Ved mit første møde i klinikken fik jeg at vide at der var meget stor sandsynlighed for at de kunne hjælpe mig. Hun kunne tydeligt se modicforandringer på scanningsbillederne og var meget overbev... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg var i klinikken på slutten av 2018 fordi jeg hadde slitet med ryggsmerter i mange år. Jeg opplevde personalet på modicklinikken som seriøse og hjelpsomme og fikk virkelig den hjelpen jeg trengte.... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Danmarks bedste og mest kompetente…
Danmarks bedste og mest kompetente rygforsker.
Jeg har siden 2005 haft Modicforandringer (ifølge MR-scanning). Det betød at jeg frem til begyndelsen af marts 2020 havde ulidelige smerter i lænden og at jeg sov max. 4 timer om natten. Jeg følte nærmest der stod en og drejede en kniv rundt i min lænd, hver gang jeg vendte mig i sengen. Ligeledes hjalp fysioterapi, øvelser m.m slet ikke, tværtimod. En tur omkring Rygcenter Middelfart hjalp heller ikke. Her var beskeden, at de smerter skulle jeg lære at leve med.........
Så Googlede jeg Modicforandringer. Det første der poppede op var Modicklinikken. Da jeg først havde taget den test der ligger på hjemmesiden, henvendte jeg mig til Hanne Albert og sendte min MR-scanning til hende. 3 dage efter var jeg til den første konsultation og jeg fik den mest grundige og kompetente behandling.
Herefter startede den 100 dages antibiotikabehandling (som min læge heldigvis var med på og udskrev recept til). Derudover fik jeg adskillige biolaserbehandlinger, som er rigtig gode. 23. juni 2020 var behandlingen færdig og jeg var helt smertefri. Genoptræningen er rigtig vigtig og ca. 3 måneder efter var jeg fit for fight igen.
Bonus: Jeg har sclerose og dårlig gangfunktion. Men min gangfunktion er bare blevet MEGET bedre. Så det har også haft en positiv effekt der.
Det har været hele prisen værd, at gennemgå behandlingen og det er mig en gåde, hvorfor det offentlige ikke anerkender Hannes forskning. Hun burde have en medalje for sin forskning. Den har været guld værd for mig. Jeg anbefaler Hanne Albert på det varmeste.
Sundhed og velvære er en ubeskrivelig…
Sundhed og velvære er en ubeskrivelig vidunderlig ting. Når du lider af en sygdom, især denne sygdom, har den ingen kur i hele verden undtagen Danmark hos eksperteren Hanne Albert, så finder du dig ude af stand til først at takke Gud den Almægtige og til behandlingerne, der er i nærheden af dig og altid til din tjeneste. Spild ikke muligheden for at genvinde dit helbred.
Forbedret livskvalitet efter behandling i Modic klinikken
Jeg kan varmt anbefale behandling i Modic klinikken. Jeg fik en grundig gennemgang af behandlingen inden jeg startede den og har haft rigtig god effekt af den. Jeg er fri for smerter om natten, og jeg har igen startet på havearbejde, golf og løb nu efter godt et år. Det forbedrer min livskvalitet betydeligt.
Jeg kan kun anbefale Modic klinikken
Jeg kan kun anbefale Modic klinikken. Efter at have haft smerter konstant i nogle år købte jeg en antibiotika behandlings forløb på klinikken som et sidste desperat forsøg på at blive nogenlunde smertefri. Det var ikke med min egen læges gode vilje og jeg blev endda frarådet det. Men det er den bedste beslutning/investering jeg nogensinde har gjort !! Jeg ville ønske det var en valgmulighed som det offentlige ville støtte op omkring i stedet for blot at udskrive smertestillende medicin!
Efter 2 år vil jeg sige jeg er så “god som ny” i min lænd 🤗 alderen taget i betragtning 😂
Den største anbefaling!!
Det har været en helt igennem fantastisk behandling, hjælp og støtte jeg har modtaget gennem Modicklinikken i Odense.
Havde jeg ikke fundet vej til netop Modicklinikken, gruer jeg for at tænke på hvordan jeg, her to år efter endt behandling, ville været stillet rent fysisk idag.. Da jeg som 33 årig mødte op i klinikken hos Hanne Albert, kunne jeg knapt gå (eller noget andet) pga. smerterne ved Modicforandringerne, idag kan jeg langt det meste igen.
Det er med den største dybtfølte taknemmelighed og den største anbefaling, de fem stjerner gives her på Trustpilot.
Fått livet tilbake
Jeg var i midten av tyveårene og slet med sterke kroniske ryggsmerter etter at jeg fikk en smell i ryggen fra min fysisk krevende jobb. Jeg var hos lege og spesialister, og forsøkte alt fra fysio, naprapat, massasje, yoga, trening, men jeg ble bare verre og verre, og brukte smertestillende hver dag.
Så dro jeg på behandling på Modicklinikken, og et år senere er de kroniske smertene vekk, og jeg «har fått livet tilbake». Jeg klarer nå å gjøre det meste som ryggen hindret meg fra å gjøre før. Så jeg må bare si tusen takk for hjelpen!
Professionel og kompetent rådgivning og behandling
Det er nu et år siden jeg valgte at starte behandling for mine Modicforandringer på Modicklinikken. Det er den bedste beslutning jeg længe har taget. Fra at tro at jeg bare måtte lære at leve med kroniske smerter og begrænsninger i min hverdag, mødte jeg pludselig grund til at tro på at det kunne blive anderledes. Og det blev det. Tak for professionel og kompetent rådgivning og behandling, som i den grad har øget min livskvalitet.
Det er mig en gåde hvorfor dette ikke er et behandlingstilbud til alle i det offentlige sundhedsvæsen.
Måtte til Danmark for å få hjelp
Jeg gikk til legen høsten 2018 fordi da ble smertene jeg hadde hatt i venstre side en go stund mye verre.
Da ble det ett og ett halvt år med mange lege og undersøkelser på sykehus.
Våren 2020 fikk jeg beskjed fra overlege på sykehuset at smertene kom av slitasje, og at jeg måtte leve med smertene resten av livet.
Eneste behandlingen som han tilbød var enda større doser med sterke smertestillende men virkningen ble mindre og mindre.
Såg for meg en fremtid med store smerter hele døgnet og i desperasjon bestillte jeg time hos kiropraktor.
Da- endelig fikk jeg vite hva som plaget meg!
Han anbefalte å reise til Modic klinikken til Hanne Albert i Odense.
Da jeg kom dit fikk jeg detaljert informasjon på hva Modic er, og behandlingen begynte straks.
Hanne forklarte behandlingsforløpet som går over 2 år, fikk medisin plan og skikkelig oppfølging har jeg fått.
Forandringen til det bedre kom fort etter at jeg begynte med tablettkuren.
Smertestillende måtte jeg ta bare noen få dager.
Jeg vil sterkt anbefale behandling hos Hanne- hun er kunnskapsrik og oppfølgingen er svært bra.
Unni Barlund
Min varmeste anbefaling!
Jeg kan på det varmeste anbefale rygbehandling på Modicklinikken i Odense. Jeg har været igennem en længerevarende rygbehandling og blev under hele forløbet velinformeret og kunne til enhver tid kontakte kontoret ved problemer eller med spørgsmål. Inden var de også meget gode til at informere og fortælle med udgangspunkt i netop min situation. Kan kun anbefale Modicklinikken.
Hurra for Modicklinikken
Uden Modicklinikkens hjælp tør jeg slet ikke tænke på hvordan jeg ville have det i dag. Jeg har fået mit liv tilbage efter 3 mdr. på AB, var længe om at beslutte mig men det er det bedste jeg har gjort. Jeg kan igen sove igennem om natten og ligge på v. side, og jeg kan træne og arbejder fuld tid. På modicklinikken er der tid til en og de er der døgnet rundt for en, meget kompetente mennesker. Stor ros.
Behandling af Modic
Efter at jeg havde været hos Rygcenteret i Middelfart, fysioterapeut og laserbehandlinger på en privatklinik, kontaktede jeg Modicklinikken, som var den sidste mulighed, jeg havde.
Jeg er dybt taknemmelig for, at Hanne Albert ville hjælpe mig.
Mit Modic problem var meget slemt, men alligevel er behandlingen lykkedes så godt, at min ryg nu er på ca. 90 % af det normale efter et år.
Behandlingen på klikken er utrolig professionel og alle medarbejdere er meget søde og imødekommende.
Jeg kan varmt anbefale andre med Modic problemer at kontakte Modicklinikken.
Bedømmelse af Modicklinikken
Lider du af modicforandringer er det bare med at komme i gang med behandlingen.
Super professionel klinik, hvor man får en grundig information omkring forløbet. Jeg slap af med mine helt uudholdelige smerter.
MVH en meget tilfreds tidligere patient.
Modicklinikken kan anbefales på det varmeste
Jeg var i behandling på Modicklinikken fra februar til juni 2019 med 100 dages antibiotikabehandling kombineret med laserbehandling. Det var hårde 100 dage! Men for pokker – det har været det hele værd! Hvad er 100 dage ud af resten af ens liv? Hele forløbet har været helt fantastisk. Hanne står altid til rådighed ved de mindste tvivlsspørgsmål og allerede ved den indledende 1. samtale havde hun rigtig god tid, så man følte sig fuldstændig velinformeret og tryg ved situationen. For selvfølgelig melder der sig alle mulige tvivl – er det nu rent kvaksalveri? Hvilke beviser foreligger der for at det virker? MEN DET VIRKER JO! I dag, et år efter, har jeg det fantastisk. Jeg kan foretage mig stort set alting som før, men skal selvfølgelig tænke mig om, da jeg også har en skæv ryg at tage hensyn til. Men den sviende og brændende fornemmelse over lænden er helt forsvundet, takket være Hannes behandling. Jeg er SÅ taknemmelig. Jeg forstår ikke de læger som ikke anerkender Hannes behandling! Heldigvis var min egen læge meget åben overfor at jeg selvfølgelig skulle prøve behandlingen, og udskrev en recept til mig på Antibiotika. Men mange læger kvier sig ved det, hvilket er totalt uforståeligt. Hannes flotte resultater taler jo deres eget sprog. Jeg kan derfor kun varmt anbefale Hanne Albert og Modicklinikken.
Ærlig, professionelt og dygtigt team
Når man besøger Modicklinikken i Odense, skal man være opmærksom på at hvert patientforløb er individuelt og at der ikke nødvendigvis findes én løsning/rådgivning for alle. Denne kompleksitet rummer Hanne Albert og personalet på klinikken rigtig godt. Gratis vurderer de dine skanningsbilleder og tilbyder en samtale (mod betaling), hvor de uddyber lige præcis dine problematikker. Som patient på klinikken har jeg oplevet venlige, imødekommende, professionelle og ikke mindst ærlige medarbejdere, som har villet mig det bedste. Det er tydeligt at der er få hænder samt travlt på klinikken og derfor kan der godt være ventetid på at få svar på e-mails eller komme igennem på telefonen. Jeg har dog alligevel, ved enhver kontakt med klinikken, oplevet at der har været tid til mig samt at blive taget seriøst. Priserne er høje, men tilgengæld får du en livline i 2 år, hvor du enten via e-mail eller telefon kan få sparring, rådgivning og støtte, i det omfang det er medarbejderne (tidsmæssigt og fagligt) muligt. Skulle jeg være så uheldig at få Modicforandringer igen, vil jeg ikke tøve ét sekund med at kontakte Modicklinikken!
Før min behandling hos Modic-klinikken…
Før min behandling hos Modic-klinikken var jeg konstant smerteplaget. Det var kraftige smerter der strålede ud i mit hofteparti. Uanset hvor meget jeg trænede og fik hjælp i fysioterapien, var det umuligt at slippe af med de voldsomme smerter. Så jeg brugte mange timer på min sofa mens jeg prøvede at dække mit smerteniveau.
Da jeg fik en MR-skanning viste den, at jeg havde 2 modic-forandringer i lænden (L4-L5) på højeste niveau 4. Det var helt klart, at jeg aldrig ville kunne træne dem væk.Jeg besluttede at starte på 100 dage med penicillin. Samme behandling, som fx. unge med alvorlig acne får. Derfor kunne jeg ignorere at nogen i min omgangskreds mente, at kuren var farlig. Nu efter 100 dage er jeg smertefri. Det eneste er at min kondi er markant dårligere og skal genoptrænes. Derfor kun 4 stjerner :-D, Jeg føler, at jeg har fået mit liv igen.
Jeg syntes, at det er et fuldtids-job at følge den, specielt i starten med mange regler, men mere besværligt til sidst, når man får det godt og har lyst til at danse rundt, men ikke må fordi man skal overholde hvileperioder så fx. ens diskus-hvirvler gror godt sammen igen.
Selvom det er hårdt at komme i form igen var det alt værd. Tak til radiologen der skrev at jeg led af Modic-forandringer. Tak til min fysioterapeut, der henviste mig til Modic-klinikken, fordi min læge ikke kendte til behandlingen. Men allermest tak til Hanne Albert for at tænke ud af boksen og opfinde en kur, der har kurreret mig. Jeg anbefaler varmt Modic-klinikken og Modic-kuren.
God hjelp å få.
Februar 2019 reiste jeg til DK for behandling av Modic etter prolaps. Jeg hadde i forkant testet ut mye annen behandling i min desperasjon etter å bli bra. På klinikken fikk jeg meget god informasjon om alt i min rygg og hvordan bli frisk.
Har fulgt opplegget nøye og i dag er jeg stort sett smertefri og kan igjen være i arbeid og gjøre stort sett det jeg ønsker. Fysisk aktivitet med litt moderasjon går også fint.
Jeg har hele veien følt meg trygg og godt ivaretatt under hele prosessen. Jeg er veldig optimistisk til videre forbedringer, da det tar ca. 2 år å bli tilnærmet helt fin igjen. Jeg er godt på vei:) Anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med Hanne Albert ved Modicklinikken i Odense om du sliter med ryggen.
Mvh Heidi
Virksom behandling
Inden min behandling på modicklinikken i Odense havde jeg så store smerter, at jeg kun kunne gå, hvis jeg tog meget stærkt smertestillende medicin.
Hanne var rigtig god til at forklare, hvad der skete i min krop og hvorfor det var vigtigt at overholde behandlingen. Ud over den medicinske behandling fik jeg også laserbehandlinger. Efter endt behandling kunne jeg stoppe med smertestillende medicin og havde det langt bedre. Jeg var desværre også nødt til at få en stivgørende operation efterfølgende, idet jeg havde andre problemer med ryggen også. Men jeg er ikke i tvivl om, at denne behandling virker på modicforandringer.
Min opplevelse av Modic klinikken i…
Min opplevelse av Modic klinikken i Danmark er veldig bra. Fikk en god og grundig innføring av Hanne Albert i hva Modic er og hvordan min Modic var og muligheter. Fikk anbefaling om antibiotika kur og den har fungert veldig bra for meg, hadde ingen bivirkninger. Smertene ble etterhvert nesten helt borte. Enkel trening gjør at dem er tildels helt borte. Gikk litt tid før jeg fant øvelser som passet for meg. Kan anbefale Modic klinikken.
Mine bedste anbefalinger til en af Danmarks dygtigste rygforsker og behandler Hanne Albert. Uden hendes viden og fremsynet behandling …vil mit liv i dag se meget anderledes ud:
Lidt om mit historie: fredag d. 29. marts i sidste år, gik min ryg fuldstændige i knuder. For første gang i mit liv oplevede jeg så kraftige rygsmerter at kravledisciplin blev taget i brug.
Fem måneder efter, og efter mange smertestillende piller, læge, fysio og kiropraktorer besøg og en uendelige strøm af rygøvelser blev min ryg stadigvæk dårligere og dårligere dag for dag, og smerterne forhindre mig i at bevægede mig og danse som er min profession.
Til mit stor held, havde jeg af andre veje fået kendskab til Hanne Alberts rygforsknings og hendes arbejde med Modic forandringer. Efter en enkelt og ekstrem grundige konsultation hos hende, gik jeg i gang med hendes behandling. I dag 103 dage efter start, er jeg allerede så mobil at jeg har kunnet gå i drivhuset og plante de første frø, og min dansende krop er ved at folde sig ud dag for dag.
Med venlige hilsner
Ingrid Vejen Kristensen
Fantastisk Og professionel behandling
Meget professionelt og meget grundigt blev jeg undersøgt og behandlet hos Modicklinikken. Hvis ikke jeg var blevet behandlet ville jeg i dag stadig være massivtpåvirket af stærke smerter. Pga min behandling kan jeg nu leve et normalt og aktivt liv igen
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.