Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Oplichters. Jurken komen uit China. Waardeloos spul. Trap er niet in!!!!

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele leuke en mooie winkel, waar ik na een online aankoop mijn kleedje kon passen. Heel goed verder geholpen en advies gekregen! Super content van mijn aankoop!

Noté 1 sur 5 étoiles

Een bestelling geplaats en terug gestuurd kreeg een mail met geld staat op rekening gestort maar helemaal niks gekregen vind dit niet professioneel ik wil zo snel mogelijk mijn geld terug anders ga ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring van deze webshop. De kledij die ik heb besteld was niet alleen prachtig maar van uitstekende kwaliteit. Bovendien was de levering verrassend snel. De vrien... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Multibrand online webshop with timeless fashion, beauty and home accessories for women. We focus on sustainable brands with high quality materials.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending van het pakket

Snelle verzending van het pakket, ook een leuk kaartje erbij.
Heel erg blij met mijn aankoop!

27 décembre 2021

Hi Tiffany,
Bedankt om even tijd te nemen om een positieve review te schrijven. Altijd leuk om te lezen! Blij dat we je snel hebben kunnen blij maken met de prachtige jas. Heel veel warme winterdagen gewenst met uw aankoop! Veel liefs, Ankie.

Noté 5 sur 5 étoiles

goede service en zeer klantvriendelijk!

Heb eerst om maatadvies gevraagd en daarna de bestelling geplaatst. Daar de voorraad niet geheel klopte, was de door mij bestelde maat reeds verkocht. Ik heb op advies een maat groter besteld van de jeans en kreeg daarbij het aanbod, dat de retourkosten vergoed zouden worden, mocht de maat niet goed zijn. Werd heel vriendelijk te woord gestaan door Ankie. Super!! Een aanrader!

22 décembre 2021

Réponse de Modin

Hoi Maureen, bedankt voor je feedback! Ik ben blij dat we je toch nog hebben kunnen helpen! Veel plezier met de prachtige denim & fijne feestdagen! Veel liefs, Ankie x

Réponse de Modin

Dag Annemarie, bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Blij dat we je snel hebben kunnen blij maken met de prachtige jas. Heel veel warme winterdagen gewenst met uw aankoop! Veel liefs, Ankie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Net dat ietsje meer. Fijne ervaring!

Snelle levering met oog voor detail. Het inpakpapier zorgde voor een luxueus gevoel. En het kaartje met droogbloemen maakte mijn bestelling nog fijner om te ontvangen. Bedankt!

15 novembre 2021

Réponse de Modin

Hi Jessica! Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen! Heel veel plezier met je aankopen! Groetjes, Ankie

Duidelijke & vriendelijke communicatie

Duidelijke & vriendelijke communicatie, snelle levering en zeer tevreden van de Likami producten!

26 octobre 2021

Réponse de Modin

Hi Thomas, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij zijn ook grote fan van de natuurlijke Likami producten. Wij helpen je altijd met héél veel plezier verder met al je vragen! Groetjes, Ankie

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service en producten!

27 septembre 2021

Réponse de Modin

Hi Marie, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen! Heel veel plezier met je aankoop! Groetjes, Ankie

Top!

Top service!
Eerlijke prijzen

16 septembre 2021

Réponse de Modin

Hi Vicky, bedankt voor je positieve review. Blij om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je aankopen! Groetjes, Ankie

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending, mooiste pakjes die je ontvangt maar het belangrijkste: super vlotte communicatie!

13 septembre 2021

Réponse de Modin

Hi Shana! Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen! Heel veel plezier met de leuke short! Groetjes, Ankie

Mooi aanbod & persoonlijke touch

Mooi aanbod op de website. Eens gekozen mocht ik mijn bestelling heel snel ontvangen, zeer snelle service.
De persoonlijke touch, door het lieve kaartje in de doos, doet ook veel!

7 septembre 2021

Réponse de Modin

Hi Ruth! Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Altijd fijn om te lezen! Heel veel plezier met de prachtige jurk en trui! Groetjes, Ankie

Perfect

Perfecte levering

3 septembre 2021

Réponse de Modin

Hi Marlies! Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Altijd fijn om te lezen! Heel veel plezier met de prachtige jurk! Groetjes, Ankie

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de kwaliteit van het…

Zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Zeer reactief en snelle levering. Hier ga ik zeker nog wat leuke dingen bestellen.

26 août 2021

Réponse de Modin

Hi Enrico, bedankt voor je positieve review. Blij om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je aankopen! Groetjes, Ankie

Réponse de Modin

Hi Rilana, bedankt voor je positieve review. Blij om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met de prachtige jurk! Groetjes, Ankie

Zeer tevreden !

Heel mooie nieuwe collectie.
De bestelling werd snel geleverd, was mooi verpakt en er was een persoonlijke boodschap bij.
Zeer tevreden van de service en kledij !

25 août 2021

Réponse de Modin

Hi Lynn, bedankt voor je positieve review. Doet altijd deugd om te lezen als we weer een klantje blij hebben kunnen maken. Heel veel plezier met je aankopen! Groetjes, Ankie

Top service

Top service ! Bedankt Ankie !

20 août 2021

Réponse de Modin

Hi Laurence, bedankt voor je positieve review! Heel veel plezier met de jurkjes en geniet nog van je vakantie! Groetjes, Ankie

Top webshop

Zeer blij met de vriendelijk hulp die ik heb mogen ontvangen!

18 août 2021

Réponse de Modin

Hi Laura, bedankt voor je positieve review. Altijd blij om te helpen! Geniet van je aankopen! x Ankie

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel vriendelijk en spontane ontvangst

Heel vriendelijk en spontane ontvangst.
Rustige mooie omgeving met een personal touch.
Mooie kwalitatieve kleding.

10 juillet 2021

Réponse de Modin

Hi Angie, bedankt voor jullie bezoekje bij Modin. Blij om te horen dat het voor jullie ook een leuk shopmoment was! Heel veel plezier met jullie aankopen & altijd welkom hier bij ons! Groetjes, Ankie

Top!

Bedankt voor de snelle levering. Jurk voldeed perfect aan de beschrijving. Ik ben er superblij mee!

8 juillet 2021

Réponse de Modin

Hi Anneleen, bedankt voor de positieve review. Blij om te horen dat je tevreden bent! Heel veel plezier deze zomer met je prachtige jurk! Groetjes, Ankie

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Bestelling snel geleverd. Ook heel leuk verpakt met een gepersonaliseerd kaartje. Mooi aanbod en leuke collecties!

26 juin 2021

Réponse de Modin

Hi Dorothée, bedankt voor je positieve review! Altijd fijn om te horen dat je tevreden bent. Heel veel plezier met je aankopen! Groetjes, Ankie

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer mooie items en goede kwaliteit

Zeer mooie items en goede kwaliteit. Je ziet dat het met zorg en attentie is verpakt. Top! 😍

22 juin 2021

Réponse de Modin

Hi Yvette, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Heel veel plezier met je aankopen. Groetjes, Ankie

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus