Anbefales på det sterkeste.

1 février 2025

Réponse de Modern Home

Super takk for omtalen, Roger. Din anbefaling er virkelig med å hjelper oss til å løfte butikken til neste nivå. Vi gjør så godt vi kan, og elsker å lese når resultatet er fornøyde kunder som deg. Ser fremover til å ha deg som kunde igjen 😍

Så service!

Fra jeg bestilte varen og fikk med en koselig hilsen var det og handle fra modernhome en sann fryd, for en service fra de🤩Skal handle der igjen garantert

25 février 2025

Réponse de Modern Home

Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding, Hege. Blir helt rørt 🥹 Godt å høre du er fornøyd, og vi skal fortsette å gjøre vårt aller beste også fremover. Gleder oss til å ha deg som kunde igjen 😍

Personlig "touch"

Pakken kom raskt og var veldig fint pakket inn i silkepapir. Det var også en veldig fin håndskrevet lapp med i pakken, noe som gjorde kjøpsopplevelsen mer personlig.

23 février 2025

Réponse de Modern Home

Godt du setter pris på den lille ekstra jobben vi legger i våre forsendelser, Kathrine. Tusen takk for tilbakemelding og velkommen tilbake som kunde hos oss 😁

God service og bra priser

God service og bra priser. Produktet var også helt perfekt.

27 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Godt å høre du er fornøyd på alle punkter, det er det vi jobber for :) Gleder oss til å se deg som kunde igjen!

Knallgod service 😊

25 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Takk for tilbakemeldingen, Geir! Veldig gøy å høre du er fornøyd, da har vi oppnådd det vi ønsker: Fornøyde kunder <3

Rask og hyggelig handel med en fin…

Rask og hyggelig handel med en fin personlig hilsen i pakken!

27 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Takk for handelen, Jostein! Knallfint produkt du har handlet, så håper du er fornøyd slik at vi ser deg igjen.

Fikk personlig hilsen 👏 Made my day

Fikk personlig hilsen 👏 Made my day. Å produktet va utmerket å som beskrevet

26 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Takk for hyggelig tilbakemelding, Tage. Godt å høre du er fornøyd, ikke minst at dagen ble reddet. Gleder oss til å se deg som kunde igjen :)

Rask levering

Rask levering, til og med en hyggelig hilsen, venter på nye varer👌

3 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Takk for tilbakemeldingen, Kjersti :) Hyggelig å høre du er fornøyd og ikke minst at du venter flere varer. Vi skal gjøre vårt beste for å sørge for at varene kommer raskt frem neste gang også.

Veldig god service

Veldig god service! Tusen takk, kommer til å handle igjen.

2 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Takk for tilbakemeldingen, Kristian. Godt å høre du er fornøyd, enda gøyere er det å høre at du kommer til å handle igjen. Vi elsker når kundene kommer tilbake for å handle mer :)

Veldig god hjelp og oppfølging når jeg…

Veldig god hjelp og oppfølging når jeg nå holder på å krige med post nord. Vi er ikke i mål, men andres hos dere holder meg hele tiden oppdatert på mail. Setter stor pris på tilbakemeldinger

3 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Tine, tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det var litt leit at varen tok så lang tid i transport. Men vi gir oss jo ikke og er ferdig med din bestilling før du har mottatt varen og er vel fornøyd med produktet du har kjøpt. Så skjer det avvik hos transportører, så hjelper vi til så godt vi kan for å løse situasjonen og få varen trygt frem til deg. Vi satser alltid på en lykkelig slutt :)

2 janvier 2025

Réponse de Modern Home

Takk for tilbakemeldingen, Lisbeth! Vi jobber hardt for å være raske med å levere varene, og så lenge det er på lager så går det som regel veldig kjapt. Gøy å høre du erfarer det samme :)

God informasjon

Fikk god informasjon om varen som var forsinket og flere oppdateringer underveis. Veldig positiv erfaring 😊

20 décembre 2024

Réponse de Modern Home

Godt å høre du er fornøyd tross forsinkelsen, Anita. Alt løser seg med god kommunikasjon :) Gleder oss til å ha deg som kunde igjen.